skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
11. M O R A V S K O S L E Z S K Ý
prohledat
307 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 24.03.2014 do 12.05.2014, založil/a su.tech – nezodpovědný hajzlík
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Sraz proběhl.
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: počkej zejtra cype!
-> Majki: Život je boj. 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: kde mam teď jako hledat nějakého plyšaka?! :-D
INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO
Vyhlašuji akci
"PROVĚTREJ SVÉHO PLYŠÁKA"
takže na sraz alespoň s jedním plyšákem.
Kdo se dostaví bez plyšové hračky jako by nebyl.
Jo a přečtěte si to pozorně, pokud chce někdo větrat Myschaka AZNP tak ten to asi na místě pěkně schytá.
Večer vyhodnotíme kdo měl nejhezčího plyšáka a odměnou budiž zasloužnému vítězi obdivné pohledy jeho kolegů.
INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO - INFO
Vyhlašuji akci
"PROVĚTREJ SVÉHO PLYŠÁKA"
takže na sraz alespoň s jedním plyšákem.

Připomínám kdy a kde... s podivem se množí dotazy registrovaných lidí v kolik a kde se sejdem.
11. MORAVSKOSLEZKÝ
TERMÍN:
- 10. května 2014 - 11. května 2014
START:
- 09:00 hodin
MÍSTO:
- mapy.cz/
- v odkazu se jedná o parkoviště za čerpací stanící SEHLL ve směru na Bohumín, je to na dálnici, ale od Ostravy na Bohumín není potřeba dálniční známka takže pohoda
- nebo u Marka na zahradě o 20 min předem
KONEC:
- 11. května 2014 v dopoledních hodinách.

11. MORAVSKOSLEZKÝ
TERMÍN:
- 10. května 2014 - 11. května 2014
START:
- 09:00 hodin
MÍSTO:
- mapy.cz/
- v odkazu se jedná o parkoviště za čerpací stanící SEHLL ve směru na Bohumín, je to na dálnici, ale od Ostravy na Bohumín není potřeba dálniční známka takže pohoda
- nebo u Marka na zahradě o 20 min předem
KONEC:
- 11. května 2014 v dopoledních hodinách.
-> Peca: Taky pršelo takže to mám špinavé.
Číslo ti posílám.

-> Vojťas 09.05.14 09:33:21: A to je vlastně dobře nebo špatně? 

Muzu poprosit nekoho z organizatoru o cislo mobilu do SZ? V pripade ze bych zitra bloudil, at se najdem.
Uz to chystam, ale seru na umyvani, je to dopatlany od deste, ale tady kazdou chvilku neco kapne, a do vecera ma sprchnout i po ceste do Ostravy, tak proste to bude autenticky zahnojeny
Uz to chystam, ale seru na umyvani, je to dopatlany od deste, ale tady kazdou chvilku neco kapne, a do vecera ma sprchnout i po ceste do Ostravy, tak proste to bude autenticky zahnojeny

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 09.05.14 09:03:48: jasný
jedeme na výlet, blbnout mužů v Mostě 
-> Vojťas: škoda no, jinak až se vy 3 tam dohodnete, dejte vědět

-> Vojťas: škoda no, jinak až se vy 3 tam dohodnete, dejte vědět

-> Antony: no nejede, musi do prace pac sefova jede pryc
-> Vojťas: odvážnej 
A teď vazně, Lucka jede?

A teď vazně, Lucka jede?
-> Antony: jj, chci mit jistotu ze kdyztak bude kde ustajit novy prirustek
hele jeste jsme to neresili, ale predbezne kolem seste z ČT, kdo se prida?

-> Vojťas: takže ty budeš "lovit" až na srazu? soudě podle dvou, tebou rezervovaných, míst v chatce?
Jj Šternberk je dobrej 
V kolik vy budete vyjíždět? Nevím jestli jet s váma, nebo sólo. .

V kolik vy budete vyjíždět? Nevím jestli jet s váma, nebo sólo. .
-> Antony: Hele dovez ji vklidu, na blbosti se prostor určitě najde. 

-> Antony: nojo tys nečetl instrukce že se jede bez bab
Tak to pach jo, to je lepsi jet pres Mohelnici
i Když Šternberk taky neni zadna klidna cesticka 

-> Vojťas: O kiláky nejde, ale Pája moc nemusí serpentýny, jedině s kynedrilem, ale to je pak celej den utahaná
A hlavně vám nechci natrhnout prd.l a tím pošramotit vaše ega

-> Antony: tech dvacet kilaku pres Šumperk tě už asi nevytrhne ne? navíc jsou tam luxusní cesty

-> Vojťas: na dálnici nemám známku, každopádně, pro mě nejkratší a nejrychlejší je M. Třebová, Mohelnice, Uničov, Šternberk a nahoru na Opavu 

-> Antony: tak pokud jsi nechtěl jet po dálnici tak je zbytečný jet přes Moravskou ne?
-> Dáda 08.05.14 19:47:32: Ty joo, to je pro mě jako cesta do Hradce přes Prahu 

Pořád na něčem pracujem.
Protože si dlouhodobě sraz zasloužil své stránky. Tak tady je letošní jarní verze, která se bude vyvíjet. Oficiální stránky tedy zní:
www.moravskoslezsky.info
Obrázky se tam hýbou, ale protože jsem ponacházel pár tak nemohlo vyjít na všechny a průběžně je samozřejmě poměním.
Jedna Maschinenfuhrerova servisní se tam taky dostala.
Takže doufám, že nám na Golfu vyjdou pěkné fotky a budem mít dát co nového. 

