skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Škoda sraz Hu 2011 - Csillebérc-Budapešť 19.-21.8.
prohledat
228 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 15.01.2011 do 31.08.2011, založil/a dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> myschaak AZNP K.Hora: mě to nejezdí na Olej:benál 1:1 :-)
-> VeTeV: nikdo tady ale o citroenu nemluvil

-> myschaak AZNP K.Hora: to by dojeli tak max do brna ne?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ajé...se složíte na benál a já vám půjčim auto...třeba funa
-> myschaak AZNP K.Hora: Já chci taky... 

-> Matsoft: nevim kolik budeme mít sebou věcí ale 50:50 že se vejdeš k nám
Dotaz... nestiham dodelat auto.... kdo ze strednich cech ci prahy se chysta a vzal by spolujezdce? klidne i nekde dal od Prahy... kam proste dojedu ouzou....
Ze zlínska se chystáme 3 Rapidy Já, vrba, Urbi a se schade Jack51 přímo na sraz a pak 2 dny na balatonu.
-> Jarda: Snad někdy příště... 

tak ja mam v planu toto - pres madarsko do chorvatska - projet ostrov pag, potom do splitu a pak zpet pres balaton na budapest, pak srazik a domu:
vyjet asi v patek 12. odpoledne nebo v sobotu rano (mozna uz o tyden drív) a auto vyjímečně: skoda-virt.cz/cz/.../1212 -jarda-rapid130
myslim, ze se priblizim k 3tis. km :)
prida se nekdo?

vyjet asi v patek 12. odpoledne nebo v sobotu rano (mozna uz o tyden drív) a auto vyjímečně: skoda-virt.cz/cz/.../1212 -jarda-rapid130
myslim, ze se priblizim k 3tis. km :)
prida se nekdo?

My asi pojedem na sraz a pak na týden na Balaton, protože opačně to nějak časově nevychází, chceme pak jet ještě Chorvatsko a Itálii
-> Vrba: Na Balaton se jelo týden před. Původně to tak bylo v plánu i letos, ale já na to můžu zapomenout... 

Kdo by jel s nama? + pripadné pokračování na Balaton?
mozna mozna pokud nepovalim norsko :)
-> Jarda: U mě to celkem zabíjí celozávodka a tolik dovolené, abych si mohl vzít další týden nemám. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no ja taky nevim, co ty prsty a jak na tom budeme financne :( ale snad to vyjde...
-> Jarda: U mě to vypadá asi bledě... a to jsem se do Pešti tak těšil... 

tak kdopak pojede? doufam, ze pojedeme… rad bych to spojil treba s dovolenou v Chorvasku tyden predem, ale jako obvykle nechci jet po dalnicich

Madarsko mě láká už přes dva roky. Loni jsem měl nohu v sádře. Letos by to snad šlo.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nee cevenym... zapomel jsem doplnit LPG, zelenyho musim ted nastartovat, uz zase 1/4 roku nebezel
Zelenej ma origo upravenej motor 1.3 BMM z Metalexu
Zelenej ma origo upravenej motor 1.3 BMM z Metalexu
-> bnjaro - bnzima: -> disco_punk: Aj ja pojdem z BA... 

-> bnjaro - bnzima: ak nič nepríde do toho tak ja z BA
ps:jupíky naleštené?

Jel bych též. Sem od Kroměříže. Jede někdo z této lokality ? Nevím zda naplním auto, nejraději bych se k někomu přidal a rozdělili bychom se o náklady.
-> Jarda: To znamená, že tím zeleným?
tak na 95 procent jedeme s MTX a doufam konecne uz s motorem 135 - 1.4

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ale pojede len este nevim cim mozno z nudze Feldou 

-> bnjaro - bnzima: A Jarolétopodzimzima pojde nebo pojede?
-> bnjaro - bnzima: tak na 25% ja ...
tak kdo pojde zo slovenska???
-> Dale_Estelle: Ty sprchy by byli celkem v pohodě.... jen tam dali fungl nový plasťáky a moc tam nevětrají 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ja zas mam furt tu sprchu
-> myschaak AZNP K.Hora: jo joooo, vobložlinku jsme zmakli slušně
-> pyroman: tohle uz je sila, ale ma to ergonomickou baterii

-> myschaak AZNP K.Hora: jo joooo, vobložlinku jsme zmakli slušně

-> pyroman: tohle uz je sila, ale ma to ergonomickou baterii

-> myschaak AZNP K.Hora: To byla dobrá výhoda, za tu by ten kemp dostal jednu (jedinou) hvězdičku.
Akorát ta hadice byla nějaká krátká.
-> pyroman: Ale my si vůbec nestěžovali...

