skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Mostecký okruh zdarma
-> petr s: protoze se budu bát a vetsinou brzdim levou coz jim taky moc neprospeje 

-> vhml: Proč tam budeš brzdit?
Tak jsem si právě přečetl celý forum z posledního Mostu a je rozhodnuto :-D
V týdnu dodělám motor do 110LS, at je prazdna garaz a vrhnu se na přípravu 140LS. Hlavně na přední nápravu a přívod vzduchu k brzdám, ať ty plní kotouče neupeču

V týdnu dodělám motor do 110LS, at je prazdna garaz a vrhnu se na přípravu 140LS. Hlavně na přední nápravu a přívod vzduchu k brzdám, ať ty plní kotouče neupeču

-> Syny: -> Honza120L: Tak vidíte, máme stejný názor, proto jsme na jednom webu

-> radekp: v pohode jen ta otazka proste vypadala tak nejakm ze jsme vytvoril i takovou divnou odpoved... jak jsem jiz psal, proste at si tam jede kazdej kdo si chce zaradit - porad je to lepsi, nez kdyz kdosi blbne v beznem provozu a jaksi prestreli a odsere to spousta lidi kolem... takze se v podstate shodneme :-)
-> radekp: Ja jiny auto momentalne nemam, takze kdyz se svest, tak jedine timhle... Az dodelam skodokvu, takto taky nebude zadnej zavodak, takze by me zbylo opet tohle, ktere je vykonejsi nez skodovka a ma lepsi jizdni vlastnosi nez skodovka... Jediny proc tam chci jet priste je to, ze se chci svezt legalne rychle a trochu to auto protahnout... Neni to zadnej zavodak, ale ta 1.8 neni ani zadnej snek... Samozrejem v porovnani s autama co tam budou budu jezdit nekde na konci, ale ja se tam nechci jet predvadet ani s nekym zavodit, ale zkusit si proste jet co to da aniz bych musel premejslet, jestli za zatackou proti me nevyjede auto nebo tam nepujde chodec
Jinak sis na otazku co od toh ocekam ja temer odpovedel sam ;)

-> Syny: Otázka co od toho čekáš nebyla myšlena zle. Já jen že třeba se svým spotřebákem, Felícií by mě to ježdění moc nebavilo.No a Seat jsem si k tomu přirovnal. Ne že by jsi nezajel třeba srovnatelný čas...
Co od toho čekám já? Že potkám a poznám zase pár pohodových lidí, zajezdím si, zjistím čas...a spoustu dalších informací a až udělám nějaké úpravy budu mít možnost je zase přímo
porovnat...
-> Honza120L: Tohle asi bylo mířeno na mou osobu a mé auto. Kdybys mě znal tak bys asi netvrdil, že chci na okruhu ani nikde jinde udělat se svým autem díru do světa...Nechci to nikumu natřít...nemám potřebu se předvádět...vím co svede a osobně si myslím, že bych patřil k nejpomalejším.zkus si přečíst co mám u auta...pak si přečti co jsem napsal Synymu.....a pak pochopíš jak jsem to myslel
můj názor je, že se na okruhu v takové dny může vyřádit každý, jehož auto není nebezpečím ostatním...
Co od toho čekám já? Že potkám a poznám zase pár pohodových lidí, zajezdím si, zjistím čas...a spoustu dalších informací a až udělám nějaké úpravy budu mít možnost je zase přímo
porovnat...
-> Honza120L: Tohle asi bylo mířeno na mou osobu a mé auto. Kdybys mě znal tak bys asi netvrdil, že chci na okruhu ani nikde jinde udělat se svým autem díru do světa...Nechci to nikumu natřít...nemám potřebu se předvádět...vím co svede a osobně si myslím, že bych patřil k nejpomalejším.zkus si přečíst co mám u auta...pak si přečti co jsem napsal Synymu.....a pak pochopíš jak jsem to myslel
můj názor je, že se na okruhu v takové dny může vyřádit každý, jehož auto není nebezpečím ostatním...
Že bych vyrazil taky v březnu do Mostu??? 

