nojo aosku sme začali od druhej strany, točili sme sa po senickom sídlisku a pičovali sme jak chore vrany že kurva ved to vobec nepasuje !

a najviac ma zabil ultim otázkou ty si molso ?

nojo aosku sme začali od druhej strany, točili sme sa po senickom sídlisku a pičovali sme jak chore vrany že kurva ved to vobec nepasuje !

Mozna namet na dalsi AOS: tak co kdyby se rozdavala mapa cela a na tech stanovistich byly pruhledne folie s tim startem a cilem? Navigator/ka by si ti prilozil/a pres sebe, podival/a se kde je a kam ma jet a pak uz jen udaval/a smer.

najmä AOSka bola vynikajúca
veľmi som si ju užil, fakt parádna trasa, takéto cestičky milujem (až na tie jamy
), týmto sa musím poďakovať mojej navigátorke, bola neskutočná 

*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*

-> haso: -> Matulo: ta noc prostě po aos stála za to a tomáš tomu grilování nasadil korunu 

o té už nechci slyšet nějakou tu dobu 

jen ta cesta domů už byla taková ospalá a posledních pár km sem usínal ale dojeli jsme bez nehod a už se těšíme na blansko

tak pisem az teraz. Paradna akcia som strasne rad ze som tam bol a spoznal super ludi aj ked ma mrzi ze som ich nespoznal viac... najlepsie by bolo keby sme mali vsetci na cele napisany nick
- bolo by to lahsie. Aos bola fakt sranda nabuduce uz budem aj sutazit aj ked ani ako spolujazdec na zadnom sedadle sa nemozem stazovat
. Myslim si ze aj na strednom slovensku by sa taketo daco ujalo.

potrénuješ a příště dáme závod v otevření jo??

) groopy a ostatni

Tak som moc rad ze som vas spoznal! Bolo mi potesenim stravit prijemny vecer s tebou a Petou! Jo a ta AOSka...

ty rány a otřesy za to nestojej.................
*3*
Nebolo vam v noci zima??? 

. Ale ináč moc fajn, až na ten silný vietor.