skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest 2014
prohledat
1095 příspěvků (zobrazeno 751 až 800) od 02.04.2014 do 19.04.2015, založil/a OndraKrupi
-> ŠKODA 120 GLS: ja idem zajtra 

-> OndraKrupi: Že by nějaký překlep, no to se může stát :-)
-> EDoZoNe: bejvávalo.. už dloooouho to není... dobrejch 10 let určitě.
-> Tomaso435: Trefné
Bejvala moje nejoblíbenější pohádka před spanim 

-> Tomaso435: v sobotu a v neděli by měli být tropy
-> oppik: pokud to bude tak jako na tý fotce, tak to pude teda Počasíčko :-)
-> M@rtin: to určitě nemělo spojitost se srazem
protože přišla jiná cifra než 200,-

-> OndraKrupi: A sakra ..... já zaplatil předem

-> dragon_cb_cz: registrace bude pokračovat na místě / všechny platby se také platí na místě
Jé, registrace je ukončená :-(
až na místě se platí pánové
-> Bukaj: Jojo, až na místě...
-> dragon_cb_cz:
Mám dojem, že startovné se platí až na místě - tedy alespoň tak jsem to někde četl...
...pokud ne, tak je otázkou, zda jsem se vůbec registroval na správnej sraz
Mám dojem, že startovné se platí až na místě - tedy alespoň tak jsem to někde četl...
...pokud ne, tak je otázkou, zda jsem se vůbec registroval na správnej sraz

-> OndraKrupi: Do kdy ti to startovný můžu zaplatit? Zítra mám promoci, pak bych to mohl stihnout 

-> MOLSO: přijedeš vlakem jo

-> oppik: váhal
-> ŠKODA 120 GLS: zrovna ty sa ozyvaj

-> ŠKODA 120 GLS: zrovna ty sa ozyvaj

-> MOLSO: ty tam taky budeš strašit 

-> MOLSO: co si dělal proboha?
-> OndraKrupi: som to este stihol 

REGISTRACE UKONČENA!!!
-> tunerlada: tak to mi je líto že už přítelkyně není,k tobě se hodila
-> Bajou: povím to takhle, nechci se zbytečně zdržovat...nejrychlejší cesta je přes Brno na Svitavy (takže sraz po cestě u Globusu)
-> oppik: přítelkyně už bohužel není a kamaradka co by jela musi do prace:-(
-> tunerlada: jak to že jedeš sám?přítelkyně nejede?
-> ŠKODA 120 GLS: Každý člověk by měl přiznat chybu a udělat si sám ze sebe srandu... Až něco podělám já, budou do mě rýpat úplně všichni...
-> tunerlada: Tak tak... Asi jako David29 a jeho rohlíky, Molso a poloosa a mnoho podobných vtípků, co se nosí už roky...
-> tunerlada: Tak tak... Asi jako David29 a jeho rohlíky, Molso a poloosa a mnoho podobných vtípků, co se nosí už roky...
-> Jumbo: i negativní reklama je reklama :)) takhle se rodí hvězdy ! 

-> ŠKODA 120 GLS: Neuděláme nějakej sraz někde v Brně? Bylo by to fajn
Třeba jak posledně u Lidlu (tunerlada ví /měl by
/)

-> Jumbo: RÝPU JÁ DO TEBE !! snad ?
-> ŠKODA 120 GLS: Já?
Když už nic, tak jenom rýpu, tak jako všichni do všech na tomhle fóru... Negativní reklamu si děláš maximálně sám...

-> Bajou: PA výjezd mezi 12-13h od nás 

-> Jumbo: dík, že mi děláš negativní reklamu 

-> tunerlada:
-> ŠKODA 120 GLS:
Hoši, kdy jedete? Jestli v pátek, neuděláme zase společnou jízdu?
-> ŠKODA 120 GLS:
Hoši, kdy jedete? Jestli v pátek, neuděláme zase společnou jízdu?
-> ŠKODA 120 GLS: Nabízíš spolujezdcům i přilbu a fixátor na krk?
-> ŠKODA 120 GLS: buď vpoho já taky jedu sám.. nikdo mě nemá rád 

Hledá se spolujezdec nebo spolujezdkyně, tak zvažuji, že bych někoho vzal sebou, kdyby chtěl 

-> Vojťas: :D no váleček už néé ... od toho už jsem upustil dávno .. ale barva to mě ani tak netrápí hold by jela škaredá.. no co .. ale motor stávkuje a nevím čím to je .. už sem zkoušel skoro všechno a furt nic ... :-/ jako auto jede.. ale jak pumpa na sračky.. 

-> Qwak: specifikuj "nalakovat"

nejede nahodu nekdo ze Slovenska z obce Filakovo (nebo okoli), kdo by mi tam byl ochotnej zaplatit a vyzvednout relativne velky reprobedny a odvezt? :-) kdyz tak SZ, dekuju
dovolena potvrdena = pridem , tesim jak na vianoce...
btw kto este od nas zo slovace dojde ?
btw kto este od nas zo slovace dojde ?
tak to zatím vypadá , že mi to nejede a netuším proč.. do toho jsem to chtěl nalakovat aby to nějak vypadalo ..no nevím nevím 

tak to vypadá že taky dorazím.akorát jen spotřebkou

Jen pro info, letos neprijedu. Resim nejake nedostatky na pohonu a neschopnost nekterych lidi delat to co potrebuju + nejaky dlouhodobejsi update.
-> Bobesh: Nj. koukal jsem, že ta pruhovaná ještě jede, předevčírem jsi mě měl za nárazníkem na staveništi na Bene..
-> Bobesh:
těším se na tebe i rodinku :-) super echo

Dnes se mi zadařilo dohodnout záskok,takže pokud mi to dotyčný na poslední chvíli nepoloží,přijede Bobesh se svoji suitou v pátek i sobotu. Tomovi jsem slíbil za zdárné absolvování 8.ročníku,že opět dojedeme s Šedivkou,dožívající již nekolikátou "poslední" sezónu,letos možná i sprinty,jelikož po loňsku jsme poopravili motor a ten si neuvěřitelně dobře sednul.
-> OndraKrupi: Tak rovněž gratulace, vítej mezi otci.
Takhle týden před akcí - to budeš mít záhul. Držím pěsti.
Apropos, dnes se na jednom dvoře zjevila jedna kulatá kastle s hranatou technikou, jestli se to samo zprovozní, tak možná obligátní lomítka za číslem nakonec budou
. Ale přísahám, že na to nesáhnu. Zvláště, když se termín každoročně kryje s blízkou slavností. To pak abys na sobotu řidiče pohledal. A ranní hledání náhradníka za zrativšího se pilota máme za sebou už od předloňska. 

Apropos, dnes se na jednom dvoře zjevila jedna kulatá kastle s hranatou technikou, jestli se to samo zprovozní, tak možná obligátní lomítka za číslem nakonec budou

tak tisícárna super,
registrace běží do neděle, pak bude možnost registrace na místě
registrace běží do neděle, pak bude možnost registrace na místě