skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Doksy - podzim 2011
-> Tampajs: A ten přední blatník? Jinak pěkná,už jen ze sentimentu bych ji bral,sám jsem měl ten samej model i barvu.
-> Pavel P..: To je lakovaný.. Stejně tak střecha a snad ještě jedny dveře na druhý straně..
-> Tampajs: jsme se tam hádali jestli to lesklý od zadních dveří dozadu je lakovaný nebo rozleštěný.. jak to je?

Tampajs 26.09.11 20:41:07 napsal:
→ Petrson: Doksní speciál
taky zajímavý kousek :-))
→ Petrson: Doksní speciál

-> MOLSO: jj za 5kč na 100km:) parádní kšeft
-> havlik: jezdíš na elektřinu ?

-> havlik: A jezdime na elektrinu
,dobre sito trefil 

Já už taky hlásim návrat, cestu sem to vzal este do Lán do muzea.
Tak uz doma,jizda z Melnika byla fakt peckova,dobrej pokec a skvela parta.
-> ZdrubT: tak mi jsme teda uz domluveny,ty a dalsi dve erka 8:15 u meho baraku
,nekdo se jeste pripoji?

-> johaning: Já vim kde to v tom mělníce je. Jo sešel bych se u tebe. Záleží v kolik.
-> johaning: Na Mělníku to znám a zrovna u Metalexu vyjíždím, když jedu od veterináře 

-> Tommyk: skoda no
-> johaning: tak já bohužel nejedu, budu mít práci na baráku.. 

-> Mr_Kubas: jo diky,vym ze tam neco takovyho je po ty pravy strane,ale nikdy sem tomu nevenoval pozornost,dikes
-> Scorpie: Jasan,skusim to radne pripravyt
-> johaning: Sem domluvenej s Radkem před půl devátou u něj a pak přes Mělník vyzvednout Havlíka a dál na Doksy. Tak se kdyžtak domluv s Havlikem. Už se nemůžu dočkat, až Rapida víc jak pro roce uvidim... To bude slz...

takže bud tam nekde nebo bych se mozna sesel tady na benzince mapy.cz/
-> johaning: Za kruháčem, když jedeš od Prahy přes novej most.. Pár metrů, max 50 a po pravý straně tam je snad místo na parking..
-> johaning: no ja vim taky prd ale melo by to byt kdyz dorazis do melnika na kruhac tak tam vezmes rovnej a po chvili by to tam melo byt
-> havlik: ty blaho,copak vym kde je v Melniku Metalex?
-> johaning: my mame sraz cca v 9 v melnice u metalexu
-> Scorpie: Ty vyrazis na kolikatou na Doksy?
Kdo pojede z okoli Kladenska?Jinak Zdrube my dame spicha asi zase ume ne?Mas to okolo baraku meho!

-> Tampajs: Co sem to včera u tebe zahlídl za
zelenou asi úžovku,viděl jsem jen kus zadku.

Pátek večer a až do neděle

my už razíme v pátek to budem až do neděle
-> Radek Retro eLeSo: Ten poslední úsek stojí vážně za to...
V levym je to sice lepší, ale taky je to velká paráda. A většino v tom levym moc dlouho nejedu, protože se přesně jak píše přiřítí jakési individum a musim se vrátit do pruhu s horskou dráhou.

-> Scorpie: já taky nelítám,jezdim těch 120km/h a dá se normálně
jen pak před černákem je lepší ject vlevo když teda nepotkáš idioty s SUV
psal sem ti sz
jen pak před černákem je lepší ject vlevo když teda nepotkáš idioty s SUV

psal sem ti sz

-> Radek Retro eLeSo: Já nikam nespěchal, takže sem jel v klídku na spotřebu. Ale je pravda, že po Hradecký bych asi rychleji ani nejel...
Klidně bych si taky projel jinou trasu než jen pořád dálnici, i když nevim, jak se na to bude tvářit podvozek...
Já sem z ČM, tak kde bysme se mohli případně sejít, aby sme si nemuseli někam zajíždět?

Klidně bych si taky projel jinou trasu než jen pořád dálnici, i když nevim, jak se na to bude tvářit podvozek...

-> Scorpie: ahá,já neznám novýho majitele
už vim,nájezd na dálnici a já pak předjížděl,já to potřebuju vždy rozject jinak bez šance se napojit
ba né,každej podle svý nohy
jedu z prahy ale po starý na mělník a pak zatáčkama až tam

už vim,nájezd na dálnici a já pak předjížděl,já to potřebuju vždy rozject jinak bez šance se napojit

ba né,každej podle svý nohy
jedu z prahy ale po starý na mělník a pak zatáčkama až tam

-> Radek Retro eLeSo: Jel sem před Váma v hnědé Fabii a ploužil sem se...:) Takže nejedeš z Prahy...?
-> Scorpie: cca kolem devátý bych měl bejt na Mělníku
jedu po starý-dálnic si užiju dost v sezoně,nějak nechápu zdržování z relaxu??osvětli prosím
jedu po starý-dálnic si užiju dost v sezoně,nějak nechápu zdržování z relaxu??osvětli prosím

-> Targa: to není hrubka, je to jen hovorový výraz. To máš "stoho", že nečteš.
-> Bobesh: každopadně přijedem sobota cca 10,30 a přidává se k nám i šáca ..jo a budem do neděle
-> Bobesh: nejsem sám stěma hrubkama..je to stoho že píšu rychle
podívej na hrubku moderatora podemnou...
podívej na hrubku moderatora podemnou...
Já ne, je jiná akce v mym okolí
-> Radek Retro eLeSo: V kolik cca budeš vyrážet z Prahy...? A pojedeš dálnici na MB nebo jinudy? Kdyžtak bych jel s Tebou. A tentokrát bych Vás nezdržoval jako cestou z Relaxu...:)
Já asi ze setrvacnosti taky pojedu ale zalezi hlavne na pocasi
já jedu taky na sobotu a možná i s mladou-záleží na počasí
beru i nějakou mototechnu sebou
beru i nějakou mototechnu sebou

-> Targa: Brácha,z češtiny ti dávám -2
Jinak sobota tuty,možná že pátek.

tak mi vyrážíme... kdo tam budete?? přijedem cca 10,00 v sobotu
Já pojedu RSou, nic jiného už pojizdného nemam.
možná taky pojedu,byl sem loni a bylo to docela ok

-> bnjaro - bnzima: klidne vezmu.... zalezi kdy....
OK do praglu alebo podobne sa dostanem busom , bol by niekto ochotny pribrat ma?
-> bnjaro - bnzima: Sorry ale už mám plno.