jak na to koukam lidi veškeré své přání a stížnosti nám písněte přímo na Plaskej e-mail ( plasy@bravetuning.cz ) a my si to nějak poberem a budem se to snažit pořádně vyřešit dokud to jde!
jinak podle všeho co jsem se teď dozvěděl ten měřák co měl Roťák je jeho, ještě s jednim tim klukem co má toho Rencka(modrej byl na finále v Budějkách). Tak že pokud hodně stojíte o tu emmu tak nám to písněte, já sám za svojí osobu se budu snažit abych vás nesklama a budu se snažit Roťáka dotlačit aby jí zařídil ( i když nevim jakej v tom je rozdíl, teĎ mě nešiškujet vysvětlí te mi to třeba u normi

)
pokud máte jiný připomínky písněte teda přímo k nám na forum a nebo na ten email aď s toho maj taky požitek jiný

a halvně aby se to dalo včas zachránit páč to všechno děláme pro vás!!!!
-> Tuner#2: chlape já jsem to myslel třeba a né aby tam cpal hned husí krk!!! to neni nic jinýho?!? jinak Majk je chctrej chlap a trochu nás pochopil, jinak jen o tich kabelech to nebylo

Viď chlape
-> Nemky: Zdany má pravdu a už se stejnak bojim že jsme zase začali pozdě :( jelikož minimálně rok předem musíš zveřejnit datumi srazů a proto už teď ti můžu říct že podzimní sraz v Plasích bude 15,9, 2007. jde opravdu o to abychom se moc nekryli a proto jsme třeba v kontaktu stěma vědšíma srazam aby jsme věděli kde co a jak