skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
7 old skoda zraz
-> Groopi: daj fotku do Baba,...
-> minno: Nie, nie, ďakujem za úprimnosť, ale nieje, mne sa páči, a čo viac asi k tomu, ale neriešme to v tomto vlákne, na to je tu iné...

-> Groopi: to je taká na grc?
usudzujem podľa toho použitého smailíka

-> TT_daniel: Ale len pozerať...

-> Groopi: konecne si omrknem lepsie tu tvoju holku 

-> Groopi: nech sa paci
No, ak auto bude v jazdy schopnej kondíncií tak sa zučastním, a dúfam, že už konečne aj sútaží, navigátora, teda navigátorku mám a čo viac... Ale, ako aj minulý rok len na sobotu... Teším sa na Vás... :)
-> Milos: kraasny plagat :)
tak vysvetlenie moze byt jednouche
bud su cesty v takom zlom stave,
alebo sme sa zblaznili
alebo ...
bud su cesty v takom zlom stave,
alebo sme sa zblaznili
alebo ...
-> Milos: tak nemam robit ten nizky podvozok? 

-> Milos: rally?
-> francomk: ak prides len v sobotu nestane sa nic, v ndelu sa nedeje aj tak nic, aklurat prides o body z piatku :-) ale to nevadi, inak co sa tyka felicii vinimky byvaju povolene pre ucastnikov ktory chodievaju uz niekolko rokov, maximalne sa moze stat ze budes hodnoteny len u nas a nie v celorocnom hodnoteni, pripadne bude mozno kategoria hodnotena zvlast, uvidime podla registracie.
-> Fén: :) -> Milos: ok, dikes
-> Milos: Super, chcel by som prist na felde pozriet, prip. sa aj zucastnit sutazi
Ale asi len od soboty rana do večera

-> afro100: neboj, kym odstartuje posledny na aos, tak sa prvy aj vrati, takze vzdy tam niekto bude
-> afro100: Můžeš dělat Safety Car? :o)
-> Milos 18.03.13 10:20:33: jasne ze nie. Len mi slo o to, ze nepojdem taky kus a aby ked pridem boli vsetci rozutekani kdesi na aos a pod.. co tam ptm cely den dakde stat..
-> orf: určitě je
je možno teda se dojet jenom juknout na otočku, mám to kousek tak že bych se projel.
-> Michalides: ja ti poviem jak kamosovi MUSIS!!! 

-> Milos: jako ondra.. kdyby byla možnost zaplatit registraci předem na český učet tak bych taky zaplatil 

-> Michalides: kazdopadne ked sa nechces zucastnovat disciplin, tak komu chces platit ? :-)
-> itchy: nejsom pevne rozhodnuty ale verim ze ma s Danom prehovorite. vsak sa este uvidi
kazdopadne sa tesim na svoj 3. zraz
kazdopadne sa tesim na svoj 3. zraz
-> Michalides: nepochopitelne, ved ide o srandu, ked budu vsetci na trati, co budes robit? zmolit si gulky? Keca sa rano chvilu pred startom a po navrate z disciplin, o tom to je...
-> Michalides: ty si blazon ist na zraz a nezucastnit sa discipil?? milos urcite vymyslel nejake nove srandicky...to prides ovela
Tiez sa velmi rad zucastnim ale opat ako naJD zraze iba ako divak. Poplatok zaplatim ale zucastnovat sa disciplin nebudem. Som lama. Tak pridem kvoli ludom a; pri malom stasti da niekto mojej embule neaky ten hlas.
-> Milos: ty máš asi slovenský účet, český nemáš že? Pokud CZ nemáš tak asi až na místě. Já právě ještě nevim jak spolujezdec, ještě je to relativně daleko...
Edit: spíš by mě zajímalo od kdy do kdy poběží registrace díky.
Edit: spíš by mě zajímalo od kdy do kdy poběží registrace díky.
francomk 17.03.13 14:02:42 napsal:
→ Milos: Je nejakym velkym prehreškom, ak sa zúčastním
s autom mladším ako je dovolené? (1995)
afro100 07.03.13 18:16:35 napsal:
Sa chcem opytat, pls, kedy najneskor treba v SO rano byt na mieste? Toto
zaujíma aj mňa
ked na nom prides, tak to prehreskom nebude, a ci sa zucastnis, o tom rozhodne hadam niekto iny, ci nie ? treba pockat na registraciu, uvidime
→ Milos: Je nejakym velkym prehreškom, ak sa zúčastním
s autom mladším ako je dovolené? (1995)

