skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
29.10 Petrovice
-> Qwak: jak sem psal,pošli mi sz s připomínkou a já se mrknu,jedu na víkend do Německa ale v neděli k večeru budu doma tak se mrknu

-> Enggik: když tak si uděláme Jirko vlastní sraz v přezle :-))
-> VeTeV: pokud vím tak se to už kafka nejmenuje ale je to už svoboda 

-> Pavel P..: já ti geometrii nastavim - jinak kdysi bejvali strašně ochotný v Kafka servisu u Globusu - www.autofox.cz/index.php?
idx=8086
ale už to má někdo jinej,tak nevím...
ale už to má někdo jinej,tak nevím...
-> Qwak: je to o ničem ale aspon budeš jezdit nějakou chvíli

-> Pavel P..:

-> Radek Retro eLeSo:
to by bylo fajn
-> oppik: startér na půjčení to je docela o ničem ...
-> Pavel P..: jestli to výjde a já přijedu tak uvidíš že nějaká geometrie je to poslední na co auto jezdí

-> oppik: startér na půjčení to je docela o ničem ...

-> Pavel P..: jestli to výjde a já přijedu tak uvidíš že nějaká geometrie je to poslední na co auto jezdí

-> Pavel P..: aha.nikdo nemá čas co :-)) tak máš ještě feldu 

-> oppik: já potřebuju komplet obou náprav.... nějakej sraz mě nezajímá jestli stihnu nebo ne.
-> Pavel P..: jak je možný že takovýmu autu nechtějí udělat přední geometrii :-)) je to sraz o žádným infu,nikdo nic neví :-(((
-> oppik: asi těžko když mi nikde nechtěj udělat geometrii.. a jestli tam bude 5 aut tak na to prdim.
-> Qwak: mrknu doma a byl by od pondělka k vyzvednutí v hostivaři
kdyžtak sz s připomenutim

-> Pavel P..: přijel by si už 130?
-> Qwak: řekni Enggíkovi ten by měl mít náhradní startér na půjčení

-> Radek Retro eLeSo: já bych to taky viděl být na jednom místě a ještě jet někam na druhou stranu Prahy to fakt ne
souhlasím s tebou.nevím proč zrovna tam chtějí jet?

já budu rád když dojedu tam...
natož někam dál
---- nemá někdo kdo tam pojede funkční startér?... nebaví mě to furt roztláčet.. a docela rád bych odjel nějak důstojně a né s dopomocí .. :D

sčíh sem odkaz a nějak mi nepřijde logický si dát sraz v Petrovicích,a pak se táhnout přes celou Prahu až skoro ke Vranýmu nad Vltavou
dle mě lepší bud' na jednom místě nebo na žádnym

dle mě lepší bud' na jednom místě nebo na žádnym
Termín by celkem šel, no , že by si zajel na poslední ,,srazík"
-> Pavel P.. 13.10.11 14:48:42:

-> Pavel P.. 13.10.11 14:48:42:

Pokud v Té době budu při penězích a nebude ještě sníh, tak bych možná i přijel.

jako upřímě já nikdy na žádnym škodovkářskym srazu nebyl
takže bych moc rád jel!.. jen doufám že se toho někdo ujme! 

to bych měl mít volno.není to zas tak daleko na sraz.ale nějaký bližší info by to chtělo 

-> Pavel P..:

Petrovice jsou velký.. takže to bude asi orientační jízda až se všichni najdou tak to bude sraz

-> Radek Retro eLeSo: to by chtělo, já to našel tady na virtu já o tom taky nic nevím.. tak proto se na to ptám 

pokud bude slušně tak bych dorazil ale chtělo by to nějaký větší info sem hodit

skoda-virt.cz/cz/.../zave
r-sezony-skoda.wz.cz koukám a vidím tohle kdo tam pojede? má cenu tam jezdit? aby tam nebyli 3 auta