-> vhml 30.10.14 11:08:41: To nějak nechápu? Mě se rallye líbí, jezdím na ní rád, ale mnohem raději mám silníční auta, kopce a okruhy. A těžko z kopcovým autem pojedeš na rallye a aut jako má Čokin a nebo já, kde se lak nedělal ve stodole a v autě je dost slušně nasypáno si sakra rozmyslíš, zda ho huntovat na rozbité cestě... Neříkám, že na okruhu se nemá co stát, ale u rallye je to denní chleba každé RZ.
-> Čokin: Není to tak o autě - spíš o tom udržet adrenalin a někde to nerozstřelit,nedejbůh i sebe. To je na rally nejtěžší. Druhá věc jak "moc" auto na RZtách trpí - což se projeví v nákladech. Okruhový závodění je v tomhle nesrovnatelně bezpečnější a levnější..
Konečně jsem se dostal ke stažení, konverzi a nahrání. Bohužel foťák má nějakej limit natáčení videa, tak nemám jízdu až do konce. A zrovna to jak míjím Míru stojícího u kraje tam není.
Škoda 1000 MB 1.3 - Onboard Masarykuv okruh Brno 26.10.2014
-> Blue Power: Jak už jsem ti říkal na okruhu, držel ses statečně a popravdě mě to docela překvapilo. Sice už z Mostu vím, že to jede slušně, tady se to potvrdilo. Ale i jako řidič je to slušnej výkon. Nic splašenýho ani připos*anýho.
-> Čokin: Presne vim o cem mluvis. Ja kdyz od tama vyjel poprve, rekl jsem si, ze uz nic jinyho zkusit nechci, ze toto je spicka :) Mrzi me to mokro, ale jsem po te patalii s volantem jeste docela bojacny...
-> Eidy: Jo trochu jsme zabloudili při výjezdu Tak moje úplně první jízda na okruhu a ještě za takového počasí..... i tak mě to vzalo víc než jsem si myslel, řekl bych, že tak trošku se mě tam vytvořila malá závislost
-> Luky 27.10.14 14:37:55: Kasle je až na plasty série, jinak to byl potuněný Rapid, údajně s Ačkovýma úpravama a motorem. Kdysi o tom byl člnek ve SM, mám ho doma.
-> Eidy 27.10.14 13:07:27: Jako já už viděl na závodech hodně - ale takový přístup je na Darwinovu cenu Helmu je možný tolerovat,pásy ne, ale má rukavice asi mu byla zima..
Byli tam i dalsi experti, jako treba borec se S100 nebo 110 bez operadla ridicovy sedacky.Nebo jeho kamos s 1000 MB pro zmenu bez zadnich tlumicu. Zvlastni, ze to je pokazde zrovna nekdo se Skodovkou..
-> Eidy: Moc zatáček jsi "normálně" neprojel. To driftění s Porsche je super! :-) Však jak už jsem říkal ještě v Brně po kouknutí na kousek videa na foťáku: vypadá to jak když jedu do Kauflandu pro rohlíky;-)