skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Setkání Roadsterů a Cabrií Česká Kanada
No zatím ne, akorát Aleš volal, že by přijel. Ani nemám moc chuť něco pořádat. Kdyžtak v sobotu _odpoledne_ přijeďte, jestli chcete.
Up................... už se někdo nahlásil......??????????
já mislím že zatim dobrý ( snad už se tam tentokrát dostanu )
Tak co říkáte na datum 3. ročníku 26. 6. 2010?
Doufám, že se brzo dohrabu k tomu, abych sem vrazila taky nějaký fotečky...

-> Jarda: -> Micinka: Je mi to lito decka
Ale nemuzu se vyzdimat uplne z penez kdyz newim kdy a jestli vubec sezenu praci 

-> Micinka: mohli bychom jet dvouma :), jenze ted uz SPZtky z depozitu nedostanu :/
Tak kdo sakra nakonec dorazí..
... Jak to tak vypadá budem tam snad jen my a Risan.....
No co, uděláme si s Risou výlet do Rakous sami

No co, uděláme si s Risou výlet do Rakous sami

-> Risan: Poslusne hlasim, ze mi financni situace nedovoluje prijet - timto se omlouvam vsem
At vam srazik vyjde, urcite neni posledni 

-> Risan: ona na pohled sprasená nebyla , ale čas od času se rozpadl vnitřní kloub a ten poslední který se dělal mynulé pondělý se rozpadl po třech kilometrech tak se se rozhodl k razantnímu kroku abych měl pokoj
-> Micinka: Ano, vaši přihlášku mám. Zdá se, že to letos zase bude komorní.
-> magor-no1: No, co se dá dělat. Ale my bychom to se zprasenou karoserií bejvali taky přežili.
-> magor-no1: No, co se dá dělat. Ale my bychom to se zprasenou karoserií bejvali taky přežili.
-> Risan: tak se moc omlouvám , ale boužel nemám čím přijet , auto v sobotu odtahuji ke klempíři na opravu na opravu zprasené opravy karoserie
-> Jarda: Jájulko a my doufám už přihlášku dávno poslali....... Snad vyjde počasí a bude nás tam víc než loni..... Už se na to moc těšim...

Jo, a mohlo by bejt pěkně. Tak co, kdo ještě neposlal přihlášku a má to v úmyslu?
uz se blizi...

-> Risan: mám zapsáno v blbovníku a jednu akci jsem kvůly tomu přeložil :-D
-> magor-no1: Na přihlášku je ještě kousek čas. Samozřejmě ale budu rád, když se všechny přihlášky neobjeví na poslední chvíli nebo po termínu. Hlavně si to naplánuj tak, aby Ti to vyšlo.
-> Risan: nojo , měl bych poslat přihlášku

Dámy a pánové, ode dneška za měsíc bude naše setkání.
-> Risan: -> Jarda: Pokud to pujde, tak prijedu, ale nemuzu to slibit :-( je to tak na 50 procent 

-> P@wlos: Když přijedeš nepřihlášený, tak Tě nezaženu, neboj.
-> Jarda: Díky za podporu a pochvalu, těším se.
-> Jarda: Díky za podporu a pochvalu, těším se.
-> P@wlos: tak ja pokud bude pocasi, jedu na 100 procent... je to pekny sraz v hezkem prostredi, Risan mel super program, neni to o poctu lidi, ale sejdou se lide, kteri se o tato auta zajimaji...
Ahoj, jak az je nutna ta prihlaska - nemuzu rict zavazne zda prijedu ci nikoliv :(
-> Risan: mám poznačeno , jen nejsou lidi na poslání přihlášky 

Jenom připomínám, že akce proběhne za necelé dva měsíce. Kdo má chuť přijet, poznačte si raději už teď do diáře.

