skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Racing Show Lnáře 2014
-> Tuner#2: Tak já to otočil, ráno Lnáře odpo pivovar
Akce se mi nelíbila, bylo tam pár aut. Byl jsem tam od 11:30 do 12:30 Jediný co stálo za koukání bylo Subaru,1000MB, renault 5 maxi a slečna co driftovala, jinak žádná sláva. Zahlídnul jsem tam Nwkt s fotákem.
-> Luky 16.08.14 12:53:58: Jo jsou... Az na toho Karmanna nic zajimaveho pro me, nejake stare Aerovky a spol me fakt neberou. Jako podivam se na to kdyz uz nekde jsem, ale abych kvuli tomu jezdil 40km to me ani nehne. Diky za poskytnuti recenze 

-> Luky 16.08.14 09:32:43: Auta pod rok 70 me proste neberou, takze taky radeji budu doma a vylet az zitra Zlutkou.
tak já to vzdávám, raději něco udělám doma a pokud bude sucho, zajedu raději na skok do Hořovic :-P
a zítra se potkáme ve Lnářích na letišti, vidim to na výjezd kolem 9 hodiny....
a zítra se potkáme ve Lnářích na letišti, vidim to na výjezd kolem 9 hodiny....
-> Tuner#2: jo tak, Já myslel ze nejdřív budou v Plzni. Vloni byly víceméně jen prdlavky (sice nevím co to znamená ale určitě tam byly
)

-> Luky 16.08.14 08:46:25: Mě jde o účast, pokud tam budou jen prdlavky, tak to pro mě nemá smysl jezdit do Plzně...
-> Tuner#2: hele Já to mam asi kilometr takže tam zajedu tak málo tak. Střecha na kábru už je stejně nandaná

-> T 16.08.14 08:22:10: OK zavolam Lukymu. Ale tady ted taky prsi, takze auta vytahnem az zitra ;)
-> Tuner#2: : teď když na to koukám, tak to mám o něco blíže do těch Lnářů, že bych to tam omrknul.....do Plzně až nejedu, takže uvidim před polednem podle počasí kam vyrazim
jinak tady aktual prší....

jinak tady aktual prší....
Je tu hnusne, takze plati ten zitrek na 9 v Mirosove na namesti ;)
-> T 15.08.14 22:11:58: Zavolam kolem obeda zda to za to stoji, jel bych pripadne do pivovaru v Plzni.
-> T 15.08.14 22:11:58: Zavolam kolem obeda zda to za to stoji, jel bych pripadne do pivovaru v Plzni.
Já v Blovicích budu tak se na náměstí zaj(e)du podívat
Zítra sraz v Blovicích ve kolem 12hod....kdo všechno jede? 

-> Véna: : tak neseď u PC a mazej do garáže
tak když to počasí dovolí, tak se třeba potkáme v těch Blovicích

tak když to počasí dovolí, tak se třeba potkáme v těch Blovicích

-> Nwkt: : dík, když by se počasí umoudřilo, tak se tam stavím spotřebákem na čumendu...
-> Luky: : tak už to víme, zastav se taky
-> Luky: : tak už to víme, zastav se taky

od Vény: -> Tuner#2: Dobrá domluveno. Na náměstí tě někde najdem v těch 9hod. Když by se jelo zítra,tak bílá1 jet nemůže ještě
Ale třeba bych se svez s tebou konečně. Je moc málo času na auto,dneska to mělo být hotový a nějak se to posralo časově.
-> T: Jo taky bych se jel někam podívat,nechci zase celej den stát u ponku. Strojů co se můžou provětrat tu je hafo

-> T: Jo taky bych se jel někam podívat,nechci zase celej den stát u ponku. Strojů co se můžou provětrat tu je hafo

-> T: nevím přesně co to je, někdy v poledne přijede parta veteránů na náměstí, tam chvíli postojí a zase někam pojedou. Ale nevím co je to za akci
-> Luky: : co je v Blovicích, že bych alespoň někam vyrazil zítra 

Tak přijedete s nima? Vloni jsme se mezi ně hezky zamíchali se stejšnem 

-> Luky: Jo
-> Tuner#2: co je tam za akcii? Něco kolem poledne přijede do Blovic, to je ono?
-> Tuner#2: Jedu do Dobřan dopoledne
-> Nwkt 15.08.14 21:30:59: Zítra jeď nafotit veterány v pivovaru a přijeď do Lnářů v neděli 

