skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Autodrom Most 2012
-> Eidy: ty jo to mi ani neříkej že je tak slabá účast
.doufám že vy dva aspoň dorazíte ať aspoň pokecáme po dlouhý době.

Takže zatím jede 100% jen Mantra. T pojede když bude dobíjet, T2 když nastartuje a já když se vrátím z dnešní projížďky spokojen a živ a zdráv :)
Jinak nikdo nic?
Jinak nikdo nic?
jede někdo z okolí Hradce svým autem?že by se ke mě připojil?jedu jen já a kamarád,nikdo jinej nemůže
Na 99% nejedu
je někdo,kdo by chtěl jet se mnou z okolí Hradce?mám ještě volný místo ale potřebuju to vědět brzo
Radek a Merfolk nedorazí, až na podzim...
tak to vypadá že bych mohl na okruh jet
.jsem pořád doma a šéf nevolá tak to vypadá ještě na týden volna.
Proto se ptám těch co by se mnou chtěli jet v autě jestli by jeli?jednoho člověka známýho už mám a klidně vezmu ještě někoho pokud bysme se složili na benzín.protože moc peněz nemám tak se ptám předem.pokud by nikdo nejel tak asi bohužel nepojedu,padž je to dost peněz za cestu atd

Proto se ptám těch co by se mnou chtěli jet v autě jestli by jeli?jednoho člověka známýho už mám a klidně vezmu ještě někoho pokud bysme se složili na benzín.protože moc peněz nemám tak se ptám předem.pokud by nikdo nejel tak asi bohužel nepojedu,padž je to dost peněz za cestu atd

-> Qwak: NO nebylo by to od veci :D
-> Nepér: Radsi kup prece jen jedes fordem :D Bavili jsme se co padne na mostu z nasich aut co pojede a to moje je nejvetsi adept a kdyz se to vysype, tak me to ani neprekvapi, proste stim pocitam a taznych aut tam bude vic nez dost
-> Nepér: Radsi kup prece jen jedes fordem :D Bavili jsme se co padne na mostu z nasich aut co pojede a to moje je nejvetsi adept a kdyz se to vysype, tak me to ani neprekvapi, proste stim pocitam a taznych aut tam bude vic nez dost

-> pavucina: To jsem zvědavej, jestli tě do Prahy nepotáhneme na laně 
To mi připomíná, že bych si měl koupit lístek na vlak

To mi připomíná, že bych si měl koupit lístek na vlak

-> pavucina: jasne a stihnout to mám do mostu vid?

-> Qwak: Ty mlc a radsi to koukej vyvarit !

-> pavucina: tady někdo dělá LEGENDU 

-> WMA - navigátor :): Ale jenom favorita s MPi a Turbem :), ted jezdim 1 bar, ale s ethanolem je problem ptz ho je tam treba strasne moc a ani velke vstriky(277cc) nestaci, takze uvidim co naladim na Most. Kazdopadne tam pojedu.
-> vhml: zajimave poctenicko. Kor kdyz o koupi Hondy premyslim, pekny.
-> pavucina: a co ty mas za auto draku?
-> pavucina: a co ty mas za auto draku?
-> Nepér: Me to taky nejede dyt je to jen 1,3/??kW, ale nemohla me predjet E30 2,5 kdyz jsem to zkouseli a to to na 1/4 plynu(ptz mi tam tece malo ECKA a vic am nejde dostat), asi bude zalezet na podvozku, vsak uvidime dame spolecnou jizdu 

-> vhml: : takže moje ATE se sériovym kotoučem už jsem zajel
a pokud ne, tak zajedu cestou do Mostu
jinak zajímavej článek

jinak zajímavej článek

-> T: honda-club.cz/forum/cms_v
iew_article.php?aid=163
Leč sériový destičce to asi bude úplně jedno a nebude brzdit nikdy :-D
Leč sériový destičce to asi bude úplně jedno a nebude brzdit nikdy :-D
-> vhml: : jasný,ale čemu říkáte zajet?
mají teď najeto cca 50 km a ještě je čeká cesta do Mostu ( cca 150 km ) a to je vše cestovní tempo....

