skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Den otevřených dveří Škoda auto
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: to mě taky vždyt jsme toho taky s Jirkou nachodili
-> stepan: Takže v hutích
Tam jsme nedošli.
-> oppik: Kdybych vás neposlech, tak už ho táhnu domů :-))
OndraKrupi-TenČtvrtý 16.04.11 22:11:21 napsal: bolej mě nohy, ale jinak to bylo dobré Jaj, no tak to mi povídej, ale stálo to zato

-> oppik: Kdybych vás neposlech, tak už ho táhnu domů :-))
OndraKrupi-TenČtvrtý 16.04.11 22:11:21 napsal: bolej mě nohy, ale jinak to bylo dobré Jaj, no tak to mi povídej, ale stálo to zato

bolej mě nohy, ale jinak to bylo dobré
-> Enggik: Jsme ho nějak přehlídli.nemůžeš všechno sledovat najednou :-) a jináč to byal super akce.zase bych tam šel.ale ty lidi mě tam srali :-)
Málem jsem nejel ale nakonec se mi tam moc líbilo 

-> Enggik: V tý hale kde odlejvali hliník.
-> stepan: A kruci, kde tam byl ten Kilčovej blok motoru s převodovkovou skříní? Ten jsem buď přehlídl, anebo byl někde, kam jsme se nestihli dostat
Jinak akce supr, snad ji zas brzy zopakují

Jinak akce supr, snad ji zas brzy zopakují

-> Nwkt: tak vlak mám síce zadarmo ale je tu dosť roboty ktorá nepočká :-)
-> suri: Sedni na vlak a ráno jseš tam 

nebyť tej štreky tak by som šiel
Já jsem nemyslel nic.jasně že tu honím příspěvky :-)))))
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 15.04.11 10:04:03: Jj 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nech ho bejt, třeba nabírá příspěvky, holt více příspěvků větší RE5PECT
já taky nechápu co tady tim vším myslel....

já taky nechápu co tady tim vším myslel....

-> oppik: Stále kvoká, stále kvoká... ty máš buď dlouhý vedení a nebo honíš příspěvky. Je fakt, že v tomhle topicu už jich máš asi suverénně nejvíc. 

-> Nwkt: Jestli si pamatuješ, jak jsme tam byli na muzejní noci, tak tam běhaly akorát dvě holky s koštětem. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : já čtu dobře.je to fakt zbytečná diskuze o ničem :-)
-> Fifa: A jak běží neukázková?
Já zůstávám v MB a půjdu se kouknout jak běží ukázková výroba. Dostali jsme poukaz na sváču tak je třeba je upotřebit :-D
-> oppik: Tam není nic o tom, že se tam nemám jak dostat. Naopak je tam výčet možností, které pro mě připadají v úvahu. Zbytečná diskuse, měl by jsi se naučit pozorněji číst.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 11.04.11 10:44:09 napsal:
Já bych asi taky jel, ale buď s někým autem a nebo pak jedině
vlakem.tak pokud vím tak si napsal tohle a pak mi říkáš že jak sem na to přišel jak se tam dostat :-))
Já bych asi taky jel, ale buď s někým autem a nebo pak jedině
vlakem.tak pokud vím tak si napsal tohle a pak mi říkáš že jak sem na to přišel jak se tam dostat :-))
-> oppik: Jak jsi přišel na to, že se tam nemám jak dostat?
-> oppik: 11.04.11 22:55:16 to bych radši nezmiňoval
Opel astra TD 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ty nemáš auto že se tam nemáš jak dostat??vlaky tam vlastně taky jezdí až přímo do linky Škoda :-)
-> Syny: Když si přivstaneš, tak proč ne. 

-> WMA - navigátor :): On nemá škodovku nebo co?jasně že tam může přijet čím bude chtít to byla sranda ne :-))
-> oppik: tak to nikam SYNY nepojede...
-> Syny: výlet si můžeš udělat ale jenom škodovkou :-)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : kousek
-> ID

Tyjo, ze bych si udelal vylet?
-> tonek.favo: tak to se tam třeba i potkáme.čím jedeš?
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Trochu z ruky, ne? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak se pak nějak dohodnem. a mohli bysme to pak vzít před pohoří

-> stika87: A jak to chceš všechno stíhat, když máte mít prohlídku zámku a pak myslím ještě Hučáku a v Boleslavi je to jenom asi do 15 nebo 16hod.? To se nebudeš účastnit celé akce klubu?
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Klidně.
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Klidně.

Já jedu určitě 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : když nás štika nechce, tak pojedem sami ne? složíme se na benál :-)
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: jedme ena zahajeni sezony s FK a pak z HK tam ;-)
Já bych asi taky jel, ale buď s někým autem a nebo pak jedině vlakem.
-> stika87: nechceš mě vzít s sebou?
www.tyden.cz/rubriky/.../
skodovka-slavi-a-po-letech
-otevre-brany-verejnosti_1
97339.html uz 25.3 to psaly a asi se chystame juknout ;-)
Pojedeme tam spolu a ještě s Neodolatelným :-)
Já určitě Jirko
Dnes jsem se dozvěděl náhodou o téhle akci. Chystáte se někdo na návštěvu?
www.skoda-auto.cz/CZE/... /2011_49_den-otevrenych-dv eri.aspx
www.skoda-auto.cz/CZE/... /2011_49_den-otevrenych-dv eri.aspx