tak ak dnes do vecera nespravim....tak nepridem...lebo sa bude skoro stale jazdit a mne to blbne tak
  tak ak dnes do vecera nespravim....tak nepridem...lebo sa bude skoro stale jazdit a mne to blbne tak

, pravdaze srandujem
 , pravdaze srandujem

->
 ->   

ak hej jeden kus:) Ď
 ak hej jeden kus:) Ď

pripadne aj cele budiky š130 .....dik
  pripadne aj cele budiky š130 .....dik

No vieš, problém Slovenska je ten, že hlavným mestom je Bratislava, okrajové mesto štátu, čo je tak trochu na hlavu :-( Ale nejdem to tu rozoberať, toto vlákno na to nie je.
 No vieš, problém Slovenska je ten, že hlavným mestom je Bratislava, okrajové mesto štátu, čo je tak trochu na hlavu :-( Ale nejdem to tu rozoberať, toto vlákno na to nie je.
 ) a tie cesty tam to je katastrofa, to je horsie nez tankodrom
 ) a tie cesty tam to je katastrofa, to je horsie nez tankodrom

-> haso: ja som na východe ešte v živote nebol, jedine od severného stredu na juh a na západ
 -> haso: ja som na východe ešte v živote nebol, jedine od severného stredu na juh a na západ

vid cesty, na zapade maju aj ciary a na vychode EE, nikdy nezabudem na okres roznava
 vid cesty, na zapade maju aj ciary a na vychode EE, nikdy nezabudem na okres roznava

Takze ziadne kruhace...
  Takze ziadne kruhace...
 ale asi v sobotu se stavím s kámošem
 ale asi v sobotu se stavím s kámošem

to vies, nikdy som to nepisal vzdy som to len hovoril:)
 to vies, nikdy som to nepisal vzdy som to len hovoril:)

a dále to neumim
 a dále to neumim

ale ak minno donese citacku tak nemusim
 ale ak minno donese citacku tak nemusim

+ napalim tie foto z 5.5 pezinok a este tam dam aj tie MP3kabatu
 + napalim tie foto z 5.5 pezinok a este tam dam aj tie MP3kabatu