8. sraz Moravský kras, 2. kolo MSP 2013

prohledat
159 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 19.03.2013 do 13.08.2013, založil/a Peca
řadit dle data
10:32:10
13.08.2013
Peca
Oficiální video ze srazu zde:
8. Škoda sraz Moravský kras 2013
14:57:17
04.07.2013
litov3l
Přátelé, neříkám, že nejsem rád, že nám vlákno srazu pěkně žije, ale mohli by jste si osobní věci vyřídit někde jinde? 6

Každopádně díky, všem, kteří poskytly nějakou uchopitelnou zpětnou vazbu -pokusíme se ji zase zapracovat a příště se na vás zase budeme těšit. 1
21:44:21
03.07.2013
Petr Urban
-> Čokin: Prosení vypadá úplně jinak, takové slovo jsem neslyšel a den kdy jsme byli domluvení si neměl čas ty, co zase meleš a vaříš z vody ? S rozdělovačem co si tam měl dřív ti auto vůbec nefungovalo a teď máš malé problémy s detonacemi skrz ale špatný KP, který si jen myslíš že nějaký je, ale máš nalitý spalováky na motoru složeným ? Mě to chovancem spočítal třeba špatně, pokud to máš od něj. Navíc máš špatně nastavený karb. Jak si se stavil nebylo o rozdělovači slovo. Takže u mě frajer si, tady mlet z vody a bylo by dobré to tady nezasírat a napiš mi do zpráv.
upraveno 1x, naposled 03.07.2013 21:48:02
17:56:51
03.07.2013
Čokin
Urbi 03.07.13 08:14:09 napsal:

→ Čokin: Ty si tam ani nebyl a zas máš akorád keci

k něčemu co ti někdo dal zprostředkovaně co… Nikdo se nevzteká a

nechápu zase tvé zbytečné reakce ke mě. Všechni velikání na virtu

Quatro, ty atd. ale osobně ani pípnutí když se stavujete, virt frajeři.

3

Jsem nečekal, že si budeš stězovat ješte tady to mě fakt dostalo. Jinak já určitě místní frajer fakt nejsem vyjadřuji se zde opravdu minimálně a to už musí být. A jestli ti vadí že ti osobně nic nevytknu, tak rád ti sdelim pár věci k rozdelovaci a hlavně tvé ochotě dotáhnout věci dokonce, mě uz taky nebaví tě prosit o zmereni bohatosti.
16:41:37
03.07.2013
darklord
-> Urbi: nechcem sa hadat, ale nasralo ma to akym sposobom si to vybalil 6
15:54:13
03.07.2013
Petr Urban
-> darklord: Jaký sprdunkt ? Ty sis to myslím taky přebral po svém, já sem se byl ptat jak to s něma je, jestli je možnost ještě je někde sehnat a ty to bereš jako nasrání ? zajímavý přístup, zase někdo kdo chce dělat "pána" jen na virtu, osobně ses se mnou úplně normálně bavil.
12:52:16
03.07.2013
Eidy
-> Tuner#2: chcete jeden po druhém to, co sami neumíte.81
12:51:06
03.07.2013
Tuner#2 - zrušená registrace
-> darklord 03.07.13 12:32:11: Já se k tobě nemám vyjadřovat po tom co jsi si mě tady asi 100x vzal do huby s cílem zesměšnit (mnohdy zcela mimo viz. kapota, podpisy u fotek apod.)? To je dobrý pokus o vtip 3
12:32:11
03.07.2013
darklord
-> Tuner#2: ty sa ku mne prosim ta vobec nevyjadruj, nereaguj na moje prispevky. 15 Urbi proste remca, a mna osobne nastval v Blansku ked som dostal od neho sprdung ze sa na neho nedostalo poloos, ktore som osobne len videl lezat v Bratislave a inak som s nimi nemal nic spolocne... Suhlasim s Cokinom a punkt.
upraveno 1x, naposled 03.07.2013 12:34:34
09:25:16
03.07.2013
OndraKrupi
-> Urbi: já jsem tě pustil, protože jsem předpokládal že jedeš jen sprint a tím jsem uvažoval tak, že můžeš jezdit. Bohužel nejsem organizátor a bylo mi pak, když jsem dojel domů voláno s tím, že se ti přidělí 1. čas. Takže je to na organizátorech, já jsem jim jen pomáhal. nevěděl jsem o tomhle, i když prostě je to tak spravedlivé pro ostatní a jejich sraz je postaven na jiných parametrech než muj