-> T: když zapečeš nový desky tak z nich vyleze pryskiřice a udělá na povrchu skelnej povrch
čemu tady říkáte zajíždět brzdy? že mě tak napadá, že mam taky nový brzdy 

Focus moc nejede, je to jen 1.6 85kW. Stojí to na brzdách a karburátoru. Brzdy nechci zajíždět na okruhu a s karburátorem budu rád, když vycouvám z garáže...
-> Nepér: d6ufam ze to nestoji na ramenech :D, jinak polad focuse at ti neujedu

-> Eidy: jako myslíš že až budu v belgii tak se mám vrátit do čr a zajezdit si jo?
-> Nwkt: no po cestě sice jo ale já třeba pojedu už teď v něděli

-> Mantrabeach: Tak to máš Most po cestě ne
-> Eidy 14.03.12 11:21:40: asi tak

-> Mantrabeach: Tak si na dopoledne odskočíš, no bóže.
hmm na pikaču termín.kdyby to bylo ted o víkendu tak pohoda ale asi pojedu zrovna do belgie 

já pojedu Oplem odkroužit pár okruhů
Já z jedu Prahy ale fordem, ačkoliv bych Favorita možná stihl složit, nestihnu to vyzkoušet a zajíždět nové kotouče a desky na okruhu není to pravé... Dám si dvě jízdy s trapnou sériofkou a pak budu vočumovat a vtírat se jako spolujezdec 

Pokud udělám vodu, tak jedu taky, nejspíš na kukačku.

-> havlik: : pokud pojedu sám, tak klidně, že jsem bez známky, takže asi jedu na Beroun stejně 

-> T: tak to bych se možná hlásil jestli pojedeš přes beroun
tak koukám, že tam budem tak ve třech, ne?
jinak u mě to zatím vypadá, že ani u nás nikoho neseženu, takže asi sám kdyby chtěl někdo nabrat po cestě...pokud nikoho neseženu...

jinak u mě to zatím vypadá, že ani u nás nikoho neseženu, takže asi sám kdyby chtěl někdo nabrat po cestě...pokud nikoho neseženu...
možna na kukačku a hlavně na zapřenou
Možná na kukačku a něco pofotit
-> Eidy: aha dik za info
-> Eidy: to je vůl :-D
-> vhml: Kilometry najedeš cestou do Mostu, ne?

-> Nwkt: závodní stroje se zásadně roztlačujou.
Já zřejmě nepojedu. Ještě uvidím co všechno stihnu udělat teď o víkendu, ale pak jsem celej tejden na služebce v říši + se s tím musí nalítat nějaký kilometry aby sedly nový brzdy a nezapekly se :-(
Já zřejmě nepojedu. Ještě uvidím co všechno stihnu udělat teď o víkendu, ale pak jsem celej tejden na služebce v říši + se s tím musí nalítat nějaký kilometry aby sedly nový brzdy a nezapekly se :-(
-> stika87: Včera jsem s T2 mluvil a říkal, že ho zlobí startér. Že po Mostě ho bude muset rozebrat. Možná do podzimního Mostu.
-> Eidy: Já budu vědět do konce týdne. Prozatím stále chybí obě věci.

já tam budu,ale boužel ne svym strojem, zato jedem 2x bmw a 1x Fáčko s turbem tak uvidíme 

-> Nwkt: treba do nej nekdo strci :)
-> stika87: Ale pak mu to chípne na okruhu a bude roztlačovat 

-> Eidy: www.stream.cz/profil/.../
Tuner2 uz nastartoval ne ? :)
Takže pokud vím, zatím se chystá T (ten už jezdí), T2 (ten když to nastartuje) a já když to dodělám (což je zatím dost reálný).
Kdo dál teda tak nějak najisto?
Kdo dál teda tak nějak najisto?
Uvidíme, uvidíme...
Tak to vypadá, že pojedu MPi-čkem na čumendu
Tak bohuže taky nejedu. 24. se teprv vracím z Alp..
Když vyjde čas, taky bych se rád vokázal