Druhý ročník setkání proběhne 20. 6. 2009 opět na parkovišti u nádraží v Hůrkách. Veškeré info v přihlášce: www.tatraklubbrno.cz/imag
es/prihlaska.pdf
-> Nwkt: Zkusím vybrat nějakou reprezentativní. Ale MTX Roadster nebo Rapid Cabrio jsi předpokládám už vyfocené viděl a nic moc jiného na těch našich fotkách nebude.
a mě to třeba mrzí že jsem nemohl jet 

-> Risan: Tak sem s nima 

-> aDAm: No my taky nelitujeme, žes nebyl. Mně osobně to dokonce potěšilo.
-> Nwkt: Jasně, fotky jsou.
-> Nwkt: Jasně, fotky jsou.
-> Risan: ja nebyl a zatim nelituju :D
-> Risan: Nějaké fotky jsou?
Tak máme po setkání, proběhlo v užším kruhu, ale úspěšně, zvládli jsme všechno, co bylo na programu a ještě i něco navíc. Počasí vyšlo na jedničku. Všichni byli spokojení. Kdo nebyl, může jenom litovat.
-> Risan: neboj , mě to taky mrzí , moc sem se těšil , co takhle podzimní ? 

-> Risan: takovejhle sraz bude aktualni az tak za 3 roky.. teda pro me..
-> aDAm: 

Jo, ale to mě nebude těšit, když jsem si je vymyslel.
-> Risan: tak aspon vyhrajes vsechny souteze :D
No, kluci, konat se to bude, akorát tam možná budu sám
. Přihlášený jsou dva lidi, z toho jeden podmíněně (jestli bude počasí na jízdu bez střechy).

s lítostí v srdci vám musím oznámit že fun ještě hotový není , takže nikam nejedu
Tak jak to vypadá? Sejde se dost lidí ? Bude se to konat?
jelikoz jsem v minulosti koketoval nad ucasti,s blizicim se terminem musim veci uvest na pravou miru-memam cim jet,prace nejdou tak rychle jaxem predpokladal.
-> dial K for Karlos: zatím teda 

přihlášku mám stáhlou , takže jestli to budu mít hotový tak jedů
-> dial K for Karlos: neřvi nemáš čím

-> dial K for Karlos: neřvi nemáš čím

Up !
POZOR, blíží se slíbený termín tohoto srazu - už za měsíc. Kdo máte zájem, pouvažujte, stáhněte si přihlášku a pošlete.
Setkání Roadsterů a Cabrií "Česká Kanada 2008" dne 21. 6. 2008
Platí to, co již bylo řečeno - není to masovka, je to pro lidi, kteří Roadstera nebo Garde/Rapid Cabrio opravdu mají a chtějí se poznat osobně s dalšími takovými lidmi. Pohodové odpoledne na krásném místě i pro drahé polovičky, které si mohou užít při soutěžní vyjížďce podle šipkového itineráře.
Přihlášku lze stáhnout na tomto odkazu (pdf nebo doc):
www.tatraklubbrno.cz/imag es/prihlaska.pdf
www.tatraklubbrno.cz/imag es/prihlaska.doc
Přihláška obsahuje snad veškeré potřebné informace. Pokud něco není jasné, ptejte se.
Setkání Roadsterů a Cabrií "Česká Kanada 2008" dne 21. 6. 2008
Platí to, co již bylo řečeno - není to masovka, je to pro lidi, kteří Roadstera nebo Garde/Rapid Cabrio opravdu mají a chtějí se poznat osobně s dalšími takovými lidmi. Pohodové odpoledne na krásném místě i pro drahé polovičky, které si mohou užít při soutěžní vyjížďce podle šipkového itineráře.
Přihlášku lze stáhnout na tomto odkazu (pdf nebo doc):
www.tatraklubbrno.cz/imag es/prihlaska.pdf
www.tatraklubbrno.cz/imag es/prihlaska.doc
Přihláška obsahuje snad veškeré potřebné informace. Pokud něco není jasné, ptejte se.
Že by na sraz přijel jeden Roadster, jeden Rapid kabrio a čtyři Funy, to jsem si zrovna nepředstavoval. "Zájem" není úplně to pravé slovo, které bych použil.