skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Sk Skoda zraz Senec 26.-28.8
-> kuko: ty jsi sladký,škoda,že jsem tam nebyla déle,snad příště a slibujiže to hodím do éteru rychleji a přesněji.
-> kuko: jo tu jsem počítal ta tam byla taky.
-> Gryzly:
a co angela, ona s tebou nebola? aj som jej kupil cokoladu, ked uz mala tie narodky, skoda, ze to takto dopadlo, keby to bolo v inom termine tak by mozno doslo aj viacej ludi, ved skoro vsetci boli v trencine na tunningu
a co angela, ona s tebou nebola? aj som jej kupil cokoladu, ked uz mala tie narodky, skoda, ze to takto dopadlo, keby to bolo v inom termine tak by mozno doslo aj viacej ludi, ved skoro vsetci boli v trencine na tunningu
-> kuko: No mauceu, Milos s Niků a pak došel eště dajaký Mišo na Me2du. A v Senci jsem nocoval jen ja, sám.
-> Gryzly:
prave som dosiel domov, konecne auto vypucovane a uz sa obliekam ze idem vas tam pozret...
takze vas tam asi vela nebolo, aspon za mna popraj angela vsetko naj

prave som dosiel domov, konecne auto vypucovane a uz sa obliekam ze idem vas tam pozret...
takze vas tam asi vela nebolo, aspon za mna popraj angela vsetko naj
-> mauceu: Tak pred chvílí jsme se vrátili, z toho to minisrazu.

-> kuko: Senecke jazera. Este sme tam neni, tak neviem kde presne...
-> Gryzly:

Gryzly: to tam budes aj ty ??? hmm mno toto...
-> Gryzly:
kde to presne bude?
kde to presne bude?
Tak pánové, sraz bude, za dvacet minut já a Angela vyrážíme směr Senec.
-> Milos: no jasne a ja som teraz najhorší
-> kaftan: si zalozte vlakno o zraze v TN, vajca
-> strucy: vidime sa v Trencine!

proste tam sproste napiste nebavi ma hentake neco a ne ze no money no fun, to vehovorka jak poma je...
-> DuriQ: to je jedno, vis co je na tom dobre?
ked nemate xut na stretka ani zrazy, tak to napiste narovinu, jasne kofolka neni stretko ani zraz, ale do pici nevyhovarte sa furt na praxy a ine picoviny, kurwa to nemam rad, nikdo praxy nesere, ani ja
a ked bude stryc alebo nekdo vedet koho nenitreba volat, tak to nebude ani sem pisat, ne ? jednoduxe jak facka, sand tu nebudem cez virt zvolavat ludi na kofolu
ked nemate xut na stretka ani zrazy, tak to napiste narovinu, jasne kofolka neni stretko ani zraz, ale do pici nevyhovarte sa furt na praxy a ine picoviny, kurwa to nemam rad, nikdo praxy nesere, ani ja
a ked bude stryc alebo nekdo vedet koho nenitreba volat, tak to nebude ani sem pisat, ne ? jednoduxe jak facka, sand tu nebudem cez virt zvolavat ludi na kofolu
-> chooki: na teba sme tu cakali
, kde si bol tolko, uz nam chybas xlape
-> strucy: tak isto aj ja som vedel a bohuzial ani teraz neviem viac, takze tu netoto
-> DuriQ: kedy som ta obkecaval ze si sa namna alebo nas vysral ? hm

-> strucy: tak isto aj ja som vedel a bohuzial ani teraz neviem viac, takze tu netoto

-> DuriQ: kedy som ta obkecaval ze si sa namna alebo nas vysral ? hm
-> mauceu: ale ako pozerám chcel som prísť v sobotu na večer ale asi sa na to ...
-> mauceu: ty si stým začal tak čo pičuješ
-> strucy: Ako myslis....
-> chooki: tak tomu ver ale sám vydíš kto za všetko môže

ty kokso, som si myslel ze talent na rozduchavanie hadok mam len ja, ale vidim, ze si vystacite bezo mna :))) xi xi
-> mauceu:
-> Milos: týždeň do predu

-> Milos: týždeň do predu

-> mauceu: tak nejak,
-> DuriQ: nejdes tak nepis, hlavne ne kvoly comu, akkurat to leze na city
jasne malo to tu byt napisane skor az na to ze to neorganizujeme my so strycom,
-> strucy: ty si tez o tom vedel
-> kuko: skus sa potom v piatok informovat ze to je, lebo ani mi nevieme ze kde presne by to malo byt, takze asi tak
, to len aby si tam nesiel nadarmo
-> DuriQ: nejdes tak nepis, hlavne ne kvoly comu, akkurat to leze na city
jasne malo to tu byt napisane skor az na to ze to neorganizujeme my so strycom,
-> strucy: ty si tez o tom vedel
-> kuko: skus sa potom v piatok informovat ze to je, lebo ani mi nevieme ze kde presne by to malo byt, takze asi tak

-> DuriQ: No cemment. Milujem ludi co vedia ze nikam nepojdu a aj tak vo vsetkom hladaju chybu a pre seba vyhovorku...
-> strucy: Ty co picujes, aj tak si v Trencine vtedy. Oznamene to bolo skor. Este si na to aj reagoval, ale to si uz urcite nepamatas kedze mas rychle myslienkove pochody...
ja by som mal prist v sobotu na svojom
-> mauceu: dosť skoré oznámenie
?
Takze kto pridete?