Sraz byl naprosto super, diky organizatorum za vytecnou akci 

Bylo to super, až na tu patku ve vjezdu.

Po cestě jsme, v rámci debaty o zvířatech na cestách, taky potkali dost volů.. Teda policajtů, to je hrozný ty překlepy
Takže cesta místy mírně napínavá, jestli nás nezastaví, ale jinak až na menší zádrhel s Karlosovo karbecem vše bez problémů 
Díky taky všem z okruhu účastníků, se kterými jsem měl tu čest si pokecat, zahekat atd.
Zkrátka už teď se těším na další rok a ještě jednou díky organizátorům a hlavně Ondrovi za všechno to úsilí

. A těším se na příští rok opravdu skvělá akce 

tankováno 25l a najeto 390km průměr 6,5 - 7l/100km
super kalba 

což se projevilo v sobotu večer takže jsme z Ondem už kolem 7 jeli domů protože sem nechtěl jet za tmy (i tak sem měl co dělat abych neusnul )
Pochvalu taky musím dát sám sobě za auto, protože sem před srazem najel tak 100m před domem a dojel sem bez potíží tam i zpět a to sem to nešetřil :) Už se těším na příští rok! 

jinak po dálnici se jelo dobře... jen místama to byl slušnej tankodorom.

si to tím kompenzuje 

Parádní pokec pokec s účastníky, přednáška supr, děkuji všem, co mi odlehčili v peněžence
Ty dva dny jsem si parádně užil, ačkoliv včera odpoledne už jsem byl spíš jak tělo bez duše. Tím se taky omlovám tý ,,užovkářský" bandě, že jsem se od nich v Hradci trhnul, ale cesta v koloně by mne totálně odrovnala, tak jsem nasadil tempo domů. Dojel jsem živ, ale totálně KO.

bolo nas malo