skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
14.sraz Skodahome.cz
-> Radek Retro eLeSo: pěkná práce... když to vyjde tak se vokážu ale asi jen na kukačku... celej den na to nemám abych platil za vjezd dovnitř a byl tam dvě hodiny.

-> Radek Retro eLeSo: vymazlené pohárky. máš to pěkné, začíná mě mrzet že jedu na běšiny, ale důvody znáš...
-> Radek Retro eLeSo: najdi si pak tohle auto: a3.sphotos.ak.fbcdn.net/h
photos-ak-ash3/.../543582_
2854553983079_164654097_n.
jpg je to kámoš a když to stihnu tak ti neco přiveze 

-> castrol: děkovala

-> Radek Retro eLeSo: jednoduche a vkusne 

jinak teda vše špalky z palet
bratr obrousil a zarovnal hrany na pásovce
vypáleno pájkou vše potřebný
3 vrstvy lodního laku
díly co se kde našlo(vačka je z mojí služební caddy 1.9 TDI
)
pak zalakováno čirim sprejem
nakonec štítky
bratr obrousil a zarovnal hrany na pásovce
vypáleno pájkou vše potřebný
3 vrstvy lodního laku
díly co se kde našlo(vačka je z mojí služební caddy 1.9 TDI

pak zalakováno čirim sprejem
nakonec štítky
-> Enggik: doufám že pokecáme dohromady i s Tonim ohledně těch šáde z dojčlandu
sem na tebe nachystanej
naživo sou ještě lepší i pro -> bigfavo:
chci to takhle dělat pokaždý pokud to půjde,náklady minimální a hodně lidí to snad ocení

naživo sou ještě lepší i pro -> bigfavo:

chci to takhle dělat pokaždý pokud to půjde,náklady minimální a hodně lidí to snad ocení
-> Radek Retro eLeSo: podarene 

-> Radek Retro eLeSo: tyjo tak to je hodně dobrý :D
-> Radek Retro eLeSo: ty si pripad ale v dobrom
take ceny su lepsie jak neviem co ine fakt 

-> Radek Retro eLeSo 30.05.12 21:51:09:

Made in eLeSo
jinak další budou k vidění na místě co dělal zase kolega

jinak další budou k vidění na místě co dělal zase kolega

-> Tuner#2: tobě se koukám v poslední době nikdo nezavděčí co Honzo?????????????
pořád si jedeš tu svojí.............
já sem v pozici skoro pořadatele tak mam právo napsat co si o tom myslim,náš termín taky neřešíme tejden před srazem ale tobě to stejně nevysvětlím
ohledně toho jídla tam-s tim mi fakt nehneme at' se budeme snažit sebevíc
on se nezmění
jed' si Běšiny,nadávej pak na nevyhrání v kategorii kam zapadá tvoje auto a bude fajn
a názor na Želiv fakt nezměnim!!!

já sem v pozici skoro pořadatele tak mam právo napsat co si o tom myslim,náš termín taky neřešíme tejden před srazem ale tobě to stejně nevysvětlím
ohledně toho jídla tam-s tim mi fakt nehneme at' se budeme snažit sebevíc

jed' si Běšiny,nadávej pak na nevyhrání v kategorii kam zapadá tvoje auto a bude fajn
a názor na Želiv fakt nezměnim!!!
Tak jelikož se ze srazu SKODAHOME.cz poslední dva roky stal premiérovej sraz pro nový přírustky, tak letos přeci ,,tradici" neporuším
Počítejte se mnou

Asi to tam v pátek odpoledne odložím, pěšky odejdu domu, večer už nejspíš mám něco jinýho
a v sobotu dopoledne, až si vyčistím zuby, bych se zase dostavil 

Určitě dorazim...:) Už teď se těšim jak malej Jarda...:D
Možná se stavim na kukačku..... 

... třeba pro kategorii TOP7 veteránů ( auto do 1977, kde se hodnotí spíše originalita) je připraveno ocenění, jehož datum výroby se datuje rokem 1917 :)
Má maličkost jede

-> Olin1000: když si na srazu prohlížím auto, strávím u něj více času a to nevybírám do nějakého žebříčku 

