skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Most 2015
Tak se nám ta předpověď zasejc vylepšuje. Dneska jsem ještě dodělal držák telefonu kvůli měření. 

Já si vzal sice zítra dovolenou abych na autě něco udělal, ale stejně si myslím že bude lepší se na nějaký honem přípravy vyprdnout a nechat to na podzim, a udělat věci tak jak mají být, přeci jen krom tlumiču a pruzin je to jak seriova stodvacitka...
-> stika87 - Maschinenführer: Aspoň někdo, já budu dodělávat ještě v sobotu dopoledne 

tak ja po dnesku hlasim pripravenost :)
-> sikula: to chce lepší sedačky 

-> Antony: To nejde, Mána na to není, dva kruháče a bolí tě břicho, jak po 50 sklapovačkách..
-> Eidy: nadruhou stranu, povozit se na vodě, má taky něco do sebe. Ale hlavně to nerozflakat . .
-> Tomaso435:
-> vhml:
Ja to beru z vlastní zkušenosti na cca 6-ti airshow ročně po celý evropě a za posledních 8? let se tretily tak v 90% .
-> sikula: to bude jííízda
-> vhml:
Ja to beru z vlastní zkušenosti na cca 6-ti airshow ročně po celý evropě a za posledních 8? let se tretily tak v 90% .
-> sikula: to bude jííízda

-> Antony: Ještě dnes brzdy ráno tam bylo slunečno, sucho, prostě paráda. Pak se to takhle zlomilo. Ještě je dost času.
-> Antony - zrušená registrace 24.03.15 20:51:27: ja bych taky na nory uplně nespolehal. Především pro přímořsky letoviska hlasi dost píčoviny jak jsem vysledoval.
-> Antony - zrušená registrace 24.03.15 20:51:27: Na mé celoročky z roku 1988 ideál

-> Antony: tojo.. v loni kolegovy norové zlámaly dvojté HB9CV (antenu) hlásily bezvětří a teplo a přišel mráz a vítr a stožár to nevydržel :D ... samozřejmě za větru se takovýhle monstrum nerozkládá :D
Na zatim nic pěknýho nepředpovídaj ale známe naše meterologi. tak do neděle daleko a vše se ještě změní. Počkejte bude jasno a sviti slunce bude :-)
Tak nám asi počasí nebude moc přát.
100% oblačnost, 60% déšť, 9 stupňů
100% oblačnost, 60% déšť, 9 stupňů

Tak s kým se budu moct svézt v neděli? :D
-> Antony: Toníku, na pohofest se přijedu podívat, sic možná jen na kole, ale uvidíme
-> M@rtin: to dělají turci tak pomalu? Aspoň, že pohofest stíháš 

Já to mám jasné, já nikam nepojedu, mám pobyt v Turecku prodloužený až do 15.6 s desetidenní přestávkou v CZ od 17.4 do 27.4

-> T 23.03.15 19:29:44: Petr toho nadělá, já teměř jinak na Most nejezdim. Letos mam patek sobota denní a neděle, pondělí noční. Jedu feldou a možná i bratr svou feldou.
-> Tuner#2: ale mluvit o tom umíme statečně
jen ta práce nějak vázne 

No zatím na 99% pojedu, klidněuz od soboty:D
-> T 23.03.15 19:33:36: Super. NJ nás rozebraných je víc 

-> Tuner#2: co to je za otázky ?
jasný, že dorazím
jen bez erka 

-> T 23.03.15 19:29:44: A Ty? Nebo to tam jako budem sami s Eidym? To je teda bída účast 
Ještě mě napadl kamikadze, zkusím ho prubnout na FB.

Ještě mě napadl kamikadze, zkusím ho prubnout na FB.
-> Tuner#2: : nic, je po noční a na další jde v neděli
-> Nwkt: : tak letos tam budeš na 8:00 s novým vozem, ne ?

-> Nwkt: : tak letos tam budeš na 8:00 s novým vozem, ne ?

-> Nwkt: Na spotřebu s...:-) Jen nemám tak rychlé auto jako ty
Btw počítáte všichni s přechodem na letní čas?
-> radekra: Hele já mám zkušenost z loňskýho jara, že když v 7:25 míjím ceduli konce Plzně, tak v 8:30 jsem u brány na okruh. Ale jestli chceš jet radši na spotřebu tak klidně chvilku po tý sedmý v Kralovicích 

ja zkusim brachu jestli nepojede, stejne potrebuju z Mostu stahnout nejake gumy :)
i kdyz vlastne nevim kam bysme je nacpali ....
i kdyz vlastne nevim kam bysme je nacpali ....
-> Nwkt: Já bych to viděl jako minule-sraz Kralovice v 7.00 hod, co ty?
-> Eidy 22.03.15 23:53:04: Se mnou můžeš počítat v sobotu mám v plánu TOP audio výstavu v Praze, takže netuším kdy dorazím, ale dorazím určitě
Co -> T: a Petr?

Co -> T: a Petr?
-> radekra: Jak to vidíš ráno s cestou?
Nevim, jestli se do toho stihnu pustit, ještě potřebuju vyměnit brzdovou kapalinu...
-> Nepér: na pastorek z tymákova nejsou zas tak moc dobré reference, tak dej pak vědět.
A jestli se to posere, tak jezdím do práce Wartburgem, protože na Babettu je zima a ostatní auta jsou rozbitý 

-> Nepér: V pondělí rozborka. 

Dnes přijde poštou zelená karta, v úterý STK, středa přezouvám na jiný kola, montuju jiný uložení tlumičů a šusplech, ve čtvrtek cpu do řízení pastorek z Tymákova, pátek ladím geometrii, v sobotu nalepím dálniční známku, srovnám vůle na ventilech a testuju agregát, neděle Most 

-> stika87 - Maschinenführer, Antony: Aha. 

-> Eidy: jelikož pojedeme společně se štičkou, tak jsem taky mimo hru 
-> stika87 - Maschinenführer: takže u tebe už všechno cajk? A co Vojťas?

-> stika87 - Maschinenführer: takže u tebe už všechno cajk? A co Vojťas?
-> Eidy: ahoj. semnou nepocitej. v sobotu hrknu na dalnici a skoncim az v moste ;) takze semnou az na okruhu v nedelu. :)
A kdo se ukáže u mě v sobotu? Antony, štikoun, T, Tuner2. Asi se přijde na chvíli mrknout ZdrubT. Někdo další?
Tak kdo se ukáže v Mostě za týden?
Trochu mimo téma, ale byl by zájem o dovoz věcí z "mého koutku" do Mostu?
např. rozpěrné trubičky k unibalům, popř celé unibaly, hlavice ke svislákům, šrouby M10x1 atd. . .
např. rozpěrné trubičky k unibalům, popř celé unibaly, hlavice ke svislákům, šrouby M10x1 atd. . .
-> Eidy: zatím to nemá ještě u sebe ani.... :-(
-> T: Lakýra nelakuje?
u mě to zatím vypadá bledě 

Když bude hezky, tak bych taky možná dorazil