obnovené Zavody pod Trúbou

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 13.07.2007 do 23.07.2007, založil/a Crestik
řadit dle data
12:41:32
23.07.2007
Luky
15:33:58
16.07.2007
Bedřich - zrušená registrace
-> Crestik: Stou cestou na Závyšice jsem to myslel jako tak, že kdyby se to tam jelo tak to spiše zustane tak jak je, protože by tam ten úsek stejne všichni prodali...ale to je kdyby.Mi se líbí, že se organizátoři snaží a myslím, že ten sloupec sponzorů se rozrostl od minula a jak to bude tento rok se bude vědět po víkendu do té doby je to samé kdyby.
20:59:28
15.07.2007
Crestik
-> Bedřich: jo, kafrám do všeho, to se přiznám 6 Jako joo, je to jízda pravidelnosti, ale od Rybího na Závišice ta cesta není uzavřená, je tam normální provoz, takže nehrozí, že by to tam museli nějak hrotit. Na druhou stranu obdivuju ty lidi, co tam jedou opakovaně, bo to se dělo minulé dva roky, tak už bych asi neměl náladu, když je teda tolik jiných možností, i když to jsou většinou lidi z okolí....ano, není prdel něco takového zorganizovat, ale jako když je nějaký časový harmonogram, který, kdyby se jenom posunul, zpozdil atak, ale vůbec neodpovídal, těšil jsem se v minulém ročníku i na neděli, bo byl vypsán bohatý program, ale nikde nic, vzal jsem kolo a projel jsem k plynařům, a tam jsem našel p.Rašku, jak sbírají odpadky...ale pozoroval jsem, že p.Raška se na nultý ročník doost připravoval, ze strany shánění infa, dobových fotografií, atd. Nevím, mám z toho různé pocity, podpory ze jiných společností je dost, stačí se mrknou na ten sloupec, ale určitě se to v dalších letech zlepší...
18:43:29
15.07.2007
-> Crestik: To, že projeli někteří ostřeji a jiní ne spíše bude v tom, že je to jízda pravidelnosti nemysliš?Navíc jestli jsi někdy jel více než předepsanou rychlostí směrem na Závyšice od Rybího tak jsi určitě poznal, že tam je to hodně o hubu a s formulí nebo ukruhovým autem se tam rychle jet nedá protože je to tam hodně uskákane a rozbité a musíš byt velký srdcař aby jsi to tam podržel o motorkách ani nemluvím.A když jsi místní tak ten "okruh" dobře znáš a esíčko u křižovatky na Libotín je myslím lepší to ukáže kdo se přijel svezt a kdo si přijel zazávodit.A taky bych měl ještě jednu připomínku...lidí co takto dokážou kafrat na jediné takové závody co se u nás jedou je hodně, ti lidi co tam jedou můžou nechat svoje auta v garáži a nemusí nikam jezdit pořadatele se na to taky můžou vykašlat, sedět o víkendu na zahradě ve stínku a nedělat si starosti, když se to divákům nelíbí.A my potom můžeme nadávat na to, že se u nás nic nejede...
18:14:56
15.07.2007
Crestik
a letos zas to bude jen o jedné zatáčce...ale aspoň tam by mohli něco ukázat, jako chápu, že jedou se skvosty, ale takových těch projížděk s máváním na diváky je přes rok dost...v harmonogramu píšou několik tréninků, několik ostrých jízd, ale jak loni, projeli jednou pomalu, podruhé tak čtvrtina jela trochu ostřeji, třetí jízdy se někteří ani nezúčastlili, já tam jdu jen proto, že doufám, že to bude rok od roku lepší, a že tu zatáčku mám 3 minut yod baráku 6
14:03:40
15.07.2007
-> Crestik: To je pravda, ale pokud se jim přihlásí tolik lidí už to snad nejde dělat na takové "sranda" úrovni na jaké to bylo třeba předminulý rok.
00:06:33
14.07.2007
Crestik
-> Bedřich: ...jenže zatím to je pořadatelsky na hodně nízké úrovni, absolutně občas nezvládají...
18:25:54
13.07.2007
-> Crestik: Ty jdeš nebo jedeš?mohl jsem jet pořadatel mi psal, že mužu startovat, ale nestihl jsem to.Jinak mají pěknou a početnou startovní listinu.
10:55:23
13.07.2007
Crestik
Extreme Tyres