skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Běšiny 2011
-> T: Já se registruju až ke konci, platím na místě, tudíž když by se něco pos... tak nepříjdu o peníze a naopak neplatím tolik. Zlatej střed

Zapisuji do kalendáře

-> T: Můžeš, ale zaplatíš na místě víc
-> Tuner#2: : no láká mě, že tam jezdí spousta lidí no
uvidíme, jen jsem nepochopil tu registraci? můžu tam dorzit i bez ní?

že bych taky dorazil?
-> Tuner#2: Tě utrhnem

-> T 02.08.11 21:33:07: Já bych ho odpanil
Na tenhle sraz bych se chtěl ze stavby utrhnout, uvidíme...
-> Čokin 02.08.11 15:01:01: Super!

-> Čokin 02.08.11 15:01:01: Super!
tak na tomhle sraze jsem ještě nikdy nebyl...tak že bych to vzal jako poprvé?

-> Čokin: hele pamatuju si přesně, že jak jsem jeli k tobě, tak jsme byli ve vyškově za 3,5 hodiny. Sice s dodávkou a károu, ale tomu třílitru v tom to je úplně jedno :-)
A od Klatov je to k nám stejně daleko jako do Běšin.
A od Klatov je to k nám stejně daleko jako do Běšin.
-> Nwkt: Nene nic takovýho, jen si chceme lehce zkusit trať a auto. Na výsledek určitě nejedem, prostě jen pro zábavu.Stejně pravděpodbně nás přeloží ze třídy N2 do speciálů kvůli zadním brzdám a tam někomu šlapat na paty je nesmysl.
-> vhml: Jojo počítám stím, pátek volno a výjezd hned ráno aby jsme tam před polednem byli. A určitě na celý víkend jinak by to asi ani nemělo smysl jet 400 km. Taky se těším na spoustu známých a večerní pokec u pivka.
-> vhml: Jojo počítám stím, pátek volno a výjezd hned ráno aby jsme tam před polednem byli. A určitě na celý víkend jinak by to asi ani nemělo smysl jet 400 km. Taky se těším na spoustu známých a večerní pokec u pivka.
-> Čokin: výborně :-) těším se na posezení. Doufám, že zůstaneš celej víkend. Bude potřeba úřiject už v pátek kolme poledního kvůli přejímkám + v neděli vystřízlivět :-)
-> Čokin: To chceš hned zbořit? 

Tak letos poprvé v plném nasazení jako posádka č.53 

REGISTRACE BĚŽÍ !!!
-> Bery: píše se, že nejspíše bude :-)
co se to tam píše o noční RZ?já bych se docela jel podívat,přeci jen jsme Běškama odkojený... a když je to takový kulatý výročí...
-> kamikaze: taky plánuji že se tam objevím jako vždy na čumendu
-> kamikaze: Dneska jsem na to koukal,doufám že se také objevím a když né s autem,tak jako vždy na čumendu.
-> Jirik_Tuňák: Tak to tam necháš do jara

-> kamikaze: Hustý, kdybych jel tam - tak OK, zpátky už bych neměl povinný ručení.
(Mám sezonní).

-> David V6: bohužel video 420 RSA nemám :o(
-> Tuner#2: Vačka není ze speedpra, ale původ nevím. Jinak jsou tam drobný změny v čipu jednotky a ve vstřikách.
-> vhml 04.05.11 21:11:56: Tak to za ty hodnoty může být ještě rád, myslím si, že Tvoje napadání údajů brzdy bylo zcela zbytečné...
-> Tuner#2: neznámej původ ze speedpra
-> MATTESS 03.05.11 09:57:31: Otázka co je to za vačku...
-> Tuner#2: pokud nenastala nějaká změna?
objem 1342 ccm, vrtání x zdvih: 77 x 72mm, maximální rychlost 170 km/h, vačka 280°/280°, 4 bodové vstřikování, výfuk skupiny A, hlava 8- kanálová, slícované sací a výfukové potrubí, snížena o 0,6 mm, vyvážené ojnice a klikový mechanizmus
objem 1342 ccm, vrtání x zdvih: 77 x 72mm, maximální rychlost 170 km/h, vačka 280°/280°, 4 bodové vstřikování, výfuk skupiny A, hlava 8- kanálová, slícované sací a výfukové potrubí, snížena o 0,6 mm, vyvážené ojnice a klikový mechanizmus
-> Honza5 02.05.11 22:01:52: A konfigurace motoru?
-> Tuner#2: No mě na felicii co sem sní jel naměřili 89 koní a 123 Nm. Tak nevím jak moc to může kecat nebo ne.
-> jerrom: mohla by být ještě větší,kdyby majitel auta chtěl
-> cPetan: výkon nevím, akorát Karel moderátor pořád opakoval, že max. rychlost byla 170 km/h
-> jerrom: já ho mám taky ale bohužel bez zvuku
Honza5 01.05.11 20:47:22 napsal: → vhml: Jak to výš že měřila všeli jak?Stejný dotaz, ono těch lidí zklamaných z výkonu pár bylo, ale když si někdo myslí, že lízlou hlavou a nebo chipem na sérii bude mít víc, tak to je potom těžké.
Jinak o 420RSA bude galerie a i nějaký ten popis.

Jinak o 420RSA bude galerie a i nějaký ten popis.
kolik tomu Waranovi vůbec naměřili?
-> Péďa17: mám i video, jak ječel...to byl mazec, i když ona ječela spíš ta brzda.
-> havlik: no to jsem si taky říkal, ale asi to nebude finálovka.
a kryty zadních světel by si to zasloužilo nový
a kryty zadních světel by si to zasloužilo nový
akorát teda mohl na to dá nějaké sportovněji vyhlížející kola než tyhle který jsou snad hnusný na všem a eště v této velikosti je to teda megahnus
-> Milan 136: vzhledem ke konstrukci plaťáku a nízké výšce to nakládal přes hodinu. Takže zabít půl srazu složením a naložením asi nebude úplně ideální
-> MATTESS: to jo, ale na chvíli to sundat mohl

-> MATTESS: Spíš kvůli neumazání pneumatik. 

-> Milan 136: zase na podvalu byl krásně vidět spodek a i majitel říkal, že takhle lidi vidí více. A prý se s tím blbě najíždí nahoru. Jestli kvůli světlé výšce?
-> Péďa17: ok
-> Péďa17: nejlepší zvuk byl stejně ten Warťas v oblaku dýmu na brzdě

-> David V6: dělal jsem nějaké videa na srazu,tak snad tam bude i Škoda 420 RSA.jinak mám za to ani nenastartoval,nevím kolem oběda jsem musel pryč
-> David V6: neslyšel jsem to vrčet