skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
veteráni
-> Pedros: roztáhne
-> myl@s: rotáhne se ne :))
-> Luky.: určitě nějaký fotky jsou, fotil TUNER, Tuner#2 a i já
-> TUNER: Neměl bys prosím víc fotek červenýho litra, st.č. tuším 5? Byl tam s ním táta, já byl u mladý na posvícení na koláčích a kachničce
, tak aby byla nějaká dokumentace
A případně kdyby byla i ta žlutá 120S co stála vedle, to je známej. Díky

-> TUNER: ten cervenej litr byl paradni
vedro bylo dost chvilku sem zevloval pod stromem pak jidlo pivak a pomalu sem vyrazil domu

-> TUNER 15.07.07 16:27:26: jak se to startuje?už jsem nad tím kolikrát přemýšlel a ještě jsem na to nějak nepřišel

Tak jsme byli dneska na veteránech a docela slabá účast.....ani se nedivim že v tom horku lidi raději zůstali doma....
Ale bylo tam pár hezkejch a zajímavejch kousků..
Ale bylo tam pár hezkejch a zajímavejch kousků..
-> TUNER: Kdybych napsal 50, tak by jsi napsal že přeháním
nevím, byl to jen hrubý odhad :o))

-> Tuner#2: Aut tam bylo podle mě možná 50...

-> Tuner#2: no uvidime jak na tom budu nakonec casove - neslibuji ale mozna jo

-> VeTëV: V neděli tak nějak přes celý den a je to v Litohlavech.

-> Tuner#2: a kdy a kde to presne je?
-> Tuner#2: ja prave nevim jak dlouho tam budu - je to vsecko takovy na honem - zejtra jedu prave do Rakove (kousek od Rokycan) vecer se vracim do Prahy, v patek jedu do Vizovic v sobotu se vracim a jedu zpet do Rakove - mam to takovy rozhazeny

rallyfoto.ic.cz/cestopisy
/.../kokotsko.htm vipada to na zajimavou akci, asi se taky prijedu podivat
-> VeTëV: Tak se přijeď podívat na veterány v neděli. Z Rokycan je to 2km :o))
-> Tuner#2: hm tak tam snad nastesti nepojedu - budu spis u Rokycan

-> mbcko: Podívej se zpět na fotky, je tam vždy tam 20 - 30 aut a tak 100 možná víc motorek a jedou 2 x závod na čas do kopce a přes les do sousední vesnice. Jestli se vyplatí nebo ne, to je na Tobě.
Název akce je Kokotsko 2007, tak možná něco najdeš i jinde.

Dejte někdo podrobnější popis. Vyplatí se tam udělat si výlet ze Strakonic (84 km???)
-> VeTëV: Mezi Chrástem a Smedčicema v kopci. Utrhla se tam krajnice a je tam tak 60m sráz, takže se jezdí jen po jedné straně a občas na červenou

-> TUNER: ale mam jet za kamoskou co prijela z anglie a uvidime jak bude cas ze bych se podival po okoli

-> VeTëV: Prosimtě,copak ty tady.....vezeš sem nějaký zviřátko ?

-> Tuner#2: muzes dat zavod kdo z koho - ale koukam tam nemam jezdit - kde to presne je? se budu nejak o vikendu na plzensku pohybovat

-> Nwkt: To je ta táhlá a hned vedle skála, takže vidíš tak 3m před sebe
-> VeTëV: Viz. Nwkt, už jsem tam takhle brzdil málem o čumák Tatry

-> VeTëV: Viz. Nwkt, už jsem tam takhle brzdil málem o čumák Tatry

-> Tuner#2: tak brzdy zpatecka a hura zpet
-> MATTESS: Ono to bylo už nějak večer, byla tma a jak je tam taková ta divná zatáčka, takjsem ho předtim vůbec neviděl a najednou se vynořil

-> MATTESS: Docela odvážný - oni tam fakt lítají ma červenou a kor když je dole sluníčko a není na semaforu nic vidět

-> Nwkt: a to jsem na zelenou švihal zatáčky sportovním stylem

-> Nwkt: JJ autobusáci moc tu červenou neřeší :o))
-> Tuner#2: Když jsem tam byl naposledy tak to tam bylo nějaké zúžené a tak, proti mě vyjel autobus a já málem skončil dole

-> Tuner#2: vidis ja bych ti nasadil 6,5 - aby si poradne videl pane zaoralek

-> VeTëV: Jak říkám je to za zatáčkou a v těch 55km/h jsem si toho nevšiml, jen že je tam objížďka díky tomu, že to chystají už přes půl roku, tak mě to bylo hned jasné. Jinak mám 4,75 dioptrie a víc už fakt nechci

-> Tuner#2: urcite tam bylo nekde pod tim ze od 3,5t - ale to nas jedna nevidel - navstiv ocare

-> TUNER: Díky.
tak sorry za mystifikaci...

-> Tuner#2: Jj,určitě jo....

-> TUNER: Fakt, no u nás dali tu ceduli tak blbě za zatáčku, že jsem jel, viděl ceduli, tak jsem si řekl, je to tady a jel na Rokycany... takže večer můžu na 100% na Chrást?
-> Nwkt: Jak se jmenuje,třeba jí znam....
Jinak zavřený to neni....normálka se tam jezdí.Zavřený to je pouze pro auta nad 3,5 tuny...

Jinak zavřený to neni....normálka se tam jezdí.Zavřený to je pouze pro auta nad 3,5 tuny...

-> Nwkt: Kamarádka viď
No kamarád taky rád a kamarádka musí dát

-> Nwkt: spolužačka taky ráda jo

-> Tuner#2: -> havlik: spolužačka ze střední

-> Nwkt: A čí teda?

-> Nwkt: tak ty chodíš za cizejma slečnama jo no že se nestydíš