skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pohofest 2012
prohledat
942 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 15.01.2012 do 23.05.2013, založil/a OndraKrupi
-> beastyLA - ten první: DVD bych vzal, tady jsou kdyžtak moje fotky: psacler.rajce.idnes.cz/Po
hofest_2012_Sraz_pratel_vo
zu_Skoda_6._-_7._7._2012
-> venni: fedelex.webnode.cz/ že by?:) stačí použít google
-> beastyLA - ten první: krusaa.rajce.idnes.cz/Poh
ofest_7.7.2012
nějaké moje fotky, neco se dá vybrat
nějaké moje fotky, neco se dá vybrat

-> MerHanz: aha,takže i nadále je FEDELEX tajemným štítkem,díky
-> venni: Motor mu někdo stavěl, co jsem slyšel. Ale víc nevím.....
-> MerHanz 12.07.12 20:27:27: a pan Jareš upravuje karbíky,nebo tam ten štítek Fedelex má jen tak od svého upravce?
-> beastyLA - ten první:
Já bych DVD taky brala
Já bych DVD taky brala

-> MerHanz: :) pravdu mám :)
-> havevo: beru na vědomí :) použiji všechny fotky
-> havevo: beru na vědomí :) použiji všechny fotky

-> beastyLA - ten první: ok, tak to bych měl zájem :) a pokud chceš nějaký moje fotky, mrkni sem - havevo.rajce.idnes.cz/Poh
ofest_2012 ... nic za to nechci. Kdybych chtěl, nevystavuju to na net :)
-> beastyLA - ten první:

-> MerHanz: nepotřebuji vědět, kdo kdy jde na wc... nebo kdo bude mimo domov. Pro takové případy mám skype nebo email :) FB beru tak, že větší zlo není než fb.
jak říkáš, 1000 názorů, já jsem 1001 a pro toho tam místo není :)
jak říkáš, 1000 názorů, já jsem 1001 a pro toho tam místo není :)
-> beastyLA - ten první: Já bych si jedno dývko vzal a pokud chceš nějaký fotky ode mě, koukni na moje rajče 

-> beastyLA - ten první: ale má velikou moc, je tak hoooodně moc lídí
. A jinak 1000 lidí, 1000 názorů 

-> MerHanz: tam nejsem a nikdy nebudu :) stránky FB nepodporuju a nechtěj znát můj názor na tento antisociální klub

-> beastyLA - ten první: Tak to rozhlas na stránkách na FB
-> Nwkt: jj :)
-> havevo: zatím je to v rovině úvahy. jak říkám, když bude 10 a více lidí, udělám to a půjdu do toho. cena - náklady. nic víc.
-> havevo: zatím je to v rovině úvahy. jak říkám, když bude 10 a více lidí, udělám to a půjdu do toho. cena - náklady. nic víc.
-> Karlos (WIO46): když jsem viděl tu jeho bezmoc, tak jsem se na tom musel přiživit

-> venni: Pokud si pamatuju tak je to p.Jareše žlutý éro
-> krusa: jo Vogl já furt excel. 

-> krusa 12.07.12 20:06:22: JJ máš pravdu, hodné známé auto, jezdí už 10let na srazy po renovaci.
-> krusa: dík 

-> beastyLA - ten první: já bych o takové DVD měl taky zájem ... co bys za to chtěl?
-> beastyLA - ten první: A ty ses na to foto díval?
-> venni: slušně ho popros, ať se Ondra podívá na foto a přiřadí to k jménu :)
-> beastyLA - ten první: a to mi odpoví na mojí otázku jak???
-> venni: Ondra má seznam aut dle příjezdu :)
-> MerHanz 11.07.12 22:35:19: pěkné fotky
Nepamatuješ si,nebo takhle...neví někdo komu patří karbík na fotce číslo 9?

Nepamatuješ si,nebo takhle...neví někdo komu patří karbík na fotce číslo 9?
dejte prosím vědět, kdo by měl zájem a zároveň, kdo by nabídl fotky (za jakou cenu, ...).
-> beastyLA - ten první: ja beru, tak kdo bude další?
-> oppik: -> krusa: já bych se toho ujal. udělal bych stručné ale kompletní provedení celého průběhu srazu. teď bych jen rád věděl, zda by byl o to zájem. pokud by byl zájem o více než 10 DVD, pak by to smysl mělo :)
-> beastyLA - ten první: jo určo DVD

-> beastyLA - ten první: za mě ano.kdo by to ale udělal?
->pro všechny byl by zájem o DVD, fotky, videa, výsledky, ...?
-> Pavel P@nkáč: -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : No jo, pro krásu se musí trpět.

-> Karlos (WIO46) 11.07.12 23:17:06: Pankáčovo zoufalství... 

-> pro všechny fotografy: pokud se chcete podělit s fotkama (cca 80 nej fotek) na památném dvd, prosím, kontaktujte mne. dám Vám přístupová hesla pro zaslání fotek na rajče, ze kterého vyberu fotky a s video záznamy dám na dvd.

-> Karlos (WIO46):
Naprosto perfektní fotky!
Ty momentky a detaily jsou nejlepší.
Naprosto perfektní fotky!

-> Karlos (WIO46):

-> MerHanz: jo,luxus fotky!
-> MerHanz:
Kamaráde ty se neskutečně bavíš!!

Kamaráde ty se neskutečně bavíš!!

-> MerHanz: Tahle fotka je naprosto úžasná. merhanz.rajce.idnes.cz/Po
hofest_2012
-> MerHanz: hezký fotky 

-> Gryzly: Měl si ject až k bráně a měl by si na fotce dost možná i Bezpečáky :D :D :D
leda že to stáhne uplně 

Nevydržel jsem to napětí na svém mozku a napsal mu.. minimálně citovanou větu budu požadovat odstranit..řešit to celé nemá smysl to je tam vzít a přepsat celé..
-> Hurdis:
asi tak..

-> skodovak: 120l (M) a 125L, moje první auta, takže ani tady nelze hledat kritické smýšlení. O autech to prostě vůbec není, jen o bezvýznamném pisálkovi, který sám nemá tušení, co vlastně napsal.
Tak vlastně media globálně fungují. Menšina rozumí, většina čte a tvoří veřejné mínění.
Tak vlastně media globálně fungují. Menšina rozumí, většina čte a tvoří veřejné mínění.