o stopu mi zase ale tak nejde...spíš tam jsou pořád obrovské rezervy v zatáčkách podle mě

jinak ten motor...já nevím.....max.129 km/h, není to málo ?

)

a obraz se klepe no :-/ ale něco málo snad vidět je 
ruce dělají, co říká hlava...nevím jak to vysvětlit 

. Stopa mi přijde celkem ok, ale tu šikanu za cilovkou jezdím trochu jinak. Tu první tak nějak proletět a až tu druhou utáhnout. Když jsi V 10:15 dostal smyk, tak jsi měl stopu lepší
. Ale nějaký kontra a driftíky tam jsou, to je dobrý. Jen nevím, proč neustále kvrdláš volantem. Někdy i po rovině. Když jsou táhlý zatáčky tak to tam posaď a drž to. Z kvality videa teda nedokážu vidět nedotáčivost, ale dle natočení volantu mi to přijde podobný jako u mě.

a jakžtakž zdatnej Boxster
.

technika moc dobře nefungovala a tak to dopadlo jak dopadlo... Od druhé jízdy jsem měl problémy s uvolňováním kabelu zapalování 4. válce od rozdělovače a ve třetí jízděl se stalo to samé a dokonce to zdechlo i za jízdy a pod plynem. Pak už se to nepodařilo nahodit vůbec a tak jsem opouštěl trať na laně
Poté na parkovišti se nás u toho sešlo víc než dost a také se nám to nepodařilo nahodit. Tak jsem to odpískal a jel domů na laně. Doma u garáže také bez úspěchu a tak jsme to ve třech lidech s vypětím všech sil nakonec dotlačili do garáže (mám vjezd docela dost do kopce
) Jinak chvilku co auto šlapalo jsem si užil, něco málo jsem i pokecal... Tak děkuji všem co se mi snažili pomoci a všem ostatním za pokec a celkem vydařenou sobotu až na pár much 

něco je asi špatně...nevim, teprve zjistím.....jo a převodovka asi udělala pápá 

v ostřejších zatáčkách to nezatáčí, motor nejde a chlazení mi potvrdilo, že je bez rezervy....takže práce dost

Jinak, super, super, utrasuper, vše ostatní jako ostatní. Auto jelo pěkně, hlavně to přežilo, jen klapka se zbláznila ještě víc, ale pod plnym no problemo
Díky všem

příště už se snad dostavím alespon na čumendu. Těším se alespon na videa.