ja to asi nechapu, ale ja myslel ze to ma slouzit jako den otevrenych dveri, pro vyzkouseni hranic svych i auta a legalne, coz se pri blbnuti v beznem provozu asi legalne neda ze... ale holt si nekdo asi mysli, ze kdyz polozi skodovku na zem, vrzne do teho motor z fely a da velky kola, tak to tam natre vsem a vsici jen otevrou hubu a padnou na zem? nerozumim teto otazce stejne jako syny
-> Syny: dobře ty 

-> radekp: A co od toho cekaj ti co tam jedou s jinejma seriovejma autama?
Ja mel za to ze to je den otevrenejch dveri a ne den zavodnich aut... Navic seriovej Seat ma stejnej vykon jako vetsina poladenejch skodovek tady na virtu - samozrejme je trochu tezsi atd... Kazdopadne od toho ocekavam svezeni na pokraji moznsti auta a nasledne zjisteni jak se auto chova a jak jde zvladat a kde je jeho strop + se svezt beztrestne rychle
A taky od toho ocekavam rychle vyprazdneni nadrze 
BTW: Otazka na telo - co od toho ocekavas ty s decentne poladenym motorem z felicie, 4q a temer seriovou kyvkou?

BTW: Otazka na telo - co od toho ocekavas ty s decentne poladenym motorem z felicie, 4q a temer seriovou kyvkou?
-> radekp: Stejný jako sériová škodovka
-> Syny: Se seriovým Seatem? Tak to bude spíš utrpení,ne? Co od toho čekáš?
-> TUNER: nj tak je jasný že je to těžká kráva no ale přecijen bawor je bawor.jo bejt to trojka tak by to bylo lepší.To bych tam se svým akorát zdržoval:D.Jen bych sázel brikety s tím starým dieslem

-> Mantrabeach: Nevim jestli je 220 PS nějak moc na 1,8 tuny.....Fakt mi přijde svižnější škodofka,ale ještě to musíme otestovat hezky bok po boku. ;-) Spíš myslim že tak do 170-180 budu mít navrch,pak bude rychleji pokračovat bafor....
Ja nepojedu... Doufam, ze mi to vyjde na podzim - prohnat tu spanelsku sragoru...
-> TUNER: Ále prosím tě,neříkej že to není kloudný svezení.bawor je bawor,ikdyž těžká pětka.ty máš aspoň pořádnej výkon ale co já s nějakejma 143koňma a polovinou tvýho krouťáku

-> stika87: no to si moc nepomuze kdyz ty mas 5q 

-> stika87: To by šlo

-> radekp: pokud pojedem oba tak pres pul cesty pojedem spolu ;-)
Klucí,s tou těžkou rakví by mě to asi moc nebavilo..........ale když to tak vemu,tak vlastně 520 Nm by mohlo udělat trochu srandy )))) Neee,to neni ono,chce to něco lehkýho a mrštnýho (tim neříkam že moje zelená tlusťoška je...))) Ale bávo mrštný rozhodně neni...((
-> radekp: aha chyba

-> havlik: Nemám, kdysi jsem kupoval jenom předek...
-> radekp: tak nahod do zadu spaxy dyt je máš ne?
Pokud budou už nové tlumiče,tak taky jedu. Ale škodovka to už neni...

-> Eidy: Zadek=seriová kyvka, převodovka krátký 4kvalt, to by mi na okruhu nevadilo, spíš po cestě...
nebude-li tou dobou uz bordel na silnicich (snih+sul) tak jedu ... jeste nevim cim, ale urcite jo :)
mam to po ose nakych 280 ale laka me to ;-) predni naprava by uz me byt tou dobu hotova
takze davam tomu tech 70 %

Kurva, proč mi to zmizlo??? Tak znova:
-> vhml: SPZ není nutný. Je lepší tam mít, ale stačí tam nasypat jakýkoliv. Půjč si třeba od souseda. Povinný ručení na okruhu stejnak neplatí.
-> radekp: Jak jako "převodovka+zadek&qu ot;? Jako že 4° převodovka a náprava? Já tam najezdil s kyvkou kopec km a 4° mám doteď
-> vhml: SPZ není nutný. Je lepší tam mít, ale stačí tam nasypat jakýkoliv. Půjč si třeba od souseda. Povinný ručení na okruhu stejnak neplatí.
-> radekp: Jak jako "převodovka+zadek&qu ot;? Jako že 4° převodovka a náprava? Já tam najezdil s kyvkou kopec km a 4° mám doteď

já taky nedávam ani omylem:) neb dodej zadní nápravy je stále v nedohlednu a prachy na tlumiče s pružinama zatim celkem taky

