skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest 2013
prohledat
1398 příspěvků (zobrazeno 1051 až 1100) od 17.12.2012 do 29.04.2015, založil/a OndraKrupi
-> OndraKrupi: pokud budu zdravej tak dojedu určitě i kdyby to mělo zase být peugeotem
jj díky za registrace pánové
Skili: kdybys to nestihl tak maluch a nebo kdybys nedojel tak při omluvě vracíme vstupné ;-)
Skili: kdybys to nestihl tak maluch a nebo kdybys nedojel tak při omluvě vracíme vstupné ;-)
Tak a je zaplaceno, jen doufám že stihnu zprovoznit tisicovku do takové míry aby tam dojela.
-> OndraKrupi: Máš to tam, jsem zaregistrován 

-> Čokin: ještě řeším jak to bude, ale určitě 2x sérieové pak upravené a speciály. celkem 5 kategorií, ale kam zařadit tvou 1500ccm ještě nevim
Je někde možnost vidět kategorie na sprinty?
Tak to doufám, že předohraby budou mít taky svojí kategorii, aby jim nevyfoukli poháry majitelé vozů zastaralé koncepce "fšechnovzadu" 

-> Bucin:

-> Martin/125/: pokud chceš soutěžit tak se registruješ a zaplatíš 150,- při platbě předem (200,- při platbě na místě)
-auto máš zdarma
a spolujezdci, kteří nechtějí soutěžit platí na místě 50,-
E: v případě že nechceš soutěžit platíš 50,- za pasivního účastníka (tzv. čunil, který nesoutěží) + 100,- za auto v areálu
-auto máš zdarma
a spolujezdci, kteří nechtějí soutěžit platí na místě 50,-
E: v případě že nechceš soutěžit platíš 50,- za pasivního účastníka (tzv. čunil, který nesoutěží) + 100,- za auto v areálu
když přijedu autem budu platit za auto plus za sebe a když pojede nekdo semnou v autě tak je to jen 50 korun navíc chapu to dobře...
-> OndraKrupi: tak když tak se to doplatí,ono na 90% beztak pojedu sám,to spíš kdyby náhodou

-> GRED-Činpokomon :D: doplatek bez registrace je 250,-/os. tam není co vymýšlet
a co počkat až to budeš vědět? registrace poběží do července

a co počkat až to budeš vědět? registrace poběží do července
-> OndraKrupi: až na místě...nebo nebude lepší když tam dám 1 osobu,a když přijede někdo semnou tak se nějakej doplatek vymyslí až na místě?
-> GRED-Činpokomon :D: tak nebylo. ale tak je otázka jak chceš platit :-) jestli předem nebo na místě. abychom kdyžtak pak vyřešili vrácení peněz

takovej dotaz,právě se registruju,ale nevim jestli semnou někdo nepojede,a nevim tedy co s tim počtem osob...byl by nějakej problém kdybych tam napsal 2 a nakonec přijel sám kdyby to padlo?
Ono by možná stačilo nějak obsazení areálu, pokud se třeba týden předem rozhodnu přijet, tak abych věděl zda se ještě vejdu dovnitř.
-> OndraKrupi: jo to by bylo dobré :)
-> Zeke-ten šestý: jo někdy to uveřejním :-)
Bude nekde k videni seznam registrovanych?

-> myschaak AZNP K.Hora: náhodou se otevírá dobře ... jedním tlačítkem
A to topení je z filcky 

-> Bucin: ty máš speciál...topení z fáva a špatně se ti otvírá přední kapota

-> OndraKrupi: Může se na mne nahlížet jak na sériovou 130ku. Jen mám Lkovou kastli.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : správně, psal jsem to loni

-> OndraKrupi: Video z letoška? SNad z loňska... 

-> Bucin: o tom se ještě rozhodně.
pravděpodobně ano

-> Fén: platí na místě

-> OndraKrupi: Počítá se za sériové vozidlo 105tka s motorem 130 bez tjuning úprav a 5st. převodovkou ?
-> OndraKrupi: A pasivní účastník chtějící mít jistotu zaparkování v areálu má poslat všimné kam? :o)
-> Pavel P..: To by bylo super! Takový lokomotiva, to je spousta tun, Hujer jí zváží, zapíše a snad za ní pár tisícovek dostanem. 

-> Pavel P..: nechces ronvno zostat doma 

Pavel P.. 03.06.13 20:12:53 napsal:
→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) :
píče… tak přijedu vlakem

→ dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) :
píče… tak přijedu vlakem

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : píče... tak přijedu vlakem

-> OndraKrupi: že bych taky do toho šel 

-> Pavel P..: Všechny Škodovky před areálem budou prodány do šrotu! 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 03.06.13 20:01:00: 

ještě ke sprintu: bude kategorie sériových aut!
chceme, aby i ti co nemají upravené motory mohli mít ze soutěže pohár!
chceme, aby i ti co nemají upravené motory mohli mít ze soutěže pohár!
-> Matthes, záškodník z TechWebu: kkte
-> castrol: nojo asi to nechám venku a pujdu si jen vožrat držku
-> castrol: nojo asi to nechám venku a pujdu si jen vožrat držku

-> Pavel P..: auto pred arealom 

-> Pavel P..: Muzes se ucastnit rally kamenne gumy 

Kua tak to zase nic nevyhraju... nemám ani tuňink ani seriovku

-> Mejot: ono i soutěže v areálu, kde je toho hodně.... prostě to stojí za to a když vezmeš že postavíš auto do areálu tak tě to vyjde stejně jako když se registruješ, ale přemlouvat tě nikdo nebude 

-> OndraKrupi: nějaký závodění mě bralo když sraz virtu začínal v hrocháči ted už ne
-> OndraKrupi: to je dobře, protože kdybych otunil stejšna, tak bych byl doma bit 

-> Mejot: OK :-) je to škoda, protože letos budou mít i sériové auta šanci na poháry :-)
-> OndraKrupi: přijedu už v pátek do opočna jen jsem si toho nevšiml
-> Mejot: ne jen 50,-Kč za příchod do areálu a poplatek za auto pokud s ním budeš chtít do areálu....
Bohužel špatné zkušenosti a areál není nafukovací
Bohužel špatné zkušenosti a areál není nafukovací

hm nějak jsem ten řádek přeskočil dík
-> Mejot: Pasivní účastník (jen návštěvník, bez možnosti soutěžit)
bez registrace.............. ........................ ..50,–Kč/os.
* + poplatek za automobil v areálu 100,–
bez registrace.............. ........................ ..50,–Kč/os.
* + poplatek za automobil v areálu 100,–
pokud jsem to dobře pochopil tak jako pasivní účastník ( nechci se účastnit žádný soutěže ) se nemůžu zaregistrovat a budu platit 250kč + 100 kč za auto?
Zamítnuté přispívání mají:
- Stroff (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: