skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zraz KK , PP, SN, LE, SL a okolie
ja som taktiež za...
Sobotnajšia opekačka => ja som za 

No čo ľudia , dame nejake posledné stretko tejto sezóny? počasie nam veľmi zatiaľ veľmi praje , treba to využiť
.Čo takto nejaku opekačku , si myslim že je príjemne , ani horúco ani zima , tak akurát , ja by to stretko uvítal , aj pár členov sa už vypytuje , predbežne čo poviete , na sobotu podvečer, alebo nedeľu , i ked nedeľu si niesom isty či budem doma

-> Michal N 283: no hej zatial , je , trebalo by niečo urobiť ako hovoríš , len keď kurva , času je málo , aspon u mňa , čo takto sa stretnúť niektoru nedeľu? túto neviem , asi nebudem môcť , ale dalšiu by to šlo , čo poviete ? nech uzavrieme túto sezónu 

No čo vedúci?!...nejak je tu mŕtvo okolo toho,nič sa nedeje?Počasie je ešte zatiaľ schopné,len dokedy?
servus ludze ta co daky zrazik esci budze......zas kus auto davam do laty tak preto sa pytam ci uz radikalnejsie sa do toho pustit ci este poceka to bo bude daka cesta

-> Michal N 283: no mi sme sa rozišli okolo 12:30 a ako som pozrel na FB , tak bol pozriet aj na hrade v KK , takže mohlo by to možno aj byť
-> ShadeKK: asi o 15:45
-> Michal N 283: zaleži o ktorej si ho stretol , pretože ja som sa dnes s nim stretol doobedu spolu s Lukašom v Kežmarku , mohol ist z tamade
-> ShadeKK: v sobotu som preč,ale ak by klapol ten zraz pod Braniskom,čo plánujete,tak tam prídem určite..BTW toho pána cestovateľa som stretol aj dnes v Levoči na Popradskej ceste išiel na kile oproti mne,asi bol na nejakom výlete v okolí.
-> skoda flotila: inač, stale nemam foto zo zrazu , kdeže su ?

-> skoda flotila: veru tak
kto ma čas a chuť , môže prisť , máme tu hosťa , cestovateľa z Dánska na jeho prekrásnej Škode 110 L , precháadza Európou , teda aj Českom a Slovenskom už od roku 1984 , každý rok , niektorý z vás ho určite poznajú tu z virtu , alebo ako včera tu davali foto jeho auta

kto ma čas a chuť , môže prisť , máme tu hosťa , cestovateľa z Dánska na jeho prekrásnej Škode 110 L , precháadza Európou , teda aj Českom a Slovenskom už od roku 1984 , každý rok , niektorý z vás ho určite poznajú tu z virtu , alebo ako včera tu davali foto jeho auta
Zdravím všetkých takže mame tu taký menši zrazík v sobotu o 19tej večer na štarte v Kežmarku Ivan ešte všetko upresní.

-> mb136gl 27.07.11 20:03:34: Vsetko sa da zvladnut a skrotit jak 100 koni tak aj jedna kobyla 

-> mb136gl:
, takže radšej sa vyhýbať 

-> mb136gl: čo už,nevyberieme si

-> Michal N 283: keď to má 4 kolesá alebo prsia vždy prídu problémy...
-> ShadeKK: ja tiež nie,všetkým dookola sa tie autá serú a ked som praxoval v servise,tak sme tam stále mali minimálne jeden a vždy bol nejaký probém.
-> ShadeKK: Jo rencek, nojo...
-> Michal N 283: veru tak :D take by som veľmi nechcel ani zadarmo
-> ShadeKK: niečo na tom bude,všetky tie autá sa skôr-neskôr j...ú

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak sused ho už nenaštartoval , prišla odťahovka, vyjadrenie servisu je take , že RJ je fuč , inač bolo to auto s pi*ou v znaku , takže sa nečudujem :D , nova vraj stoji cca 600 eur
-> ShadeKK: Blesk by autu nemel vadit ne? To zkouseli v Top Gearu 