-> Tuner#2: tady možná, ale jinak pomůže osobně (viz téma pohofest co psal Jumbo ohledně ramena a rozdělovače)
08:49:46
03.07.2013
Tuner#2 - zrušená registrace
Mě tady opět utvrdil darklord v tom, že přispívá vždy jen když se dá do někoho kopnout. Ještě nikdy jsem od něj neviděl post co druhému pomůže...

Sorry za OT.
08:48:39
03.07.2013
Petr Urban
-> OndraKrupi: Ty si mě šlechetně nechal, ale kdyby si řekl, že už nemůžu, tak bych nejel. Ale ty chytré řeči které vedou zdejší z mého kraje, osobně nic, ale tady "přísní" přispěvovatelé k něčemu zprostředkovanému od kamarádů či z textu zde.
08:29:26
03.07.2013
OndraKrupi
-> Urbi: počkej, ale uvědomuješ si že ani na Lulči si nechtěl přijmout čas za 2 jízdy? pořád dokola si řešil že to není ono?

Ono to nebude jen v ostatních4
08:14:09
03.07.2013
Petr Urban
-> Čokin: Ty si tam ani nebyl a zas máš akorád keci k něčemu co ti někdo dal zprostředkovaně co.... Nikdo se nevzteká a nechápu zase tvé zbytečné reakce ke mě. Všechni velikání na virtu Quatro, ty atd. ale osobně ani pípnutí když se stavujete, virt frajeři. 3
21:53:21
02.07.2013
Vrba
-> Dušan: Společná hra na ladění aut :-)
upraveno 1x, naposled 02.07.2013 21:53:32
21:40:40
02.07.2013
Dušan
ja to teda nejel, ale co znam tak tento sprint se nda srovnavat se sprinty viz treba Pohofest. Zde je ukolem projet z bodu A do bodu B co nejrychleji a nasledne pokracovat dale. Takovy Pohofest nabizi moznost tusim dvou jizd coz uz znamena vyzkouseni a ostrou jizdu coz je taky trosku o stesti, ale to by se muselo jezdit do vecera aby mel clovek to BEST OF.

Kazdopadne doporucuju organizatorum rozdeleni teto veci na nejaky seriovy zaklad a neseriovy nebo to uplne zrusit a udelat nejaky spolecny posezeni kde se lidi pobavi u nejakych spolecnych her.
20:28:51
02.07.2013
darklord
-> Čokin: 52
20:17:54
02.07.2013
Čokin
-> Urbi: Já se vůbec divím, že Ti to není blbé vůči ostatním vztekat se tady jako malé děcko, že jsi něco nevěděl, to jsi celý ty. Nikdo neměl potřebu jet vícekrát, protože všichni věděli, že projedou a hotovo, natož odstrojovat půl auta........se divím, že jsi tam nezačal ještě třeba montovat turbo. Přesně díky takovým to příspěvkům ztratí pořadatelé chut vůbec dělat nějaký měřený úsek. Je spousta lidí co je ráda když si můžou v rámci AOS alespoň něco takového zkusit a pro mě osobně tohle a dovednostní soutěže jsou to, proč na Blanenský sraz jezdit a účastnit se aktivně soutěží. Takže raději si takovéto příspěvky odpusť a všem se omluv za to že jsi dalo by se říct i ,,podváděl", a bud rád za 2. místo a to, že tě pořadatelé nediskvalifikovali.
19:59:21
02.07.2013
tunerlada
-> litov3l: super fotky :) a moc díky za sraz bylo to výborné!4
13:07:57
02.07.2013
litov3l
-> aceboss 02.07.13 12:58:06:

Přesně jak píšeš! 6
12:58:06
02.07.2013
aceboss
-> litov3l: Díky moc.4

Sakra3 Někdy je lepší výsledky ani nevědět...,pak v člověku nehlodá svědomí ,ale krásně to popsal -> m8rinek: v 01.07.13 21:01:07 to je pravá podstata těchto akcí nebo spíše takto to beru já. On stejně snad každý můž je ve své podstatě hravé a soutěživé dítě.40
upraveno 1x, naposled 02.07.2013 13:09:27
09:25:29
02.07.2013
litov3l
Nazdar přátelé motoristé a škodováci,

s velkým potěšením posíláme všem registrovaným účastníkům

VIII. ŠKODA SRAZU MORAVSKÝ KRAS 21. - 23. 06. 2013 fotky a výsledkové listiny.

Letošní sraz se opět vydařil přijelo 53 posádek respektive vozů (a to nepočítáme automobily organizátorů), což s přihlédnutím k tomu, že někteří měli i dva spolujezdce je pěkná hromádka lidí, které spojuje stejná značka ŠKODA a koníček.

Společně s Vámi všemi jsme vytvořili skvělou atmosféru, kterou si doufám všichni užili!

V odkazu níže je oficiální fotogalerie srazu, kterou nám celou nafotila naše "dvorní fotografka" Hana Klimešová z firmy FotoDesign. Doufáme, že se každý na fotkách najde, že najde svůj vůz a třeba i hezkou reprezentativní fotku.

Na konci fotogalerie jsou umístěny výsledkové listiny všech soutěží (vyjma SSS). Ještě jednou gratulujeme vítězům a děkujeme všem ostatním za účast.

Ti kteří se nemohli zúčastnit závěrečného vyhodnocení a umístili se v některé ze soutěží na prvních třech místech, nechť se nám ozvou, aby jsme se dohodli na předání cen a diplomu.

plus.google.com/photos/.. ./5895756567916315937?auth key=CO...

Kdo by měl zájem ještě s časovým odstupem přinést nějakou zpětnou vazbu, nápady či poznámky, určitě neváhejte s piště.

Těšíme se na Vás další rok - Váš ŠKODA DOBRODRUH tým!

235 235 235
22:31:26
01.07.2013
OndraKrupi
-> Urbi: nemusíš jet nikdo tě nenutí jen upozorňuji že ke sprintu se musí dojet po ose a objíždí se kolečko jako v Blansku a jelikož se tam budou pohybovat PČR dopravka tak by ti oddělaná kapota nemusela projít. vyndat sedačky, rezervu nářadí, proč ne? ale kapotu atd.... to už je přece moc... to bys mohl uznat
21:26:35
01.07.2013
Vrba
-> MOLSO: Vozíš náhradní kdyby náhodou,jo?
21:20:58
01.07.2013
MOLSO
-> Urbi: ty si o tom prvom pokuse asi nevedel ked sme boli spolu prasit 40

a este k sprintom .... dnes som vyberal z kufra haraburdie a mal som tam zabudnute 4 sady vystuh na vlečku 40 takze daslich par kil k dobru no 40 3
21:05:30
01.07.2013
Vrba
-> m8rinek: Je to tak :-)
21:01:07
01.07.2013
m8rinek
Já vám do toho nechci kecat, ale nejsou tyhle srazy hlavně o tom potkat ty stejně poškozený lidi, pokecat s nima a být rád, že se najde někdo kdo věnuje svůj čas přípravě...

Sám jsem dvakrát malý sraz organizoval a pokaždé nějaká drobná chyba ze strany organizace byla, ale všichni účastníci Sletu to narozdíl od Vás pochopili a byli rádi, že se můžou sejít.

Jen aby jste ty organizátory, kteří si ze startovného strašlivě nahrabali (já vždy končil na nule) nenasrali tak, že se na to vykašlou.

