skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Jičínské erekce 2013
-> m8rinek: V pohodě, priority mají... prioritu :) Kontraband zvládneš poslat po někom, nebo to vyřešíme později? Nechvátá to...
-> dragon_cb_cz: Nerozpitvával bych to. Tam kde slíbím účast tam dorazím, tam kde vím, že to nedokážu tak tam neplkám jak se 100% zúčastním.
Bohužel jsou jisté věci... Myslím, že se tomu říká priority...
Bohužel jsou jisté věci... Myslím, že se tomu říká priority...
-> m8rinek: Ale ale?
Tak já na 90% odpadám :(.
-> Hurdis: Taky alternativa... Ale to jsme měli ještě včera udělat kondiční jízdu, protože já ještě cvičné povozidlo nemám doma. 

-> Hurdis: To nezní špatně 

Takže jak to je? Na parkoviště pivovaru přiveze posádku řidič, po prohlídce bude bodován stav řidiče po předem určené a kontrolované dávce tupláků za čas a co nejnižší stav na testeru před ulehnutím na zadní sedadlo a do cíle to odvodí navigátor?
Nebo jak?
Nebo jak?
-> Zeke-ten šestý: Myslíš toho co to psal? To je no... 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No to je vůl :D :D
-> Zeke-ten šestý 04.09.13 22:35:41: To sloveso ve druhé větě se vztahuje k osobě v první větě nebo je tam nevyjádřeným podmětem počasí? 

-> Zeke-ten šestý: 

-> dragon_cb_cz: Jop, to je ta Grepová vražda :D
taky bych jel,ale není navigátor
-> dragon_cb_cz: já ti dám vraždu

-> Zeke-ten šestý: To je ta Grepovo, nebo jsi jí koupil vraždu na naučení? 

-> dragon_cb_cz: musí se to někde naučit :)
-> Zeke-ten šestý: No a hlavně ve špatným autě ne? 

Navigátorka připravena, jen sedí na špatném místě
Tak pokud nebude chcát tak dorazíme

Tak pokud nebude chcát tak dorazíme

-> Zeke-ten šestý: Cílová stanice AOSky a večerní zábava se koná v autocampu Rumcajs (www.camprumcajs.cz/), chatky bych řek že velice slušný, ty větší maj i vlastní sociál.
Jak to je případně se spaním na druhy den, je to mozne nebo nikoliv? :)
-> Hurdis: 

S tímto srazem počítám jako s povinnou položkou v sezoně. A s následným G@R rovněž.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Stejná posádka?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Stejná posádka?

Tak to si pište že se ukážu :).
Jen jsem zvědavej, co na nás Slávek zase vymyslel.
Ale aby po prohlídce pivovaru mohl vůbec někdo odstartovat

Jen jsem zvědavej, co na nás Slávek zase vymyslel.
Ale aby po prohlídce pivovaru mohl vůbec někdo odstartovat

-> m8rinek: Je to v plánu, ale objevuje se to náhodně (třeba po 30ti km jízdy najednou na chvíli dobíjení vypadne a za 30 vteřin zase naskočí, za 2 minuty zase vypadne atd atd atd), tak se blbě testuje, že je problém odstraněn... dost OT, detaily kdyžtak SZ 

-> OJOUCH: Ideálně se registruj na www.skoda110r.cz/article.
php?id=1259
-> dragon_cb_cz: Vyměň regler
-> dragon_cb_cz: Vyměň regler
-> m8rinek: To je jedna z dalších možností, akorát se mi ještě nepodařilo identifikovat zdroj náhodných problémů s dobíjením 

-> m8rinek: Ok tak to se asi ukazu!!!
-> OJOUCH: Libovolný zadohrab je vítán, a když to bude zajímavý, nemusí to ani být zadohrab. Je to zábava, ne leštění ega.
-> OJOUCH: Sraz všech přátel vozů škoda s motorem na tom "pravém" místě
-> dragon_cb_cz: Proč ne kilo?
Jen se zaptam muzu prijet i se 100vkou kdyz nemam erko?
-> m8rinek: No já možná pojedu spotřební GLSou, což je z mejch škodovek první, která má syndrom "pořád se něco..." takže to třeba ještě bude dobrodružný 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jo jo Slávek to má zmáknutý...
-> dragon_cb_cz: Taky mě čeká výměna spojkového válečku... I když on to asi ještě dá, tak až po zimně :D.
-> dragon_cb_cz: Taky mě čeká výměna spojkového válečku... I když on to asi ještě dá, tak až po zimně :D.
Taky se chystám, jen bych měl někde vyhrabat příruční zásobu hydraulickejch válců 

Když seženu někoho s kým jet, tak bych moc rád. Loni to byla pecka, nejlepší závod. :)
Protože zde měly loňské erekce docela úspěch, tak zde dávám hlášku o letošních viz jicinskeerekce.cz/jicinsk
e-erekce-2013.html
Ať Slávkoj startovní pole zamotá hlavu :D.
Ať Slávkoj startovní pole zamotá hlavu :D.