Pro všechny co jedete z prahy. Kdo se chce přidat a jet s nami , tak vyrážíme v patek po 8h abychom nejpozději v 9h byli na benzince v Sadsky. Je to ta první benzinka v Sadske po prave strane pri příjezdu od Prahy. Sraz v Praze budr v Horních Počernicích na odstavne plose za benzinkou KM Prona ( na konci Počernic). Odjezd z prahy nejpozději v 8.20
Vzhledem k tomu že se mi podařilo technicky připravit vůz, můžu nabídnout účast v koloně pro lidi jedoucí přes Kutnou Horu, Kolín nebo Pardubice (a přilehlé oblasti). Pojedeme pravděpodobně v pátek z kraje odpoledne (možná po 2. hodině výjezd od Přelouče). Ale ještě upřesním, jestli to tak skutečně bude a nepojede se trochu dýl.
Nevzal by někdo sebou stroboskop na měření předstihu?Nějak to není ono ani se 100oktanem a potřeboval bych to poladit .Nikdo na mě nemá tenhle týden čas
-> Jumbo: Jasný, myslel jsem max. počet zúčastněných, ale 150 je pěkné číslo Ono je pak ještě spousta takových co přijedou bez předběžné registrace takový mr. Vrba je toho důkazem
-> Čokin: Tezko se to rika, pac i kdyz vsichni projedou branou, obcas nekdo odjede, takze ten pocet ucastniku nikd, neni presny pocet aut... Bylo to myslim okolo 150, ale v arealu bylo realne max 115-120 aut...
-> Zeke-ten šestý 26.06.16 21:09:52: Ja som z NO, ale na Poho nejdem. A dosť ma prekvapuje, že niekto odtiaľto niečo predáva na škodovky a ešte si sa na neho aj nakontaktoval
Budu zas za nejvetsi zrudu, kdyz se v patek vecer prijedu podívat pojedu přepsat k přitelkyni ráno v sobotu prijedu a po obede(asi po sprintech) odjedu ? nebot v sobotu odpoledne budu přebírat v praze post ve firme...
Nebo se radsi nemám ukazovat, abych nebyl za zrmda jako loni ?