skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Ba - 4.12.10 So, 20:00 Tesco Lamač
-> Ba.jogi: sice asi trocha neaktual, ale nedalo mi to ... toto sa nerobi ...
-> afro100: diki konecne to tu dobre vytihol

-> K2S: v pravidlach to sice nie je, ale ... bolo by mi to troska blbe organizovat zraz a davat to tu vsetkym naznamost a potom oznamit ze sa ty a par tvojich kamosov chce ist pozret na zraz oplov ... ked si to tak planoval, tak si to tu mal na zaciatku napisat a nie ze si to vymyslis, chalani pridu a nakoniec sa pojdes kdesi inde pozriet ...
ukaz mi kde v pravidlach sa pise ze zrazy sa organizuju vyhradne za ucasti skodoviek?
-> K2S: ale tu sa tu tie zrzay organizuju len kvoli skdovkam a nie kvoli autaam hoci akym ale kvoli skodovka potm je to uz suma fuk ci je to felda favorit alebo fabia ale to skoda a nie vyjebany opel alebo daco inee

hej a ja tam chcem prist viem de to je a teraz sa mi neda som doma ale robil som tam 5 rokov juj

Pozri organizujem zraz aut. Ak chces prist tak prid. Ak nie, tak neprid je to tvoja vec.
-> K2S: potom mi povedz o com je tato stranka a tie zrazy co sa organizuju tu
kto povedal ze je to skoda zraz? je to zraz vsetkych...ktori rad isoferuju...
-> K2S: chces spravit skoda zraz a potom bude z toho opel zraz sak rozmyslaj trocha sak mi ideme na ten zraz kvoli skodvkam a nie kvoli oplom

moja skodulka uz jazdi...roztlacil som ju a baterku nabil parkilometrovou jazdou :)..
-> K2S: pockaj ale ty neprides so skodoukou tak ja sa naco ako hnup trepem so skodoukou domov len kvoli tomu ze ty cches ist inam tka to uz sa mozem s prepacenim vyjebat a ist tam
okej tak prid....budeme tam o 20:00...tesco lamač otvorene parkovisko..potom sme chceli ist oc danubia s opel klubom dat stretko...
-> K2S: neviem ci si to cital ja viem kde je lodnik viem kde je lamac tak pridem tam a potm sa presunieme tam sa da aj tiez posmykat pod pristavnym mostom

keby to bolo tak jak jozky navrhuje tak by som prisiel
ale do lamaca sa mi nechce trepat
ale do lamaca sa mi nechce trepat

-> K2S: tak sa stretneme u lodnik ostatny ja pridem k tescu po vas co tam pridete
ludia plati tesco lamač - odtial sa poberieme kam budeme chciet :) tesim sa na vas....caute zatim
auto uz je pohotove :) tesi m sa na vecer
je ten lodnik daleko od tesca? lebo vacsina ludi pride k tescu a vsetkym to oznamovat...
Ja netusim ani kde to je :D. A moje auto mi vcera vypovedalo cinnost. Baterry low. Niekto z Dubravky prosim nema nabijacku?
dobre podla mna u lodnika bude dobre

-> haso: Ja som za lodnika
alebo co to dat pred lodnika ako vzdy?
chalani a co to nechat pri tescua potom pojdeme niekam

no tak cerstva info, na tyrsovom sa chysta nejaky koncert alebo co...stavaju tam podium...bolo tam x aut, asi 6autobusov...no moc vhodne to nevyzeralo...
Uz zopar ludi prislubilo ucast. Tak dufam ze vas bude este viac...
-> haso: boha vecer o 8 by si mohol prist to bude akurat mrznuut a mas to najblizsie ty

ja nejdem, ja z auta solnicku robit nehodlam
tak potom sa stretavame v petrzalke

Mozme sa tam stretnut ak je to lepsi place, na tyrsovom, kto to ma blizsie, ja pockam ludi v lamaci a prideme tam ?
-> Edisek: Aj mne sa zda
-> disco_punk: neni probleeem mas furik a lopaty tak spravime

ale tam neni vonku nejake speci parkovisko, ci ? :-D
-> Ba.jogi: mno ked mi prideš odhadzať dvor od snehu aby som vyšiel čo je cca 1OOfurikov..tak to risknem aj bes EK a pridem

-> disco_punk: dojdes so skodou sak to mas 5 min ani nie tolko

Lamač super..kedze som odtial..pridem pešo :D
-> K2S:
no šefe ja dobehnem rád, škoda že je to až v Lamači, supr parkovisko je pri Dunaju na petržlaskej strane pod Starým mostom
no šefe ja dobehnem rád, škoda že je to až v Lamači, supr parkovisko je pri Dunaju na petržlaskej strane pod Starým mostom

-> K2S: jaaaj tak dobre

Som rád prvým ohlasom. Tento zraz práve organizujem kôli počasiu :D
-> Ba.jogi: Piči na záhorí pre mňa z druhého konca
.Ak bude čas dojdeme z manželkou

-> dominique: mi nepovedz ze nevies kde je lamac

Kokos že "Lamač" to kde je

to nie je zleeee len zalezi od pocasia ale ked tomu bude jebat ako dnes ze husto snezii tka bude sranda

Ahojte. Rád by som sa stretol v peknom zimnom počasí v sobotu 4.12. o 20:00 na otvorenom parkovisku Tesco Lamač. Ja tam budem určite :). Budém rád každému kolesu čo sa pridá, môžme vymeniť skúsenosti, pokecať, prípadne dať kofolku alebo spoločnú jazdu po Bratislave. Teším sa na vás.
maps.google.com/maps?f=d& amp;so...
maps.google.com/maps?f=d& amp;so...