Já byla na posledních dvou srazech. Ano, bláto bylo a jelikož jsem ženská, tak mi byla chvílemi i zima Ale tuningu či tuzinku jsem moc neviděla. Sportovnější úpravy, to ano. Doksy jsou plné šíleností. Bez pořádného programu. Rozhodně se na květen těším. A raději si přibalím ještě jeden svetr
Škoda toho bláta všude v kempu. Kdybych jel, tak leda spotřební šůtou, a abych shledal známé tváře Další věc je, že se z toho stalo dostaveníčko tunerů/spíš tuzerů. A to je možná ještě horší, než bláto.
-> myschaak AZNP K.Hora: Náhodou..bejt na Kouřimi orientak na čas tak jsme s Applem byli pul hodiny před ostatnima..(že jsme zapomenuli na par ukolu a Apple misto deseti metru ujel tak 25 je vec druhá )
-> Stepan FUN: Ba ne kecal jsem do telefnu s mladou a zapomenul odbočit ale propříště se radši vrátim než se motat samejma esičkama "zkratkou" a potkat sedm srnek :/... Nezapomenutelna cesta... doma jsem byl skoro třikrát rychleji
-> Kaprof: Pro tento rok je potřeba se při Tvém orientačním "talentu" vybavit dálniční známkou a až skončíš zase u Zruče, tak pokračuj směle dál, najeď na D1 směr Brno, sjeď na Exitu 75 (Hořice), pak po mostě pod mostem na Koberovice a odtamtud jsi v Želivi za chvilku. :-D
Samozrejmě budu-li moct:-) Jen doufám že trošku rozumněji než minule kdy mě myschak povolal v 19:30...A já zvládnul jet na Želiv 1h 35minut díky bermundskemu trojuhelniku při špatnem odbočení ve Štípoklasech...To bylo překvápko když se místo Ledče nad Sazavou vyjevila Zruč Hold po tmě jsem se překoukl :o)))
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Zatím to nelze vyloučit. Nicméně 4 měsíce je dost dlouhá doba na výskyt všemožných problémů různých druhů, ale snaha bude maximální, lepší příležitost by se hledala těžko a podzimní reparát je už moc daleko.