skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest 2015
prohledat
692 příspěvků (zobrazeno 351 až 400) od 08.01.2015 do 16.09.2015, založil/a OndraKrupi
-> Jumbo: Tak jestli se vejde Kóča dovnitř, tak je to cajk. Může být večerní vystoupení "Autoerotika". 

-> Eidy: Bude mobilní sprcha... 

Nejede někdo náhodou v sobotu někde od Ostravy?
-> oppik 30.06.15 23:36:11: Babetu nemám, Buď spotřebákem, nebo pokud stihnu narychlo zprovoznit bouchlé Å , Pionýr je varianta, pokud předchozí selžou...

-> OndraKrupi: Bude tam připojení na tekoucí vodu? Že bych si přivezl hadici. 

-> Bukaj: a já sem nepracující bo co ?
mám dovolenou 

-> King: Nebo máš už mozoly na zadku. To je jako na kole. Nejdřív si musíš zvyknout. 

Po D11 jezdim tak max. 20x do mesice, takze o tom vim skoro kulovy, ale asi mam nejakej zazracnej podvozek, protoze D11 povazuju v kontextu ty zdejsi bidy za luxusni dalnici (a to i tech nejstarsich par kilaku od Praglu).
-> pavucina: Od Kladna. Takže asi Jižní Spojkou a pak asi jak říkáš. Už si nepamatuju, kudy jsem jel posledně, asi taky tudy. A nepřišlo mi to tak hrozný.
-> Milan 136: Kup mi taky jedny a na konci prahy mi je vyhod.
-> Eidy: Nevim presne z ktery strany prijedes, ale ja jezdim na D11 tudy (viz. obrazek).
Z Hornich Pocernic je ta cesta nic moc, mistama koleje...
-> Eidy: Nevim presne z ktery strany prijedes, ale ja jezdim na D11 tudy (viz. obrazek).
Z Hornich Pocernic je ta cesta nic moc, mistama koleje...
-> Eidy: tak nechci tam po 4 hodinach prijet s bolehlavem :-D
-> Milan 136: Špunty? To jsi takověj měkoň? 

-> Eidy: no prave. Tempomat=cihla :-D
Ja si musim zitra skocit pro spunty do usi :-D
Ja si musim zitra skocit pro spunty do usi :-D
-> Mantrabeach: Proto to vezmu nějak po starý a najedu u Nymburka.
-> Milan 136: Nejedu Volvem ale Kóčou. To by byla čtyřka na omezovači. Vezmu ti v klidu nějakých 110-120.
-> Milan 136: Nejedu Volvem ale Kóčou. To by byla čtyřka na omezovači. Vezmu ti v klidu nějakých 110-120.

-> Nwkt: no vzdyt :-D
-> Milan 136: V Kóče? 

-> Eidy: das tempomat na 180 a pohoda
-> Eidy: právě po tyhle dálnici jedu a je to od prahy na Hradec celkem tragédie.
-> Nwkt: Díky. Zařídím se podle toho. 

-> Eidy: Myslím že stále. Jel jsem tam cca měsíc a půl zpět
Jak teď vypadá hradecká dálnice? Naposledy jsem tam jel loni a směrem na Prahu to bylo už hezký, opravený až do Prahy. Co směrem na Hradec? Je to taky ok nebo stále až od cca Nymburka?
Tak já prijedu jen na sobotu,v neděli už zase razim do Belgie:-( Ono stejně blbnout s autem který rok stálo a má po opravě motoru by byla blbost.
Tak objevil jsem dvě varianty koupání, více se mě zamlouvá Opočno :
Kdo pojede z Prahy, respektive přes Říčany v pátek odpoledne/k večeru, že bych se připojil? Bohužel jako pracující nezvládnu účast v pražské koloně, vyjíždějící dopoledne...
Viděl bych odjezd nějak mezi 17. a 19. hod.
Viděl bych odjezd nějak mezi 17. a 19. hod.
-> OndraKrupi 30.06.15 17:24:58: no proto tam jedu...

-> OndraKrupi: Stejně jako Véna, plavky bereme sebou nějaká koupačka určitě přijde vhod

jede někdo v sobotu ráno z kutné hory nebo přes,že bych se připojil

-> Luky: tak fajn,..ale v těch 35°C co hlásí,tak neručím za to,že nějaký pivo bude,ale místo ti držet budeme
-> OndraKrupi: hele ještě technická otázka,...nejbližší místo ke koupání?To počasí bude asi opravdu extrémní....

-> OndraKrupi: hele ještě technická otázka,...nejbližší místo ke koupání?To počasí bude asi opravdu extrémní....
-> Luky: to by se ti líbilo co?

-> Vena136: já pojedu asi až dýl, cca kolem čtvrtý. Kdybych šel takhle brzo z práce, měl bych pak těžký spaní
Držte mi místo u stánku s pivem

Držte mi místo u stánku s pivem

-> Luky: tak jak to vidíš?My asi jedeme v pátek po obědě,tak jestli se napojíš někde?
-> aceboss: ani na pátek a sobotu bys nemohl? To pracuješ non stop?
-> tunerlada: Mám taky nějakou jetou, jestli chceš daruju.
-> tunerlada: ak ti staci hola maska bez fuzikov / maska 82 / plastove fuziky) tak by som mal 

pojede někdo v sobotu ráno okolo Vyškova/Brna ? Já to časově asi určitě v pátek nedám takže pojedu až na sobotu ráno.
EDIT: a neměl by někdo na prodej střed užovkové masky ? (nabídněte cenu na stavu nezáleží až tak)
EDIT: a neměl by někdo na prodej střed užovkové masky ? (nabídněte cenu na stavu nezáleží až tak)
PRO TY CO POJEDOU V PÁTEK Z PRAHY, srazík se koná v pátek ve 10h na čerpací stanici KM Prona, na konci Horní Počernic.
Pokud se chcete přidat, dejte mi prosím vědět abych s vámi počítal
Zatím mám potvrzenu účast:
Tomsala
Los Pavlos
Oppik
Pokud se chcete přidat, dejte mi prosím vědět abych s vámi počítal
Zatím mám potvrzenu účast:
Tomsala
Los Pavlos
Oppik
Bohužel letos mám stejný scénář jako loni a to pracovní svátky...... takže tímto omlouvám svou účast

-> Čokin: snažíme se na tom zamakat, ale prostě není to naše, moc s tím nezmůžeme

-> Qwak: jen pojeď

jestli pojedu... tak obludou .. takže né že se mi budete smát 

-> Antony: hlavně se ti sníží těžiště 

-> Čokin: já mám hrozně lehký auto a sváry mě nepomužou, tak zkusím rám zabetonovat 

-> Eidy: treba dobermana k autu 

Zálusk nemám . Naopak mám strach. Děti a maminky s kočárkem jsou pro mě postrach.
-> havlik 29.06.15 13:07:13: pane to se tam nevejde. 

-> Eidy: ale jestli máš zálusk tak je nedaleko tábor

-> Eidy: nic vic nez ti co prijedou autem 

Bude tam nějaká větší skupinka dětí?
-> OndraKrupi: když na to příjde, tak děti můžu hlídat já 
...ale s větší skupinkou malých lidí nemám mnoho zkušeností

...ale s větší skupinkou malých lidí nemám mnoho zkušeností