Protože si dlouhodobě sraz zasloužil své stránky. Tak tady je letošní jarní verze, která se bude vyvíjet. Oficiální stránky tedy zní:
www.moravskoslezsky.info
Obrázky se tam hýbou, ale protože jsem ponacházel pár tak nemohlo vyjít na všechny a průběžně je samozřejmě poměním.

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík 08.05.14 22:51:29:
Dík za odpoveď!
Miesta v chatke, aj sprievodný program je v pohode, to mám všetko objednané pre dve osoby. Zmena u mňa nastala akurát v tom, že sa mi nečakane dnes odhlásil kamarát čo mal ísť so mnou na druhom aute, tak beriem so sebou aspoň spolujazdca, nech sa po ceste sám nenudím. 
Dík za odpoveď!

-> Dáda: minulou neděli jsem tunelem jel a nevypadalo to na uzavření...
-> marjik: nápodobně, jen jsem sundal zahrádku a vyndal věci z kufru
-> kure: co to máš za povoz? něco nového?
-> marjik: nápodobně, jen jsem sundal zahrádku a vyndal věci z kufru

-> Tomáš_Žilina: Máš to napísané nižšie,
"cena za vozidlo"
takže sa platí len za vozidlo, nie za ľudí. Keď vás príde v aute 6, je to vaša vec. Stále sa platí len za vozidlo. Pokial sa ale chcete zúčastniť Golfu, prehliadky bunkrov, alebo spať v kempe, je jasné, že tieto doplnkové služby si platí každý za seba.
"cena za vozidlo"
takže sa platí len za vozidlo, nie za ľudí. Keď vás príde v aute 6, je to vaša vec. Stále sa platí len za vozidlo. Pokial sa ale chcete zúčastniť Golfu, prehliadky bunkrov, alebo spať v kempe, je jasné, že tieto doplnkové služby si platí každý za seba.
-> Antony: no většinou to bereme z Č. Třebové na Lanškroun dále na Štíty, Šumperk a po 11 přes Opavu do Ostravi
Mal by som ešte takú otázku na organizátorov.
Keby som chcel vziať so sebou spolujazdca, teda prišli by sme dvaja v jednom aute, platí aj spolujazdec 150 Kč za vstupné?

-> marjik: jesi pojedu fávem,tak předrenovační stav třeba vyhraju já,tvoje auto do toho má daleko

Tak vidím, že všichni neskutečně ladíte, upravujete no sám jsem zvědavý na sebe - asi vyhraju soutěž - předrenovační stav já jsem bohužel nic za půl roku nestihl neudělal :-(
-> Dáda: Však ty serpentýny lesem jsou hezčí než nějaký tunel
Zítra musím v práci skončit brzo,at to stihnu aspon umýt

-> Antony: Ty, mi asi nepojedeme přes Moravskou Třebovou. A navíc Tunel Hřebeč je uzavřený.
to je jen optický klam!!

-> Negr: Tak se povedlo?

-> myschaak AZNP K.Hora:
já bych 4q nepodceňoval, onehdá nás Vojtík s Š 1000 MB cestou do Doks pěkně proháněl 

negr: to už vypadá skoro hotový:-)
-> Antony: hele nemám zatim páru....vyrazim asi okolo 5-6 ranní tu od nás....to víš,čtyřkvalt

-> myschaak AZNP K.Hora: jak jseš ty na tom ohledně trasy a času odjezdu?
Tak jsem nahodil baterku,napumpoval benál a šla na drc....pak umejt,vosk a 70km kondiční jízdy,vše ok až na kopající brzdy ale to se srovná

-> stika87 - Maschinenführer:
-> Dáda:
-> Vojťas:
-> Mejot:
Tak jsem koukal na mapu a cesta mě dá cca 3h, 30min. Takže navrhuju dát spicha v 6:30 v Moravský Třebový na OMV
-> Dáda:
-> Vojťas:
-> Mejot:
Tak jsem koukal na mapu a cesta mě dá cca 3h, 30min. Takže navrhuju dát spicha v 6:30 v Moravský Třebový na OMV

Ak by niekto chcel tak ich možem vziať zo sebou na cene by sme sa ešte dohodli :-) Ak tak volajte alebo píšte :-)
auto.bazar.sk/9017884-met eor-mkii-4x130-5x13
auto.bazar.sk/9017884-met eor-mkii-4x130-5x13
A tak kde dame spicha ? :))
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: to je dobrý vědět,takže kdyžtak volám

-> stodvacet: Lano mám v autě 

-> stodvacet: to bys měl,máš to kus cesty,já to mám jen kousek tak se na to asi vykašlu...nejela jenom od léta asi

-> myschaak AZNP K.Hora: Tak já už ho probudil, chytlo to na první šup. Asi dám zítra taky pár kiláků jako prubefár. Abych pak někde nedělal ostudu..

-> marjik: děkuji pánovi 

-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: 

Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
Sraz proběhl.
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík