skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
klouzání Olomouc
-> stika87: to je Ada(zeleny tuneny eMko, nema tady kartu) a Klimak skoda-virt.cz/cz/.../4649
-ondra-skoda130 jejich winterkaarem.
-> afro100: no dovol 

ty jo ze bych se hecnul se 120 a dorazil 

-> stika87: som si nazaciatku myslel ze Ty, ale chybal mi tam pultik :)
-> Klubko_: dyt to mas za barakem, bych tam byl asi kazdy den :)
mam cukani hned zas vyrazit 

-> Klubko_: hele ten s tou cervenou 120 je kdo ?
-> jerzy: jj neznal to tam.... ale mel si videt co sme delaly u olympie :D.. remeny litali :D
-> 105: aa, hned bych jel znova! ale vypada to ze typek s e36 tomu moc nedava, to kdyz jsem jel za Adou tak jsem vubec nestihal jeho tempo a ani nechapal ty uhly do kterych to hazel 

-> stika87: dekuji :)
nejlepsi je krizovka b 9:58 :D ale udrzel sem to na ceste :D
-> 105: krasne jste si to davali ;-)
-> Klubko_: nic zrcadlove neni :)
-> 105: tyjo, to mi prijde aspon ze zacatku toho videa, jak kdyby to z tama vubec nebylo
zezacatku, jak jsou svodidla nalevo, to je cestou dolu, nebo je video zrcadlove?

-> jerzy: viditelnost byla supr..trat byla taky supr.. jen ke konci uz to byla řádna sklinka..tak sem trosku podfoukl pneu a snazil se tomu nedavat kudlu a bylo to ok..video bude co nevidet
-> radekp: mel jsem vylet celou sobotu odpo a nedeli. byl jsem v olmiku za bratrancem a vecer jel za klukama pojezdit, takze bych te stejne nemohl vzit. jinak bych se samo ozval ;)
-> Klubko_: videa = 10%ni zazitek. navic to vypada ze vubec neni videt, pritom bylo videt skvele.
Jinak pri tom tukanci myslim ridil Klima, nebo tak nejak se mu rikalo.
-> Klubko_: videa = 10%ni zazitek. navic to vypada ze vubec neni videt, pritom bylo videt skvele.
Jinak pri tom tukanci myslim ridil Klima, nebo tak nejak se mu rikalo.
-> Klubko_: klimak ?
-> petr s: ou :)
-> stika87: to pochybuju 

-> radekp: vytahl by si ouzu ? 

-> jerzy: Že jsi neřekl...
-> 105: Tam po okolí je takových rychlostek hodně některé mají i 200 m sráz a bez svodidel
-> 105: a kdo to vlastne ridil pri tom tukanecku blinkru?
Klubko_ 19.12.10 13:19:55 napsal:
tukanecek do svodidel
nejlepsi bylo prej... kdo ridil :D ja mam fotky a video jak sem je vytahoval z tej zaveje :Dto vypadalo ze to auto uz nebude schopny provozu
tukanecek do svodidel

petr s 19.12.10 13:28:24 napsal:
→ stika87: To bývala rychlostka na rally jeseníky
coze
tak to byla dokonala nadhera 
→ stika87: To bývala rychlostka na rally jeseníky
coze

panove jsem velmi vdecny ze jsem se mohl teto akce zucastnit, bylo to paradni, jak cesta, jizda, tak lidi. diky moc!
-> stika87: To bývala rychlostka na rally jeseníky
-> Klubko_: krasna cesticka to musela bejt bomba
-> Klubko_: pane vodici, nesviti vam zadni svetla....

-> Klubko_: nesviti mu jedno svetlo 

-> Nouf: jako ale byl to mega nasup... udelam video s fotkama co fotily za jizdy z toho bawora
Foto ???????
-> 105: no hnedka to sem hod, jak to zpracujete 

-> Nouf: jo jo ... kua uz se tesim na video :D
-> 105: na tom BMW jo?
-> Vojťas: tak jako diferak mame dole hned a rozdelanej taky...:D ale jemu se to chudakovi sesralo vsecko .
-> 105: a to se vyplati :D
hoooooooosiiii maaaaazec !!!!!! ja nemel v kufru nic :D kamos nemel v kufru nic :D
ale pro kamose to dopadlo spatne .. diferak K.O do prerova odjel..a tam se chttel na krizovatce rozjet a bum tak sem ho tahl dom
ale pro kamose to dopadlo spatne .. diferak K.O do prerova odjel..a tam se chttel na krizovatce rozjet a bum tak sem ho tahl dom
-> Klubko_: nevim jeste sjem to neresil, prehodil jsme to do fava a skudka stoji na rezerve tak klouzani zdar a hodte pak naky fotky ;-)
-> stika87: ja mam do kufru velkej kybl se zmrzlym piskem
pich? neprorazil?

hlavne nezapomente na pytel pisku a lopatu do kufru :) vcra jsem se byl taky klouzat az jsem pichl pneu 

-> Klubko_: oka, uz se tesim :) uz jsem nahodil velkou dlazdici do kufru, nedalo se s tim jezdit rovne 

-> jerzy: aspon budeme mit porovnani se zadkacem s motorem vepredu
Jinak hlasim, ze od vcera vecer do ted tam snezilo.
-> Evž@: a co ty? dojedes?

Jinak hlasim, ze od vcera vecer do ted tam snezilo.
-> Evž@: a co ty? dojedes?

se mnou taky dojede typek s e36 tkou
-> Evž@: já vim, já jen jestli s tim bavem nebudu kazit partu ;)
asi se teda dostavim, uz mam naplanovany vylet do olmiku a nasledne nejake to pivko :)
asi se teda dostavim, uz mam naplanovany vylet do olmiku a nasledne nejake to pivko :)