-> ShadeKK 18.07.11 19:07:00: No diki to potesi
zdravim po dlhom case tu pisem no nesiel mi net potom som bol het a teraz momentalne stratil som znacku auta idem menit tesnenie pod hlavou a rovno sa ventile urobia a tak ze zas budem nachystany na dalsi zrazik

-> Marto: ani nie, ja som bol napriklad bez netu 8 dni , kvôli burke , antena na wifi-čko bola na odpis , po jednej krasne burke najme keď susedovi do auta trafil blesk
Voľajako nám to tu umiera ľudia :( čo ste na dovolenkách?
radar75 01.07.11 11:31:57 napsal:
Navrh na stretko je aj penzion Šarvanec za Beharovcami na starej ceste pod
tunelom
Branisko. Je tam klud 3 stredne parkovisk
a. Odkedy otvorili tunel malokto sa tam zastaví a je to blizko Sp. hradu.
pekne peknee....paci sa mi to, snad sa na najblizssom sraze zucastnim aj ja, ak uz bude auto hotove a budem mat volno,...a na ten penzion Šarvanec za Beharovcami mam asi 3km takze to aj v monterkach by som auto dotlacil tolko, keby este nebolo hotove..hehh :D
tunelom
pekne peknee....paci sa mi to, snad sa na najblizssom sraze zucastnim aj ja, ak uz bude auto hotove a budem mat volno,...a na ten penzion Šarvanec za Beharovcami mam asi 3km takze to aj v monterkach by som auto dotlacil tolko, keby este nebolo hotove..hehh :D
zajtra tam mame akciu tak poriadne omrknem situaciu pre potreby maleho zrazu.
ja som tam dokonca dostal zdarma vodu do chladiča 
tunelom

tunelom
Navrh na stretko je aj penzion Šarvanec za Beharovcami na starej ceste pod tunelom
-> Marto: nie zle.....len s tym pocasim je coraz horsi 

Pred troma rokmy som bol stanovat tu:
www.goralskydvor.sk/cen niky
je tam celkom fajn , treba len pockat na vhodne pocasie
co vy na to?
www.goralskydvor.sk/cen niky
je tam celkom fajn , treba len pockat na vhodne pocasie

akosi mrtvo co zisteno ako v tych pieninach 

Takže aspoň takto by som chcel pogratulovať k nultému ročníku, dúfam že na tie ďalšie prídeme podporiť aj z Eliškou. Škoda zdar.
hmmmm pozistuj a uz isto natakujem viacej a keby nebula nedela ta by nebul aniproblem....

veru tak a ja už zisťujem pomaly ceny v pieninach
šeci žieme
modlime aby aspon raz bolo pekne počasičkoo 

i ja ho sledujem ci sa tu daco deje....bo to by bola skoda keby to skoncilo bo uz sa tesim na druhy zraz 

Kdeze ja to stale sledujem ....
skoda flotila 21.06.11 22:59:20 napsal:
do prdele!!! po sraze umrelo aj toto vlákno??? či čo!!!
skoda flotila 21.06.11 22:59:20 napsal:

Dobre nakoniec ,že pršalo ,lebo chvílu na to keď sa počasie vylepšilo vyšli dubáky v zelenom na cestu.

-> Stewo: ak sa vôbec niekto 

slabo sme sa modlili za dobre počko 

ja s Martom sme sa zhodli, že sme sa mali asi stretnuť až poobede , prestalo pršať a dokonca aj slnko vykuklo , nabuduce budeme mudrejši 

ja som došiel len teraz pred par minutami
-> SKOD@12: tak to si mal fakt štaštie , ak je mokro treba isť opatrnejšie

-> SKOD@12: tak to si mal fakt štaštie , ak je mokro treba isť opatrnejšie

fiha fotky tu paradne su no inak cesta domov stastie v nestasti bo z autom som zletel s cesty ale chlabohu ani skrabanec len travu som pozbieral jaksi som to neodhadol asi fakt s podvozkom dole a nie hore motor by aj sol no podvozok nie