skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sraz Stilec
prohledat
89 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 30.06.2003 do 14.08.2012, založil/a
-> TUNER: jelikož ti dlužím ještě pár piv,tak jestli se tam dostanu taky,najdu si tě:-)
-> Bery: Hlavně tam jedu za jedním účelem a při té příležitosti tam nejspíš zůstanem so+ne a zajdem mrknout na nějaký ty zvířata na festivalu )))) Uvidim jak hodně se při tom opijem ))))
-> TUNER: za 14 dní - jako na Mácháč 2012 - kalit?nebo jen na kukačku do kempu a okolí?
-> Milan 136: ...tam se chystam za 14 dní )))
-> TUNER: já byl zas v doksech a v kempu žádná škodovka. Divný

-> TUNER 12.08.12 00:16:22: Paráda, NJ už to bude nějaký ten pátek 

Heh...to už je ale let....a včera jsem si byl zavzpomínat kde Zelenka vyhrála svuj první sprint a kde vůbec začal můj srazový a škodovácký život.........chjo,to to letí....

sem jednou vyděl rozjetýho cyklistu na živo čerstvě po bouračce a že je to 4 roky zpátky tak eště teť mě z toho občas mrazí :-((
2Tuner#2: Nechci bejt cynik ale ja sem si letos nevychutnal Stilec i bez bouracky cestou
Letos jsem si pořádně ani Štílec nevychutnal, protože cestou do kempu jsme našli autonehodu. Bylo to v lese a špatně vidět ze silnice, takže z naší kolony jsme se toho všimly asi jen tří a mě to nedalo a řekl jsem Mettessovi ať zastaví a že se vrátíme. Když jsme dorazily na místo, vyskočily jsme z auta a šly se tam podívat. Bohužel v dálce jsme zjistily že tam někdo leží a tak jeden šel volat a my jsme tam šly. Byl to hrozný pohled a navíc bohužel už nešlo nic dělat - mám to pořád před očima a ještě nikdy jsem nic takového neviděl a doufám že neuvidím. Bylo mu 21 let jak jsme se později dozvěděli a pravděpodobně usnul a vlítnul do lesa. O síle nárazu mluví i to, že byla venku i přístrojovka a střecha v místě zadních sedaček byla téměř na podlaze. Jezděte opatrně a hlavně né unavení - opravdu to za to nestojí...
založte na to novej tento totok :-))
Já tam budu, pokaď se nits neposere.
Pane webmajstr, pojeďte taky !
Pane webmajstr, pojeďte taky !
2juris: ted o vikendu a vlezny je 350,-

lidi kolikátýho ten sraz je a kolik je vlezný?

no tak to se asi pojedu podívat

2strak: Běšiny jsou cca 10 km od Klatov. Sraz tam bude v polovine rijna. Blizsi informace budou pristi tyden a na Stilci.
nu já na štýlec musím, čekaj mě tam 4 převařáky (viď Mildo), ale určitě zkusim i jný srazy.
a kde jsou ty Besiny?u jakýho města většího?a kdy?

no ja na Štýlec jedu určitě je to pro mně docela dostupný aspoň nepojedu 130km jako na Konopac ale tam jsem byl jenom na kukačku

2strak: Tak mas jedinecnou sanci prijet ted na pdozim, mozna to bude jejich posledni sraz
tak to jo ja jeste v Besinách jeste nikdy nebyl tak nevim

2strak: Protoze Felicia klub sou desny magori.
Jinak my ale v Rpznove mame pro necleny taky 350,-. Neni to tak strasny ale do Stilce to mam dost daleko a jeste platit sileny vstupny se mi nechce.
Jinak my ale v Rpznove mame pro necleny taky 350,-. Neni to tak strasny ale do Stilce to mam dost daleko a jeste platit sileny vstupny se mi nechce.
2strak: De o to co za ty penize dostanes, kdyz prijedu jenom na sobotu tak za 350,- dostanu: vjezd do kempu, nakou jizdu zrucnosti, sprint na 150m. Trosku malo za 350,-, v Besinech to stoji pro registrovany 150 a zajezdis si super. Konopac bych vubec neresil, pocet aut v kempu a mimo byl dost vymluvnej
350Kč neni taková derda ne na Konopáči to bylo za 600