Za mě kdokoli kdo svůj čas věnuje na přípravu čehosi pro ostatní má mé uznání...
20:42:10
01.07.2013
Vrba
-> Urbi: První čas jsi měl ten,co ti zapsali,to si pamatuju. Ze se jede na první pokus bylo v rozpravě před startem AOS.
17:35:00
01.07.2013
Petr Urban
-> OndraKrupi: Njn, ale první jízdu kterou jste mi uznali jsem sundal nohu z plynu ještě před cílem. Ale jak ti psal minno, dalo se to na horinzotnu přehlídnout i s cedulí... Sprint na pohofestu zřejmě nepojedu.
16:28:57
01.07.2013
tunerlada
-> TT_daniel: naprosto stebou souhlasím.. sice sprintové auto fakt nemám a co si pamatuju tak víc jak 90 sem tam nevytáhl ale připadlo mi to vpohodě
16:10:00
01.07.2013
TT_daniel
hmm ja nechapem co s tym vsetci maju..ja si sice moc na sprinty nepotrpim...ale tento bol v pohode,cesta taka jak aj hocikde kde sa nahanate po cestach a aj som vedel popredu ze mame len jeden pokus a ani by ma nenapadlo ich mat viac...tymto dakujem organizatorom ze som si mohol ten sprint absolvovat
15:13:27
01.07.2013
OndraKrupi
-> minno: byl jsem jen "obsluha časomíry" a doporučoval jsem start posunout tam kde byl, protože trať měla být ještě o pár metrů kratší, blíže k cíli. (chtěl jsem ještě dále od cíle, ale bohužel nebylo pořádně kde udělat start.)

Co se týče letmého cíle Peca každého upozorňoval na ceduli, ale chápu že ten horizont byl "na srdce"

Podle mě by sprint měl být zvlášť a nebo na začátku AOS a to z více důvodů, ale to je na organizátorech. v těch podmínkách co tam panovali jsme se všichni (Peca, Doči, já) snažili udělat trať co nejbezpečnější.

Za mě to byla né moc dobrá volba, ale vím, že je těžké vybrat cestu aby to splnilo požadavky a dala se uzavřít, protože než jsme jí uzavřeli tak nám tam projelo aut jak v Brně na Kolišti 3

Proto jsem rád že nám se naskytla na pohofest cesta na sprinty relativně dobrá
upraveno 1x, naposled 01.07.2013 15:14:06
15:00:51
01.07.2013
minno
-> OndraKrupi: tá ceduľa tam síce bola, ale horizont vidieť dobre nebolo, cesta sa zatáčala, preto som pohotovo ešte počas šprintovania ubral plyn a ceduľu som uvidel až potom. Proste nebol to dobrý terén na šprint.
14:51:30
01.07.2013
OndraKrupi
-> Urbi: že cíl nebyl vidět, bylo pro prvních pár posádek, čára na zemi a fotobuňky holt moc vidět nebyli tak se tam dala cedule jak kráva a to ti je snad málo?

Edit: a speciálně kvůli tobě: Na pohofestu si můžeš auto odlehčit v areálu, ale na cestu musí jet způsobilé provozu na pozemních komunikacích (aspoň z venku) protože to by pak každý mohl jezdit bez kapot a dalších věcí. a krom toho akce je hlášená na PČR takže je tam určitě potkáme 4
upraveno 1x, naposled 01.07.2013 14:54:33
14:45:36
01.07.2013
Petr Urban
-> Peca: Takže každý kdo chce mít lepší čas na sprintech díky nějakým úpravám, honí si ego jo ? Budu si pamatovat.... Sprint je čas za úsek a je snad logické že ten čas chceš mít co nejlepší a když už jsem nejel AOZ, měl jsem moře času a mohl jsem si tedy něco vyzkoušet, výsledek to mělo, který sem ani nečekal, ale prdel jste z toho měly samozřejmě všichni a najednou je z toho i odlupování laku. Tak pokud sprint byl v AOZ kdy každý veze v autě dost věcí + navigátora a většina ani neviděla kde je cíl, tak se to nemuselo absolutně měřit. To jste mě a zbytek lidí neměli ani na sprint pustit, nebo s tím že je to mimo soutěž, protože já i Vrba a mnoho dalších jsme jeli sami v autě a bez haldy věcí sebou na AOZ či případnou opravu vozu a byli jsme tedy v značné výhodě.
07:20:10
01.07.2013
OndraKrupi
-> Urbi: pokud se nepletu jel si 4 jízdy. že?
00:22:06
01.07.2013
Peca
-> Urbi: Diky za kritiku, a reaguji:

Vzhledem k tem, co jeli AOS a mereny usek sprintu byl soucasti trati, je snad logicke ze proste projedes na prvni dobrou a povalis dal aby sis nerozhodil kilometry. To ze kazdy jede jednou a hned na cas uz padlo na startu pri tom, kdyz jsi se rozhodl pro druhy pokus. To jsme se hned s Krupim domlouvali ze te pustime zpatky, ale ze si to asi budes muset objet dokola. Casy jsme ti sice psali, ale je jasny, ze byt tam do vecera, tak verim ze na sto dvacaty pokus, kdy by sis vyndal posledni okno a oloupal lak, by ses dostal i pod deset vterin 4 Ale pro toto jsme tam prece nebyli...

Ono jsou sprinty a sprinty - rozdil jestli ladis dekagramy odhlecovanim a protahujes motorove kone na velikem letisti, potazmo srazu k tomu urcenem, a nebo si nechas zmerit jeden usek na orientacni trati. Nebyl cas ani kapacita kazdeho projizdejiciho ctyrikrat vracet, aby si po kazdym pokusu vyndal dalsi sedadlo a nebo kus kapoty a usetril tak cenne setiny. To bych tam stal asi doted.

Rovnou ti muzu napsat, ze kvuli k nedostatku vhodnych a bezpecnych trati zrejme tato podoba sprintu pro priste asi vypadne z programu - a tedy AOSky - uplne.

A myslim, ze vzhledem k ucelu srazu a vyskytujicich se vozu, ktere jsou prevazne seriove, je to setkani prece uplne o necem jinem, nez honeni si ega nad kazdou vterinou. 4 To vazne asi budes muset zajet nekam, kde maji k dispozici letiste.
upraveno 1x, naposled 01.07.2013 00:24:59
19:17:57
30.06.2013
MiroJ
-> Urbi: zial, kazdy zo razov ma svoje muchy, a tieto zrazy su prave o tom co si napisal ... Urbi 30.06.13 18:20:05 napsal:

→ MOLSO: Kdyby si tam nebyl + další super slováci, jel

sem v sobotu ráno dom....
ber to z nadhladom, pridi aj na buduce a sprinty si uzi inde. Aj ja som bol len na kukandu a aj napriek tomu sa mi to moc pacilo.
18:20:05
30.06.2013
Petr Urban
-> MOLSO: Kdyby si tam nebyl + další super slováci, jel sem v sobotu ráno dom. Jel sem AOZ poprvé a naposled asi... to je pro jiné nátury a já zjistil že mě to absolutně neoslovuje, mám rád zkoušky kde se porovnávají řidičské schopnosti, spíš než lítání po městě a lese do 2 ráno.

To kde byl ten sprint mě nevadilo, ale to že mi nikdo neřekl že mám jen jeden první pokus který se opravu počítá a pak už si to jedu mimo soutěž, to mě docela naštvalo. Já se tam pro pobavení okolí snažil jako kokot abych ten čas stáhl, což se podařilo a ten nejlepší čas byl pak 15,81, říct se to neřeklo nikde, ale prdel z toho měli všichni. Takže sprint v AOZ s jedním pokusem a posádkou na neznámé kopcovité trati docela neštěstí a to že se dovím pravidla až při vyhlášení taky, sem vůbec překvapen že sem dostal to druhé místo, protože úplně první čas sem měl nějakých 16,7 kdy sem absolutně neviděl kde je cíl, jestli tohle přehlídli i ti co měli jen jeden pokus, mají chudáci taky pěknou smůlu. Takže druhý čas jste mi uznali jako výsledný, pak jsem měl 2x za sebou 16,00 a když sem tam zamakal na úpravě váhy + sání studeného vzduchu s posledním časem 15,81 tak se mi ještě spousta lidí vysmála, jenže ty možnosti měl i Vrba a další co jeli jen sprint.

