skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Běšiny 2011
Dejte ho do pořadu Na stopě, třeba se někdo chytne
Ale to byste museli nabídnout odměnu, aby se vůbec někdo ozval...

-> saskyn2: dostal jsem screeny z videa a z nich udělal výřez
-> Tuner#2: Ono to vyhlášení bylo asi dřív z důvodu že se tam všichni sešli na vysílání zpráv České televize, kde bylo info o sraze a když už tam všichni byli tak se to holt vyhlásilo o něco dřív.
-> saskyn2 20.10.11 11:33:21: Tak to seš druhej co mě potvrdil, že i pro můj pohár tam někdo šel...
Jak je zde psáno měli jsme to domluveno, ale zmatkama v organizaci se dotyčný dostavil až déle a i při hledání už nic nenašel. Fotku co dal MATTESS pořizoval někdo jiný úplně náhodně a z ní je udělaný jen ořez osoby.
-> MATTESS: Pošli mě SZ od koho ty fotky máš, zkusím zda nemá i kategorii 105 - 130

-> MATTESS: Pošli mě SZ od koho ty fotky máš, zkusím zda nemá i kategorii 105 - 130

-> Tuner#2: Čus, my jsme mysleli že to předávání máš s někým domluvené, protože místo tebe hned někdo přišel jak řekli tvé jméno, kdyby se nikdo nehlásil tak tam naběhnu a pohár bych ti vzal. Takže bud to musel vědět že tam nejste a už s tim dopředu počítat, nebo to musel být taky Růžička
Bohužel jak vypadal si už nepamatuju(mam na obličeje strašně špatnou pamět a každou chvíli se mi stává že mě někdo zdraví a já vůbec nevim kdo to je
)
Toho z té vaší fotky bych řekl že jsem už někde na sraze viděl, ale nevím, každopádně nevěřím tomu že by někdo ukradl pohár a nechal se u toho ještě takhle vyfotit.

Bohužel jak vypadal si už nepamatuju(mam na obličeje strašně špatnou pamět a každou chvíli se mi stává že mě někdo zdraví a já vůbec nevim kdo to je

Toho z té vaší fotky bych řekl že jsem už někde na sraze viděl, ale nevím, každopádně nevěřím tomu že by někdo ukradl pohár a nechal se u toho ještě takhle vyfotit.
-> Luky.:
Přesně..

-> Jozka: myslíš "není důležité se zúčastnit, ale vyhrát"? 

Neuvěřitelný.. to by mě nenapadlo, že něco takovýho může někoho vůbec napadnout s tím převzetím.. Kde jsou olympijské ideály
.

-> MATTESS: no uvidíme jak to bude, jaká bude forma srazu, jaké bude počasí a podobně
-> Luky.: určitě s ním zase přijeť. Díky za nabídku, uvidíme, co bude na jaře
Hm, to je prča
-> MATTESS: já Ti ten pohár klidně příště vyzvednu. Teda pokud na Tebe nějakej zbyde - rád bych taky někdy jel leštěnkovým rapidem

-> MATTESS: já Ti ten pohár klidně příště vyzvednu. Teda pokud na Tebe nějakej zbyde - rád bych taky někdy jel leštěnkovým rapidem

-> Tuner#2: jen jestli bude snaha dotyčného nahlásit, pokud ho někdo pozná...
-> Šediváček 20.10.11 00:51:22: OK jak říkám nic se neděje a díky za snahu. Psal jsem to Milanovi jako vysvetleni z toho co jsem se dozvedel. Toho hajzlika bych rad dohledal snad se najde někdo kdo ho pozná.
-> Tuner#2: A ano už jsme si psali spolu. Ještě k Šedivej, je na zimu a je tam motor 120 L přece jenom se s více koňma nedá v zimě moc jezdit 