2Vladislav: No to doufas spatne, ja jedu v sobotu a do kempu vjizdet nebudu pac 350,- za jejich zadnej program nehodlam dat. Navic kdyz pojedu na benzin

2Vladislav: Stilec asi nejedu, resp. uvidime :-) Spis ne.
Co se tyka Besin, tak oficialni pozvanka bude vydána začátkem příštího týdne jinak termin je dan na 11-13. října.
Ale kdo by chtel jet s námi v kolone na sraz do Stilce, tak bych to videl vyrazet v patek okolo 17:00 ze Sušice, přes Horažďovice 17:30, Strakonice 18:00, a Ceske Budejovice 19:00.
2rOMAN: 2Milda: doufam, že jedete už v pátek.
2Zazaa: 2u-geen: vy doufam, taky
Ale kdo by chtel jet s námi v kolone na sraz do Stilce, tak bych to videl vyrazet v patek okolo 17:00 ze Sušice, přes Horažďovice 17:30, Strakonice 18:00, a Ceske Budejovice 19:00.
2rOMAN: 2Milda: doufam, že jedete už v pátek.
2Zazaa: 2u-geen: vy doufam, taky
I když mi se mi tam zasekavaly pásy ale už to mam vychytanýýý,ale sraz lepčí v každym prípadě.
2Žaky: To je lepsi v Besinech vid....to jsou zavody :)
Asi Pražáci.Ale letos jedu jen na kukačku.Jejich soutěže mě neberou,2 krat sem vozil vodu v kekímku krokem,.....zažil jsem lepší /z mého pohledu /, a hlavněto u Luďka to by slalůmek

Kdo pojede přes Tábor?

2Milda: chyba jednak 6.9. máme Tuning sprint u nás,druhak celovíkendovou chlastačku zdarma na horách od firmy,takže bohužel
2u-geen: SVP (skratka šel ví pawr)
2u-geen: SVP (skratka šel ví pawr)
takze N95?
2u-geen: na ... (tri tecky) se slovo sracka nevejde

ve sračce je síla? :-) no nic. pokud se dohodnu s černym sluncem tak budu mit dve palivovy pumpy :-)
2u-geen: To vis ze zustanes budem popijet a honit holky
...auto schovam do rosti (teda jestli mi tam s nim vubec pusti) aby ty vase od nech nechytly REZ ale jak budou souteze tak vam nadrbe prdele
.... a vsichni vite proc...protoze v ... je sila

uvidim. prijezd vidim spis v sobotu ránko, ale... domluva se Zazou :-)
2u-geen: O tom se snad ani nedebatuje ne? V patek prijezd v nedeli odjez
Takze koukam ze mam zustat v kempu pres noc :o)
2Luděk: Sraz Stilec, 5-7.9., budem te cekat (bacha je nas vic a budeme si predavat stafetu
)

2rOMAN: nahodou sem nebyl nijak strasne sesrotovanej byli tam horsi :)))))
ale stejne sme tam s Eidym polehavali asi do poledne abysme se dali trochu do provozu :)
ale stejne sme tam s Eidym polehavali asi do poledne abysme se dali trochu do provozu :)
2Milda: kdy,kde a v kolik?Přepiju Vás všechny,teda nevím jestli všechny,ale Tebe kdykoli
,páč nemám předstih

budou závody v pití ? to beru jako výzvu. R@zor mi dluží kafe nebo pivo za ISO konektor tak si dáme do nosu.

2Luděk: Se prijed ukazat kolik vydrzis ty