tak pokud bych dojela, tak budu jen doufat, že se mi nebudete smát, s čím sem tam vůbec dojela, páč ještě pořád vypadá stejně a vypadá to, že i dlouho vypadat bude
-> TRychly: ja bych pockal az na jaro, ted je auto na plechacich, predek jsem jeste nesnizil, tak by to nebylo ono, nez bych tam dojel auto by bylo spinavy navic v tyhle zime by se mi to nechtelo myt
-> linhi: Já to mám kousek, kdybych nemel ko elektriku tak bych to udelal jak loni a narychlo auto nastrojil, ale letos těžko, takže svym určitě nepojedu.
Sakra to nás je kolem Jihlavy tak málo? Jinak jsem teď tejden dělal nové prahy,blatníky a další věci a když už to vypadalo že máme vše hotové a odmaštěné začal to kámoš stříkat.Na začátku vše super ale po pár minutách se ukázala oka jako od mastnoty...... Tak to musíme zase obrousit.... A znova....
Že by nájezd Škodovek na Jihlavské Tesco? Ale nápad to nejni špatnej, pokud to bude v nějakou rozumnou hodinu ... Taky moc Virťáku z Vysočiny osobně neznám.
mě ale znáš mám tu žlutou 105ku s bílejma apolama, občas jsme spolu pokecali, a sejít by jsme si mohli, krom Ondry taky nikoho neznám, ale prvně budu muset dodělat auto je momentálně na špalkách:-(
Co se sejít se škůdkama někde v Jihlavě?? Jsem tu krátce a nikoho z vás mimo Ondiho tu neznám.Jen že by jsme se někde zcukli - třeba u tesca a dali kafe a cigárko?