skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Poslední letošní výlet autobusem
Má někdo nějaké fotky? :)
-> Vojtik: Škoda,přijel jsem až dnes

Takže vše platí jak bylo, odjezd v 7:00 z dílen ČSAD ( jako vždycky) Čas návratu se domluví v autobuse a bude se odvíjet podle pobytu v Zoo. Kdyby něco tak volejte 739 509 273 jsem celej den na stavbě, tak se sem nedostanu
-> Vojtik: Kurník,asi to zase prošvihnu,jedem francii a asi to do neděle nedám. Min týden jsme byli v CR na mzdovce zkrzevá přídavky,tak jsem ti to byl na dvoře okouknout
To se tím zase nesvezu

-> Vojtik: Pošli mi do SZ telefonní číslo, domluvíme se během rána až budeš mít pár kiláků v pažích :-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Však jasné, ne :-)
-> stika87: Člověče, spíš to vypadá, že nedorazím.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Však jasné, ne :-)
-> stika87: Člověče, spíš to vypadá, že nedorazím.
možno se přřidáme... předběžné rezerve.. akorat ta zoo je na celej den a stejne se nestiha projit tak s tim muzeem to bude celkem maraton
-> Vojtik: skoda ze to neni o tyden dele radi by sjem s pani stikovou dorazili ale budem v Ostrave :( tak snad priste ;-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Funem tezko toho mu rozeberem 

-> FORM: A FUNem, jasné!? 

-> FORM: No, něco málo. Bude záležet, kolik bude cestou zastávek atak, ale měli bysme tam bejt kolem 10-11 ještě se to bude upřesňovat. Moc rádi tě tam uvidíme

-> Vojtik: Máš už nějaký časový itinerář cesty? Pokud by mi to vyšlo, zajel bych se do Zbuzan na Vás kouknout, prohlídka muzea bude také fajn.
-> pex: Konečně nám to taky jednou vyšlo, že nejsme v práci. A tvoji drahou polovičku už jsem neviděl ani nepamatuju, tak ji taky rád uvidím.
-> Vojtik: Pojede se přímo z Chrudimi na západ a nebo na dálnici?

-> Vojtik: Pojede se přímo z Chrudimi na západ a nebo na dálnici?
JJ,já a drahá polovička jedeme také.Už se moc těšíme.
Na tenhle termín už mám registraci do turnaje, jinak bych jel rád. Bohužel. 

Já jedů! 

Tak tady máme ještě jeden poslední letošní výlet autobusem :)
Pojede se do Prahy, a sice do muzea vozidel značky Praga ve Zbuzanech u Prahy a pak do pražské ZOO. Výlet bude v neděli 2.10.2011 Odjezd asi kolem 7 ráno z Chrudimi, trasa a zastávky budou upřesněny podle zájmu. Zájemci prosím piště zprávy kvůli rezervaci míst. Děkuji a těším se :)
Pojede se do Prahy, a sice do muzea vozidel značky Praga ve Zbuzanech u Prahy a pak do pražské ZOO. Výlet bude v neděli 2.10.2011 Odjezd asi kolem 7 ráno z Chrudimi, trasa a zastávky budou upřesněny podle zájmu. Zájemci prosím piště zprávy kvůli rezervaci míst. Děkuji a těším se :)