V dňoch 4-6. mája plánujeme druhý zraz tisíckarov s ubytovaním v Repišti U Daniela/pozri na internete/.Je to za kúpelmi Sklenné Teplice kúsok od Banskej Štiavnice. Jazdiť sa bude po Štiavnických vrchoch v okolí
Banskej Štiavnice s dĺžkou trate cca 150 km. Prvý zraz na Donovaloch dopadol veľmi dobre. Tí, ktorí prišli veria organizátory, že prídu opäť a navyše privolajú aj známych, ktorí majú tisícky. Jazda v kolóne je len na
Š-1000 MB. Prísť môžete aj na civilnom aute s tým, že Vás niekto zoberie na jazdu do tisícky. Ďaľšie info o ubytovaní a o trati Vám zašlem neskôr. Cena ubytovania je od 8,50 euro za ubytovanie v štvorke izbe po
10,10 euro za ubytovanie v dvojke izbe. Každá izba má svoje sociálne zariadenie. Opäť ako vlani platí, že výdavky si každý hradí sám, nakolˇko nie sme nikde organizovaní a nemáme žiadnych sponzorov ani žiadne príspevky .No po skúsenostiach s inými zrazmi, kde za 1-dňový zraz vypýtajú s úsmevom 15 euro a poskytnú Vám na raňajky párky a na obed rezeň ,kde na Vás vlastne zarobia 7-8 euro v prospech klubu ,ktorý zraz organizuje. Tu u nás to je prehľadné a miniete len to, čo spotrebujete. Oproti vlaňajšku bude potrebné zaplatiť organizátorom 1 euro za náklady na organizovanie a za obed a občerstvenie doprovodných
policajtov. Vlani sme to hradili zo svojich prostriedkov. Veríme v dobré počasie a v ešte väčšíu účasť. Ak by ste chceli ešte niečo vedieť viac tak na čísle: 0903 160 695.
Poprosil by som Vás, aby ste sa mi prihlásili do 10 dní, aby som mohol vybavovať ďalej. Poprosil by som počet osôb.
Organizátory: Ondrej a Eva Tausberikovci, Martin Valovič, Tomáš Kliment
Ondrej.Tausberik@shmu.sk
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
2.zraz Škody 1000 Mb-repište
prohledat
1 příspěvků (zobrazeno 1 až 1) od 14.01.2012 do 14.01.2012, založil/a klimotomas