-> MATTESS: ... a hlavně si uvědom, že se hodnotí TOP7, a tím má porotce i ulehčenou práci, že nemusí rozhodovat koho na kterou pozici dá, tím ani nemusí řešit určité detaily auta, které by ho posunuly o příčku vyše či níže.
Také mě láká kamarád abych dorazil,a kouknul se,mno uvdím,mám to kousíček,tak možná i jo,uvydím jak na tom bude i Rapid
-> Olin1000: nevím, já toho člověka neznal. Stačil jsem mu říci pár slov, mávl rukou a šel dál
-> MATTESS: MATTESS, není to tím, že porotce tvé auto znal a k tomu aby ho zařadil do TOP7 více nepotřeboval ?
-> MATTESS 30.05.12 17:48:03: JJ 20 vteřin hodnocení auta a 2,5 hodiny čekání na smažák přes oběd. Tomu říkám program na celý den 

Ano, vstup za 10 korun a vstupenka je ještě slosovatelná v tombole :) , kde je mimo jiné radio s DVD, leštička na auto, subwoofer a řada dalších hodnotných cen (celkem 70) a zároveň si můžeš vyzkoušet soutěž PIT STOP, kde lze vyhrá sadu pneumatik MICHELIN.
To vše pro pěší za 10,-Kč
To vše pro pěší za 10,-Kč
-> Radek Retro eLeSo: při mé poslední navštěvě na tomto srazu se porodce u mého auta zdržel tak 20 vteřin. To je dost málo, aby viděl vše potřebné pro řádné hodnocení auta... Letos neověřím, zda by hodnocení proběhlo stejně. Snad příště s nadějí, že to bude lepší
Chápu dobře, že když přijdu jen na čumendu a auto nechám hozený venku, tak mám vstup za 10?

-> Radek Retro eLeSo: Nevím kde jsi přišel na ten truc, Roman to psal už v zimě, že chce sraz posunout na termín, kde bude předpoklad lepšího počasí než obvykle s tím že nebude závod a vybral tenhle termín. Psal Jsem to i Olinovi, ten si stál za tím, že termníny +/- drží pořád stejný (což je pravda) a to bylo někdy v lednu/únoru a z obou stran už s tím nešlo nic dělat. Běšiny nejsou sraz co se organizuje týden před ním...
Ale rozhodně se neschodnu s Tebou s tím cos tu psal za nesmysli v Želivi a teď ještě na Romana...
Ale rozhodně se neschodnu s Tebou s tím cos tu psal za nesmysli v Želivi a teď ještě na Romana...

sakra mam na výběr Běšiny a tohle, tak teď nevim 

-> Tuner#2: né bohužel ale spíš na truc bych řek že sou běšiny
dva velký škodovácký srazy v jeden termín je blbost
nepotřebujeme dělat sprinty a nějakej orient'ák či spanilku
auta budou hodnotit a prohlížet porotci(né jak v doksech jen napsat líbí nelíbí stejně tak želiv)
výměna kola na čas o hodnotný ceny,bohatá tombola a hlavně Poháry který maj co do činění s autama
nemusí bejt mega program-dle mě je důležitý že nemusíš lítat někde po okolí,to můžeš ject na MS či Běšiny
OK???

nepotřebujeme dělat sprinty a nějakej orient'ák či spanilku

auta budou hodnotit a prohlížet porotci(né jak v doksech jen napsat líbí nelíbí stejně tak želiv)
výměna kola na čas o hodnotný ceny,bohatá tombola a hlavně Poháry který maj co do činění s autama

nemusí bejt mega program-dle mě je důležitý že nemusíš lítat někde po okolí,to můžeš ject na MS či Běšiny
OK???

Bohužel jsou Běšiny s orienťákem a bezva soutěžema...
-> Radek Retro eLeSo: Jaký bude program, abych se případně nenudil jako Ty na Želivi?
-> Radek Retro eLeSo: Jaký bude program, abych se případně nenudil jako Ty na Želivi?

Tam nemůžu chybět i kdybych to měl dotlačit nebo se nechat odtáhnout na laně
fotku mnou udělanejch pohárů dodám večer
tak nezevlujte a koukejte dorazit do super kempu na kraji Prahy 8

fotku mnou udělanejch pohárů dodám večer

tak nezevlujte a koukejte dorazit do super kempu na kraji Prahy 8
14. sraz SKODAHOME.cz
- každý kdo přijede dostane dva dárky
- soutěž o sadu pneumatik MICHELIN
- více jak 70 cen v TOMBOLE
- je připraveno na 70 pohárů
www.skodahome.cz/novinky/ 1804-14-sraz-skodahome-cz. html?utm_source...
- každý kdo přijede dostane dva dárky
- soutěž o sadu pneumatik MICHELIN
- více jak 70 cen v TOMBOLE
- je připraveno na 70 pohárů
www.skodahome.cz/novinky/ 1804-14-sraz-skodahome-cz. html?utm_source...