-> pyroman: Ale my si vůbec nestěžovali...

vy si pořád stěžujete na sprchy..... mohli jsme dopadnout i takto
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ale myčku jsem zas jinde v kempu neviděl

-> Dale_Estelle: Co kropítko... hlavně vlastní kohoutek. Ještě ho mám doma schovanej. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : v tom hornim domečku tekla vždy teplá, ale když jsi neměl to kropítko tak to bylo jak v rajchu

-> Dale_Estelle: Což o to, sprchy by se ještě daly, ale ta ledová voda... 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ono celkově to tam dokáže překvapit, někdy dobře někdy hůře:-) ale třeba osobní sprchy v Pécsi byly taky docela dobrej for:-)
-> pyroman: Ale ta restaurace na cestě zpátky byla bezvadná a ceny taky. 2L vychlazenej Sprite u nás v žádný restauračce za 36Kč nekoupíš. 

-> Dale_Estelle 18.01.11 17:05:35: tak tak... den může stát za houby, ale pokud má člověk něco dobrého do žaludku, tak vše vidí lépe
...Cestou do Tesca bylo "fajn" i to, že dost dlouhou dobu sme nepotkali žádný menší obchůdek na občerstvení, zmrzlina zavřená a když se jeden našel, tak moc valně nevypadal
...Cestou do Tesca bylo "fajn" i to, že dost dlouhou dobu sme nepotkali žádný menší obchůdek na občerstvení, zmrzlina zavřená a když se jeden našel, tak moc valně nevypadal

-> pyroman: no jejej, s tim nevidim vubec zadny problem, naopak jedine dobre, prece jen neco dobryho k obedu je pozitek....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : hehe, to tesco bylo usmevny
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : hehe, to tesco bylo usmevny

-> pyroman: Příště berem radši auto, než bágl. 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : a hlavně v tescu... vzal ste někdo bágl, ať to máme do čeho dát 

-> pyroman: No hlavně ta cedule Balaton Vilagoš (nebo jak se to jmenovalo) tam byla po cestě asi 5x, tak pak se v tom někdo vyznej... 
A pak byl nejlepší výlet pro jídlo:
- Kde že je to Tesco?
- To je kousek, tam na tý hlavní silnici hnedka kousek za benzinkou.
- Dobrý, tak tam dojdem pěšky.
- hmm...benzinka..motokáry. ..začátek města...autosalon Škodovky...Spar...Penny.. .už budeme u Tesca?
- Když už jsme došli až sem, tak to Tesco najdeme. Hele, cedule Tesco 2km.
- a asi po 10km konečně: Hurá, Tesco!!!

A pak byl nejlepší výlet pro jídlo:
- Kde že je to Tesco?
- To je kousek, tam na tý hlavní silnici hnedka kousek za benzinkou.
- Dobrý, tak tam dojdem pěšky.
- hmm...benzinka..motokáry. ..začátek města...autosalon Škodovky...Spar...Penny.. .už budeme u Tesca?
- Když už jsme došli až sem, tak to Tesco najdeme. Hele, cedule Tesco 2km.
- a asi po 10km konečně: Hurá, Tesco!!!

-> Dale_Estelle: Určitě dej vědět... bychom se mohli domluvit třeba i na nějakém tom společném vaření :-)
-> pyroman: ještě daleko, ale je to na 50% že pojede s nami.....to vše upřesním....těch nápadů mám více

-> Dale_Estelle: Jestli Jardo můžu doporučit, nenech si cestu s námi ujít... to platí i pro ostatní
Jinak když tě tu tak vidím... Budeš tedy s sebou brát ponorku?
Jinak když tě tu tak vidím... Budeš tedy s sebou brát ponorku?
-> pyroman: masakr
hodně slušný....

-> Dale_Estelle: no my sme tam de facto na poprvé jeli po slepu....a všude samá cedule Balaton Lile, Balaton Világoš apod.....
Michal: Milane, co to bylo za ceduli
Já: Balaton lile a Balato Világoš:
Michal: Dopr*ele, kde to je, to tady na tý mapě není
Já: Balaton ......
Michal: Sme na opačný straně Balatonu...
Já: Támhle na světlech to otočíme
-> Luky.: udělej si poznámku v kalendáři, uzel na kapesníku a ono to vyjde ;)
Michal: Milane, co to bylo za ceduli
Já: Balaton lile a Balato Világoš:
Michal: Dopr*ele, kde to je, to tady na tý mapě není
Já: Balaton ......
Michal: Sme na opačný straně Balatonu...
Já: Támhle na světlech to otočíme

-> Luky.: udělej si poznámku v kalendáři, uzel na kapesníku a ono to vyjde ;)
Hmm, že bych taky vyrazil? Sice mi do toho zase něco vleze, jako už vloni a předloni, ale...