Mě to láká, ikdyž vím, co bude u mě nedostatkem(převodovka, zadek). Největší záhul bude cesta - 400km po ose.
Jel bych tak na 70% :-)
Jel bych tak na 70% :-)
-> TUNER: jo a vysypej tam nějaký brikety na okruh
.
Já nejedu,je to moc brzo.Auto komplet rozebraný a peníze nikde

Já nejedu,je to moc brzo.Auto komplet rozebraný a peníze nikde

-> TUNER: si pujč Brambora

Já taky tak 50/50...musel bych změnit pojistku,páč mi platí tušim až od dubna )))...vyměnit převodofku a další věci,který jako každej rok nechávam na poslední chvíly když už začíná být venku teplo.....)))) Na auto jsem od podzimu nemáknul...

-> Eidy: uvidíme podle peněz a nálady. Auto je zazimované, v depozitu a vychází to na dva měsíce před zbytkem sezony. Takže pochybuju. Nebo se tam dá ject bez značek?
Tak je to tak jak jsem na podzim říkal
. No, docela bych si to dal i takhle na sněhu. Driftovalo by to na čtyřku a na čtvrt plynu. Jůůůů
.
Tak teda nevím, normálka bych Kóču vytáhnul protáhnout zatuhlé svaly po zimě, ale za současné situace nevím. Ještě uvidíme.
Kdo by jel? Já tak 50/50.

Tak teda nevím, normálka bych Kóču vytáhnul protáhnout zatuhlé svaly po zimě, ale za současné situace nevím. Ještě uvidíme.
Kdo by jel? Já tak 50/50.
-> Tommyk: To je pravda 

-> Tuner#2: ale na kukačku to zdarma je 

-> doly120: 100,- na 10min.
-> Tuner#2: Prosím Tě,kolik to teda cca stojí?
Myslím, že se nevytáhlo zrovna vhodné téma, protože zdarma to fakt není.
Jinak bohužel na mě je to hodně brzo, asi nebudu mít poskládané a bez odzkoušení a zajetí brzd a geometrie do toho nejdu, takže podzim to jistí...
Jinak bohužel na mě je to hodně brzo, asi nebudu mít poskládané a bez odzkoušení a zajetí brzd a geometrie do toho nejdu, takže podzim to jistí...
zrovna na moje narozeniny

-> Luky.: píšou to tam
www.autodrom-most.cz/cz/. ../autodrom-most-v-priprav ach-na-sezonu-2010 předposlední odstavec

www.autodrom-most.cz/cz/. ../autodrom-most-v-priprav ach-na-sezonu-2010 předposlední odstavec
-> Luky.: jeden náš kámoš ze třídy tam má brigádu tak nám to řikal
-> Luky.: edda jede v okolí něco jinýho než koráb a beroun ještě?
-> Tommyk: Kde jsi to zjistil? Jejich web se o tom nezmiňuje.
Já o tom docela uvažuju, táta mě včera lanařil se tady zúčastnit úvodního podniku Edda Cupu - amatérských závodů do vrchu. Tak jsem mu to trochu rozmluvil že sem radši pojedem na jízdy pro veřejnost a hle - už je to tady
Já o tom docela uvažuju, táta mě včera lanařil se tady zúčastnit úvodního podniku Edda Cupu - amatérských závodů do vrchu. Tak jsem mu to trochu rozmluvil že sem radši pojedem na jízdy pro veřejnost a hle - už je to tady

vytýhnu tohle téma
tak co, kdo jede 20.3.2010? :) je znovu DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ
tak co, kdo jede 20.3.2010? :) je znovu DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ

-> Vita ze Sudet: docela hrube si tam proswistel...

Každej kdo nepřijel udělal chybu,já osobně sem si perfektně zajezdil.Fakt supr akce!!

-> M@rtin: Nevidel si nahodou todle? Je to na ČT a na konci projíždí andruchovic s MBčkem a ma podobny zbarveni. Jinak na Nove sem nic nenasel ze by o autodromu davali
www.ct24.cz/vysilani?id=1 61551
www.ct24.cz/vysilani?id=1 61551