-> Nwkt: : tak to nech taky na neděli
já to přehodnotil kvůli erku, jinak by mi to bylo fuk, jestli tam budu sám nebo s někym....což neznamená, že bych někoho viděl nerad 

-> Tuner#2: zítra budu na drátě, ale odpoledne už nebudu moc mít čas, musím kamarádovi pomoct vypít sud...
(Takže ta neděle je vlastně taky dost nejistá
)

-> T: Já budu taky zítra
tak mam možnost tam být zítra sám nebo doufat v neděli v lepší počasí, takže se přidám v neděli....nemůžu sice tak dlouho jako zítra,ale co se dá dělat....zase se raději projedu erkem, než spotřebákem.....takže se přidávám ke všem na neděli 

-> Šediváček 15.08.14 20:32:40: OK do Mirošova trefím a počkám na náměstí, tam kde jsi na nás čekal ty, když jsme jeli na káry. Sejdeme se tam na 9hod. v neděli?
Kdyby se to náhodou hned zítra roztrhalo, tak si písnem sms.
Kdyby se to náhodou hned zítra roztrhalo, tak si písnem sms.
od Vény: No dobrá,necháme akci s autama na neděli. A teda domluveno všichni? Mě nedělá problém se tam ukázat zítra zimovkou. T řikal,že jede zítra,tak nevim,jestli může i v neděli. Případně to pak spojit s "laďěním", spíše bych řekl seřízením u mě. Tak ty tak T?
No a nechtěl by si jet spíš tuhle trasu? Cesta až na jeden cca 2km úsek státovka i když to zrovna nevypadá. A je to kratší a mohli by sme jet spolu,pro nás to je jízda defakto opačnym směrem,aby sme se napojili a předpokládám,že lepší příroda je takhle zadem,víc zatáček atd.
www.mapy.cz/zakladni?plan ovani-...
No a nechtěl by si jet spíš tuhle trasu? Cesta až na jeden cca 2km úsek státovka i když to zrovna nevypadá. A je to kratší a mohli by sme jet spolu,pro nás to je jízda defakto opačnym směrem,aby sme se napojili a předpokládám,že lepší příroda je takhle zadem,víc zatáček atd.

www.mapy.cz/zakladni?plan ovani-...
Takže podle windguru bude zítra pršet, stejně to hlásí i aladin podle předpovědní mapy, takže na 99% zítra dělám v garáži a pojedu se projet Žlutkou až v neděli. Kdyby se to zítra vyčasilo, tak případně můžu T, Vénu a Lukyho dohnat po telefonu, ale spíš to fakt vidím na neděli.
Jinak moje trasa tam je Rokycany, Štáhlavy, Chválenice, Nepomuk a na vísto určení ;)
Jinak moje trasa tam je Rokycany, Štáhlavy, Chválenice, Nepomuk a na vísto určení ;)
-> Eidy: : mít to daleko třeba jako Ty, tak mě to taky moc neláká...ale když to mám kousek, tak co doma, když jsem obývák konečně dodělal 

Mě to moc neláká. Nepřijde mi tam toho tolik k vidění, takže nejedu.
V neděli jedu kolem s pekárenským autem, ale na moc dlouho bych se nemohl zdržet, proto je pro mě lepší sobota.
Budu to tu sledovat, chtěl bych se taky jet podívat, nejraději v sobotu, ale asi se přizpůsobím počasí
-> Mates: : no zatím to tak vypadá :-/
-> Tuner#2: : nejspíš budu v hospodě, tak mi napiš SZ, přijdu brzo a budu tady.....jinak jedu asi určitě, vezmu spotřebáka kdyžtak :-/
-> Tuner#2: : nejspíš budu v hospodě, tak mi napiš SZ, přijdu brzo a budu tady.....jinak jedu asi určitě, vezmu spotřebáka kdyžtak :-/
-> T 15.08.14 07:29:42: Ja to pomalu vidim na nedeli, uvidim az prijdu z garaze jaka bude vecer predpoved. Kolem 9 hod. To domluvime ;)
-> T: Nemám dělítka a bude pršet, jinak bych ji projel.
-> Nwkt: Na předpověd jsem teda nekoukal, moc velkou váhu jim nepřikládám - ale stejně jako min. tejden, kdy pak o víkendu nepršelo snad vůbec, se tu teď naháněj přeháňky (dnes v noci asi chcalo celkem dost).. tak třeba se ta voda vycáká a v sobotu bude pokoj od ní..
-> Jozka: Minulej tejden mělo bejt 30°C, teď má bejt hnusně, takže bude těch 30°C