-> Tuner#2: i> Jo to je pravda že mi o tom Radek říkal, proto jsem tam taky šel dřív.
Ale už jsme tam byli notnou chvíli před ohňostrojem, a nic jsem neslyšeli o vyhlašování. Hlavně sem se ptal eRmana a ten už byl docela pod vlivem, jestli to někdo vyfouk hned na začátku tak proto jsme to už mi nenašly, (kamarád mi pomoh hledat) ani diplom ani pohár.
Jinak s tim Radkem je to pěkná sviňárna, asi někdo chtěl pohár za každou cenu. To musíte dopátrat.
Jsem ten z tou hnědou, luxuskou, s tou jezdim na srazy a tak po vejletech. Ale ta šedivá je taky moje tu jsem dal na net hlavně kvůli tomu že byla na brzdě. Hnědá už teda taky ale ta neni tolik nadupaná
Ale už jsme tam byli notnou chvíli před ohňostrojem, a nic jsem neslyšeli o vyhlašování. Hlavně sem se ptal eRmana a ten už byl docela pod vlivem, jestli to někdo vyfouk hned na začátku tak proto jsme to už mi nenašly, (kamarád mi pomoh hledat) ani diplom ani pohár.
Jinak s tim Radkem je to pěkná sviňárna, asi někdo chtěl pohár za každou cenu. To musíte dopátrat.

Jsem ten z tou hnědou, luxuskou, s tou jezdim na srazy a tak po vejletech. Ale ta šedivá je taky moje tu jsem dal na net hlavně kvůli tomu že byla na brzdě. Hnědá už teda taky ale ta neni tolik nadupaná

-> MATTESS 20.10.11 00:28:25: Ahááá, tak to pak jo. V tom případě jsme si kdysi už psali, ale známe se jen virt uálně
Jak říkám neřešíme ani tak proč se to nevyzvedlo, ale to, že to vzal někdo úplně cizí...

Zmatky v tom lehce byly. V programu bylo uvedeno na jednom místě, že vyhlášení bude na náměstí, o kus dál se psalo o neděli, v kempu hlásili sobotu. Jak jsem již psal, udivuje mi, že to suveréně sbalil někdo cizí
-> Tuner#2: šedivá je na zimu
-> Tuner#2: šedivá je na zimu

-> Šediváček 20.10.11 00:00:25: Já do nikoho nereju jen jsem konstatoval jak to bylo. Radek říkal, že to je domluvený a že se potkáváte v práci, tak jsem si říkal OK nebudu otravovat nikoho dalšího...
To, že bude vyhlášení už večer říkali už přes den a dneska jsem potkal Krtka strašího a prý se koukalo na zprávy kde byl záznam kolem 19:45 a až pak se začlo vyhlašovat. Skončilo se někdy před 21:00 a pak byl ohňostroj takže mě ty časy nějak nesedí...
Hele v pohodě stalo se, jeden diplom/pohár už jsem tam taky nechal před lety a žíly mě to nepřetrhalo, ale už jen z priincipu, že to vzal někdo jinej to budem chtít dotáhnout s MATTESSem do konce. BTW jsem myslel že jseš ten s tou hnědou a ne šedivou?
To, že bude vyhlášení už večer říkali už přes den a dneska jsem potkal Krtka strašího a prý se koukalo na zprávy kde byl záznam kolem 19:45 a až pak se začlo vyhlašovat. Skončilo se někdy před 21:00 a pak byl ohňostroj takže mě ty časy nějak nesedí...
Hele v pohodě stalo se, jeden diplom/pohár už jsem tam taky nechal před lety a žíly mě to nepřetrhalo, ale už jen z priincipu, že to vzal někdo jinej to budem chtít dotáhnout s MATTESSem do konce. BTW jsem myslel že jseš ten s tou hnědou a ne šedivou?

-> Tuner#2: Já jsem ten kolega z práce co měl vyzvednout ty poháry. Ale jelikož v tom měli bordel tak jsem je nevyzvednul. Protože to měli předávat v Neděli v 11 až 12hodin, ale pak to přesunuly na Sobotu v 21:00hod. ale když jsme na cestě do Hospody kolem 20hod. potkali známého z pohárem a ten nám řek že už je po všem tak mi to překvapilo. když jsme došli do hospody tak už hrála muzika a pařilo se, pak jsme čekaly to vyhlášení ale opravdu nic nebylo jenom pařba, v 22hod. videoklip, zase pařba asi až do 4hod. do rána. No a když si tam nemůže dotyčnej počkat tak do mě nemusí aspoň rejpat, páč se ani neznáme. 

Tak tohle je fakt mazec

MATTESS 19.10.11 22:49:03 napsal:
Počínání toho jedince taky nechápuinu vitejte v cechach tady je uz mozny vsechno
Počínání toho jedince taky nechápuinu vitejte v cechach tady je uz mozny vsechno

hlavně že je sranda
Počínání toho jedince taky nechápu

Počínání toho jedince taky nechápu
-> MATTESS 19.10.11 17:31:21: Neznám a ani jsem ho snad tam nepotkal. Každopádně nechápu jak si to mohl dovolit.

-> havlik 19.10.11 21:49:09: EE válel jsem se v křečích smíchy po podlaze, tohle se Milanovi fakt moc povedlo. Ale už je klid, už zas sedím na židli 

-> havlik: bszs (brzy spadnu ze stoličky?)

Asi spadnu ze židle

-> Zeke-ten šestý: zabils taktéž
-> Tuner#2: ROFL, to zde, pokud se nemýlím, někomu leze na nervy

-> Milan 136 19.10.11 21:32:12: Zabils
ROFL

Milan 136 19.10.11 21:32:12 napsal: → Péďa17: to ne. lidi kradou to je děs. Napřed ukradly rejsing rapyda a teď tohle.

-> Péďa17: to ne. lidi kradou to je děs. Napřed ukradly rejsing rapyda a teď tohle.
-> MATTESS: je to třeba nahlásyt policii a sdělyt podesření, že je to někdo odsud
-> MATTESS: je to třeba nahlásyt policii a sdělyt podesření, že je to někdo odsud

-> Tuner#2: Tak tohle mě hlava nebere
-> Milan 136: Ten člověk asi nemá svědomí
-> Milan 136: Ten člověk asi nemá svědomí
-> OndraKrupi: jj, dal jsem to i na SKODATEAM
-> Tuner#2 19.10.11 20:29:09: že by "sběratel"?
-> Tuner#2 19.10.11 20:29:09: že by "sběratel"?
ještě, že já žádnej nemám. Nebo ho má on?

-> Tuner#2: najít, rozbít hubu. Koho tohle může těšit?

-> Milan 136 19.10.11 20:39:39: Známejch tam byla spousta, rOMAN, Lemmons, Mája, Saskyn, Krtečci, Danster, atd. ale bohužel jsem požádali o převzetí jednoho MATTESSovo kolegu z práce s tím, že mu to v pondělí hodí a ten tvrdí, že v 21:00 kdy mělo být vyhlášení už bylo po všem. Příště se domluvíme jinak, když nebudem moct čekat... Třeba mě ten pohár mrzí, byl by to jediný z roku 2011 a absolutně nechápu, jak někdo může mít takovou drzost... Svět na tom nestojí, ale hlava mě to nebere.
-> MATTESS: -> Tuner#2:
to je dobrý. To tam nebyl nikdo, kdo vás zná?

-> MATTESS: dal si info eRmanovi?
-> Tuner#2: Tak to je teda pěknej humus tohle ! 

-> Milan 136 19.10.11 20:20:30: Přebral pohár za MATTESSa a z naší bandy ho nikdo nezná. Mám nepotvrzenou informaci, že vzal i ten můj...
-> Milan 136: vydává se za mě
-> Tuner#2: o co jde?
-> MATTESS 19.10.11 17:31:21: To je hnus toto... 

-> Nolimit: A jéje, Javor je tady
Ještě něco mám, tak to pak někam uploadnu.
-> Milan 136: Jojo, to je ona

-> Milan 136: Jojo, to je ona

Neznáte tuto osobu? Uvítám každou informaci. Díky zůčastněným za poskytnutí fotomateriálu
taky bych rad nejakou fotku ci video idelane cinov z esicka