Sa chcem opytat, pls, kedy najneskor treba v SO rano byt na mieste? Toto
zaujíma aj mňa
ked na nom prides, tak to prehreskom nebude, a ci sa zucastnis, o tom rozhodne hadam niekto iny, ci nie ? treba pockat na registraciu, uvidime
OndraKrupi 17.03.13 15:21:35 napsal:
bude registrace?
bude, chces aj zaplatit vopred ?
bude registrace?
bude, chces aj zaplatit vopred ?
Sa chcem opytat, pls, kedy najneskor treba v SO rano byt na mieste?
cca o 9:00 rozprava, ale boli aj taki co prisli neskor, zabit sa kvoly tomu hadam nechces
cca o 9:00 rozprava, ale boli aj taki co prisli neskor, zabit sa kvoly tomu hadam nechces
-> francomk: ma to zaujimalo, lebo mam nocne a ked skoncim o 6, nez sa vybabrem zo Ziliny, tak aj ked budem slapat na pedal, skor ako o pol 9 tam nebudem ani keby som sa neviem co .. 150km a kratky 4q nepusti :D
bude registrace?
itchy 07.03.13 22:24:06 napsal:
Zoberiem aj Pravidla slovenskeho pravopisu? V ramci casovych moznosti lekcie
zdarma, za asistencie p. ucitela Matula + moznost zakladov slusneho spravania,
kludne sa hlaste
pripadne za maly poplatok lekciu zahoractiny a trnafciny...
Zoberiem aj Pravidla slovenskeho pravopisu? V ramci casovych moznosti lekcie
zdarma, za asistencie p. ucitela Matula + moznost zakladov slusneho spravania,
kludne sa hlaste

pripadne za maly poplatok lekciu zahoractiny a trnafciny...

-> itchy:
-> Milos: Je nejakym velkym prehreškom, ak sa zúčastním s autom mladším ako je dovolené? (1995)
Sa chcem opytat, pls, kedy najneskor treba v SO rano byt na mieste? Toto zaujíma aj mňa

-> Milos: Je nejakym velkym prehreškom, ak sa zúčastním s autom mladším ako je dovolené? (1995)

Sa chcem opytat, pls, kedy najneskor treba v SO rano byt na mieste? Toto zaujíma aj mňa
aceboss 06.03.13 21:35:13 napsal:
ŠKODA 120 GLS 06.03.13 21:33:19 napsal:
našetřím, seženu navigátorku popřípadě navigátora a dorazím se
svým strojem
Počkej NAVIGÁTORKU už jsi nám
představoval
nebo je nějaká změna?
svým strojem

představoval

-> itchy: 

-> itchy: 

Zoberiem aj Pravidla slovenskeho pravopisu? V ramci casovych moznosti lekcie zdarma, za asistencie p. ucitela Matula + moznost zakladov slusneho spravania, kludne sa hlaste 

-> ŠKODA 120 GLS 07.03.13 10:49:12: chyba ti tam carovne slovicko prosim a otaznik nakonci ..
-> MIC: můžeš mi vzít tu moji stoličku 

Uvidíme se na sraze 

Jak teda dokončím Rapidiaka do termínu tak som tam aj sním a ak nie tak aj tak prídem 

-> aceboss: no asi bude změna
ale jinak se těším na svoji první noční AOS 

svým strojem
Počkej NAVIGÁTORKU už jsi nám představoval
nebo je nějaká změna?
svým strojem

našetřím, seženu navigátorku popřípadě navigátora a dorazím se svým strojem 

-> matoo: Od onoho jistého jara vozím raději dvě

Když to dobře půjde, taky se tam v sobotu ráno ukážeme
Moc se po delší pauze zase těším.

predbezny program (tak ako po minule roky 6x)
- piatok - nocny orientak
- sobota - od rana doregistracia
sutaze zrucnosti, AOS, jazda zrucnosti, naj auto a osobnost zrazu a hadam aj nieco ine, a dufam ze by mohla byt aj spanilka
vecer, posedenie, jedenie, atd
nedela doobeda odjazd
zraz je robeny predovsetkym pre ludi, auta so znakom okridleneho sipu su taktiez vitane. nie je dolezite ci ma motor vredu alebo vzadu, si ma novy lak a ci stary. uprednostnuje vsak auta ktore su rocnikom do 1988-1994 (proste skoda favorit, vsetko ostatne podla dohody, obmedzenie neplati pre pozvanych a VIP) ostatne auta samozrejme mozu prist avsak nemusia byt zaradene do hodnotenia v sutaziach.
- piatok - nocny orientak
- sobota - od rana doregistracia
sutaze zrucnosti, AOS, jazda zrucnosti, naj auto a osobnost zrazu a hadam aj nieco ine, a dufam ze by mohla byt aj spanilka
vecer, posedenie, jedenie, atd
nedela doobeda odjazd
zraz je robeny predovsetkym pre ludi, auta so znakom okridleneho sipu su taktiez vitane. nie je dolezite ci ma motor vredu alebo vzadu, si ma novy lak a ci stary. uprednostnuje vsak auta ktore su rocnikom do 1988-1994 (proste skoda favorit, vsetko ostatne podla dohody, obmedzenie neplati pre pozvanych a VIP) ostatne auta samozrejme mozu prist avsak nemusia byt zaradene do hodnotenia v sutaziach.