skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Grillparty No,3 Hk-klub
-> iDawe: doufám že se dílo povede, páč ta kýta by byla fajn...a když nebude čím topit, tak tam je myslím pár tejnejch projektů, tak by mse mohli topit jimi

ohen bude velkej, teda pokud bude co palit :) trochu vsechno zmoklo.. jen jeden problem tu je a musim na to upozornit.. jeste se nepovedlo opravit gril na kejtu.. nevim jestli se to stihne tak pro jistotu.. :( dela se..
MerHanz 24.10.07 17:53:09 napsal: -> Tuxik: když to nešlo velkou silou, tak to pujde ještě větší přesně tak a kde nepomůže velká palice pomůže ještě větší
-> Tuxik: když to nešlo velkou silou, tak to pujde ještě větší

-> pyroman: ja mu zkousel domlouvat palici, ale ono je hrozne tvrdohlavy

-> Zazaa: to já doufám taky, že bude velkej oheň....a ne jen proto, že sem pyroma, ale aby bylo hezky teplo..
-> Tuxik: domluv autu aby se chovalo vážně
-> Tuxik: domluv autu aby se chovalo vážně

no ja doufam ze tam vubec dojedu
po vikendove vymene spojky se auto zacalo chovat divne

doufam ze ohen bude fakt velkej ....
pac v takovemhle pocasi Gardeso normalne nejezdi tak sem nejak nemel potrebu zapojovat topeni :)
pac v takovemhle pocasi Gardeso normalne nejezdi tak sem nejak nemel potrebu zapojovat topeni :)
štve mě to, těšil sem se ( i na sněhuláky
), ale asi se podle všeho neobjevim ( budu musete byt v práci ..
) .. ale naděje umirá poslední, takže kdyby se "ve deřich objevilo žluty fáčko", tak se nelekejte

-> Fifa: jen se přijeď kouknout mezi lidi....vycházky se dají využít i jinak než jen prací v dílně

Rad bych teze dojel kouknout mezi lidi, hodilo by se pocasi.Kdyz nebude, bude muset byt nejaky spotrebak na dopravu..
-> Targa: no nevím na sněhukáky to nevypadá tady

-> Targa: Prej sněhuláky ... no tady už dneska sněžilo ........
BTW. zejtra se stavím
BTW. zejtra se stavím
-> Apple: budem tě čekat:)
-> Targa: já tě zejtra nějakejch cajků zbavim

zitra dem s dewe pripravovat misto na akci..poklidit vraky,posekat atd :D jinac kdo se boji ze bude zima a sněžit tak nebojte..bude vytapěná místnost na spaní a venku velký oheň ..a kdyz bude snih tak bdem stavět sněhuláky no :D
-> MerHanz: jo a císař pán je taky vůl

-> Tuxik: no taky mně to sere jak sviň, ale v práci si postavili havu ty papaláši nahoře, proto se taky tam odtud snažím utýct
-> MerHanz:

Kurva už je to tady zas. moje učast je ohrožena a to vážně. nějaký neshody doma a taky pracovní povinosti.Uvidím jak to dopadne,snad dorazím.

-> Targa: Fajne tak se asi objevim, aspoň se konečně dokopu k tomu abych to umyl
.

-> Targa: no právě vtý zimně to studený pívo, nebude ani třeba chlazení

-> Tuxik: neboj bude mistnost vytápěna a venku velkej ohen :)¨takze teplo bude..a az neco vypijesd bude ti to jedno :D
uz se to bliiiziiii a zacina nam venku zima :-)) ja rikal ze bude snezit az budeme mit grilovacku
asi prijedu ve VB uniforme, v ty zima neni

-> rené: jasný přijeď :)
-> rené: ok

Targa 11.10.07 18:56:29 napsal:
-> pyroman: -> MerHanz: nedelejte tady holoto zase forum..to nemate icq??? pak v tom ma bejt přehled...
ano mami
-> pyroman: -> MerHanz: nedelejte tady holoto zase forum..to nemate icq??? pak v tom ma bejt přehled...
ano mami

Zdárek tak mě včera Pavel P@nkáč lanařil ať se přijedu kouknout. Tak pokud by tam bylo místo pro jednoho žlutýho škodylaka a řidičovo líné tělo tak bych přijel
Jinak jak tak na to koukám vaťák, beranice a slivovice bude povinná výbava

tak akce se nám blíží doufám že se tam ukáže co nejvíce lidí.....přípravy sou v plném proudu
-> iDawe: děkuji
.. rád se ukážu, snad mi to vijde - nevim jak to bude v práci
- eště upřesnim

-> krup: nazdar! jasne ze vesel
ses vitan !

Vešel by se jeden žlutej favorit ?

-> Targa:

-> pyroman: o zatím jo, tak uvidíme.Ale pěkněto to se mnou vyjebalo, ale teď už sem zase o něco chytřejší. jen musím motor tak nějak šetřit ( dízl je proti němu šeptal).Ale ještě jezdí.
Jen možná přijedu už v zimní výbavě. abych se taky zase naučil jezdit na úzkejch gumách

-> MerHanz: a jak to vypadá se spojkou? funguje?
-> pyroman: já vim, že nic nevím
Po včerejšku a mrdačkce se spojkou už asi nevím nic.

-> MerHanz: to by mě občas taky zajímalo

-> pyroman: co ty víš?

-> MerHanz: právě že tě znám
spíš ti chyběj jen rohy

spíš ti chyběj jen rohy

-> pyroman: znáš mně, už mi hyběj jenom křídla a je ze mně anděl

-> pyroman:

-> MerHanz: to už sem někdy někde slyšel

-> pyroman: předemnou? Já takovej hodnej, slušnej, nepolíbenej, za ruku nevzanej.

-> MerHanz: ale prdlajs....někdo je před vámi ale bude muset chránit
-> havlik: asi ti seženem krátkej řetěz a náhubek

-> havlik: asi ti seženem krátkej řetěz a náhubek

-> havlik: ja ti dam vopovaz se krouzit kolem mi stary ty kasanovo od scootru
ti dam lizani

-> pyroman: já na ně šahat teda nebudu stačí když se s nima budu olizovat

-> pyroman: ale, ale pán si edělá nároky na cizí.

MerHanz 09.10.07 17:30:47 napsal:
-> pyroman: no bodejť by se mi to nelíbylo
Martin-pce 09.10.07 21:08:03 napsal:
-> pyroman: -> pyroman: nojo stary chlipnici a svudci zen
Evžen to je lovec žen, né já
-> Tuxik: vám budu dělat ještě dohazovače ne?
-> havlik: na ty co tam budou, tak na ty mi nešahej *3* *3* *3*
-> pyroman: no bodejť by se mi to nelíbylo

Martin-pce 09.10.07 21:08:03 napsal:
-> pyroman: -> pyroman: nojo stary chlipnici a svudci zen

Evžen to je lovec žen, né já
-> Tuxik: vám budu dělat ještě dohazovače ne?

-> havlik: na ty co tam budou, tak na ty mi nešahej *3* *3* *3*
-> MerHanz: ale prd