Samozřejmě čekám jen negativní ohlasy, že si umím jen stěžovat a měl sem zůstat doma, jen do toho...
upraveno 1x, naposled 30.06.2013 18:25:59
13:49:52
30.06.2013
minno
Výsledkov sa dočkáme?
16:49:08
28.06.2013
aceboss
-> MOLSO: Aha a já si říkal proč tak laksně předjíždíš ten autobus3 3 3
12:13:05
28.06.2013
MOLSO
-> OndraKrupi: 1
11:57:31
28.06.2013
OndraKrupi
-> MOLSO: to jsem zvědav. 4
11:43:02
28.06.2013
MOLSO
-> aceboss: pred kopcom ako sa tam napaja ta cesta s druhou som chcel obehznut ten autobus isiel som hodit za 4 ale akurat to len vyradilo do neutralu a paka mi "ostala v ruke" .... tak som ho nakoniec nepredbehol, chcel som za nim dojst co najdalej zotrvacnostou a vtedy si ma predbiehal .... skusal som este zaradit hocico ale neslo to tak som zacal vyblikovat a trubit a ty si uz bol asi moc daleko a isiel si dalej 40 Zostal som stat pod upatim toho kopca a utekal s trojuholnikom kym to do mna nejaky kamionista nenapere ...

-> Vrba: sprintovaci sraz .... možno pridem na Pohodový Fest ! 3 3 3

-> minno: 107
08:21:25
28.06.2013
minno
-> MOLSO: ted litujes kozenku, ale to ji uz nepomuzes.....3
08:10:06
28.06.2013
Vrba
-> MOLSO: sprintiovací sraz v Zelivu jsi nenavštívil a ted brečíš. Mohli jsme to tam naladit,...2
23:32:23
27.06.2013
aceboss
-> MOLSO: 9 9 9 Jsi asi blikal a troubil slabě127 jinak bych zastavil a opětoval pomoc. Jinak jsem si fakt říkal kde se tak vlečete když jsem vás při sjezdu kopce neviděl.

Co se týče toho sprintu tak já vám nevím, horizintu jsem se nebál ani neleknul. Co se týče místa na brždění tak pokud vemu svůj čas tak jsem k pomalejším nepatřil a na to, že nemám žádný posilovač jako mnozí jiní tak jsem v pohodě a vklidu po projetí cíle pod plynem stihl bezpečně a s rezevou zastavit.........

4
23:06:06
27.06.2013
MOLSO
-> aceboss: nemas za co a ja ti zas dakujem ze si mi potom utiekol po 4 km co mi prdlo tiahlo 40 som blikal trubil a ty si valil dalej 3

-> Peca: mám taký zelpšovací návrh k šprintom - čo keby sa zorganizovali mimo AOSky ? človek by sa mohol pripraviť, dostaviť na sa miesto a bolo by to podla mňa lepšie ... takto v ramci AOsky si idem výletný m tempom a zrazu šprint - keď sa chce človek pripraviť a napr odmontovať kapotu (40) tak to že je to v strede AOSky trochu odrádza ...
10:39:53
27.06.2013
minno
-> Peca: trať šprintu bola naprd hlavne v tom, že ešte pred cieľom sa vodičovi stratil z dohľadu horizont, osobne ma to trochu vyľakalo: idem si s roztúrovaným autom a zrazu nevidím nič pred sebou. Preto som aj ubral plyn ešte pred cieľom, čo skreslilo výsledok. A nebol som asi jediný.
07:40:10
27.06.2013
Peca
Trat sprintu byla letos jina, a o poznani horsi. Byla to dan kvuli presunu AOSky do noveho prostredi, ale nemyslim si ze to ohrozovalo zivot... Co je faktem, tak ze to na priste budeme muset radeji asi vyresit jinde.
upraveno 1x, naposled 27.06.2013 07:40:53
Extreme Tyres