skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
11. sraz fan klubu Škoda Vm a Hk
prohledat
26 příspěvků (zobrazeno 1 až 26) od 22.06.2011 do 23.06.2011, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
vyrazim na pecku cau 

-> OndraKrupi: Však jsem tam taky nebyl, ale já tam jedu dohodnout jeden kšeft s Jarouškem ....
-> M@rtin: no loni si na rozkoš moc ódy nepěl...
-> OndraKrupi: jestli se neco neposere tak jo :-D
Pecka je kousek, ale pojedu se podívat na 99procent na Rozkoš
-> OndraKrupi: modra uz je na geometrii takze modrou :)
-> Vojťas: už modrou? nebo ještě ne?
já jedu v pátek 

-> vhml 22.06.11 17:17:34: Ty jo fakt nekecal: www.trotinarallyeteam.cz/
fotky-trotina-rallye-team.
php?id=75

-> Tuner#2: 

-> stika87 22.06.11 18:12:55: Je to v plánu, teď už mě chodí upozornění na mail tak to snad nepropásnu

-> Tuner#2: jasny jasny tak snad pristi rok ;-)
-> Nwkt 22.06.11 18:01:16: Ty woe, já se už nehrnu do žádnej větších akcí...
-> stika87 22.06.11 18:01:45: V pátek stavím komín aby bylo jasné kam dát v pondělí vazníky a v sobotu ráno vezu nevěstu do Prahy
Je to kurva nabitý, nestíhám...

-> stika87 22.06.11 18:01:45: V pátek stavím komín aby bylo jasné kam dát v pondělí vazníky a v sobotu ráno vezu nevěstu do Prahy

ja se těšim až se nejaký takovýhle akce zůčasnim i já,samozdřejmě s autem...
-> Tuner#2: tak z patka na sobotu
ja uz razim ve ctvrtek ;-)

-> Tuner#2: Jo jsem slyšel nějaký zvěsti, jsem myslel žes do toho praštil už ty 

-> stika87 22.06.11 17:57:43: Máša jde sestře za svědka, takže z toho se fakt nevykecám 

-> Tuner#2: kasli na svatbu a doraz jako loni 

-> Jindas 22.06.11 17:49:46: No šup, šup to jsem zvědav 

-> Tuner#2: Tak to já mám ještě někde fotky ze stavby toho "erka". Ještě když bylo před lakem. Jestli je vyštrachám,tak je sem hodím 

-> Jindas 22.06.11 17:39:18: Nic nového pod sluncem, jak říkám 3 roky jsem skřípal zubama vždy po a až loni se povedlo rovnou i se setkáním po letech s Vráťou a svezením v té jeho bestii 

-> Tuner#2: No jo,až teď jsem si všimnul,že fakt na to nikdo neupozornil. To je,ale divný,tady v celku je dost členů Fanklubu. Včetně mě,ale já myslel,že už to tady je...
V každým případě já jedu... kdo další?
V každým případě já jedu... kdo další?

-> Nwkt 22.06.11 17:15:12: Tak mě to štvalo, když jsem to 3 roky po sobě vždy prošvihnul a dozvěděl se o akci až po
proto to sem dávám a doufám, že lidi budou soudní... (abych pak nemusel psát to co havlík o Želivi
).

-> Tuner#2: erko bylo v sobotu vystaveno na startu Rally Krkonoše. Jenže jsem se zasekl u repliky metra 6R4 a erko už mezitím odjelo :-(
Tak asi nechtějí, aby tam jezdili popelnice z virtu 

Tak o víkendu zde máme zase jednu velmi pěknou akci. Bohužel jako obvykle na ní nikdo neupozornil, tak to letos udělám já...
www.fanklubskoda.cz/cz/.. ./165
Jen upozorňuju, že nejde o tuning sraz a popelnice nechte doma, tohle je komorní srázek moc fajn lidí a ještě lepších aut... Pokud se někdo rozhodnete ject, tak doporučuju min. na celý víkend. Jako nalákání přikládám fotku eRka 4,2l V8
a odkaz na galerii z loňska:
skoda-virt.cz/cz/.../273- 10-sraz-fan-clubu-skoda-vm -a-hk-1
Já bohužel nejedu vlezla mě do toho svatba...
www.fanklubskoda.cz/cz/.. ./165
Jen upozorňuju, že nejde o tuning sraz a popelnice nechte doma, tohle je komorní srázek moc fajn lidí a ještě lepších aut... Pokud se někdo rozhodnete ject, tak doporučuju min. na celý víkend. Jako nalákání přikládám fotku eRka 4,2l V8

skoda-virt.cz/cz/.../273- 10-sraz-fan-clubu-skoda-vm -a-hk-1
Já bohužel nejedu vlezla mě do toho svatba...