skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
4. M O R A V S K O S L E Z S K Ý
prohledat
504 příspěvků (zobrazeno 51 až 100) od 06.09.2010 do 04.10.2010, založil/a su.tech – nezodpovědný hajzlík
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
4. MS je za náma...
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík
Moc děkuji všem,opravdu všem za super srazík a hlavně tam nahoře,že nám dali počasíčko jako v létě:-)
-> su.tech: Kdyby jsi svoje povinnosti rozdělil mezi spolupořadatele, tak by jsi stíhal víc věcí. Mě jsi akorát všechny funkce sebral. Tak to je!
-> stika87: nj... když já o tom zase jen slyšel a zase to neviděl...
to je jako s burzou, než se k tomu dostanu tak to co bych chtěl je stejně už prodané...
a když zůstane spojka 180-tka kterou nikdo nechce a já ji chci pak koupit pro soutěž v hodu do dálky tak si ji zrovna taky někdo koupí... 

-> su.tech: auta ano. ale interier bohuzel :( z toho jsem byl .... :)
Super zraz. Velke podakovanie patri usporiadatelom, bolonaozaj prima.
-> stika87: Nemáte fotky NEGRova auta? - myslím ty koberce apod...
Tak fotky jsou zde:
- skoda-virt.cz/cz/.../316- iv-moravskoslezsky
Později přidám i nějaká videa.
(Doyle už může přidávat fotky)
- skoda-virt.cz/cz/.../316- iv-moravskoslezsky
Později přidám i nějaká videa.

(Doyle už může přidávat fotky)
minno 03.10.10 19:57:56 napsal:
Zraz fajn, akurát že som 95% z vás nepoznal a po zoznámení sa, si aj
tak nezapamätal
Jediné, čo ma zarazilo, boli tí debilkovia z vás – na ceste z a do
Ostravy, čo robili somariny na ceste
Jazda na červenú atď. a dosť
brutálne obmedzovanie ostatných účastníkov premávky bolo fakt o držku!
Vodičák vám vziať.....
- ano, hovořil jsem před výjezdem směr z OV nazpět všeobecně a pak jsem s některými hovořil ještě posléze osobně, bohužel není v mých silách sledovat provoz a ještě co se dělje v koloně 30-ti vozidel roztahané na 1 km...
- je jasné, že nějaké blbosti se vždy vyvedou, ale nemělo by se tak dít na úkor bezpečnosti ostatních účastníků silničního provozu...
- při takovém počtu jaký byl se bohužel najde jisté procento se kterým nic neuděláš ale je to zase zkušenost na příští sraz a možnost přemýšlet nad tím, jak to vyřešit
- a nakonec mě mrzí že jsme ani nestihli moc pokecat, protože bych se měl na co ptát a tak, ale to už tak prostě je, že kdo to organizuje si to moc neužije
- někdy se dívám z fotek na to co jsem měl vidět v reálnu, ale prostě na to nevyšel čas...
Zraz fajn, akurát že som 95% z vás nepoznal a po zoznámení sa, si aj
tak nezapamätal

Jediné, čo ma zarazilo, boli tí debilkovia z vás – na ceste z a do
Ostravy, čo robili somariny na ceste

brutálne obmedzovanie ostatných účastníkov premávky bolo fakt o držku!
Vodičák vám vziať.....
- ano, hovořil jsem před výjezdem směr z OV nazpět všeobecně a pak jsem s některými hovořil ještě posléze osobně, bohužel není v mých silách sledovat provoz a ještě co se dělje v koloně 30-ti vozidel roztahané na 1 km...

- je jasné, že nějaké blbosti se vždy vyvedou, ale nemělo by se tak dít na úkor bezpečnosti ostatních účastníků silničního provozu...
- při takovém počtu jaký byl se bohužel najde jisté procento se kterým nic neuděláš ale je to zase zkušenost na příští sraz a možnost přemýšlet nad tím, jak to vyřešit
- a nakonec mě mrzí že jsme ani nestihli moc pokecat, protože bych se měl na co ptát a tak, ale to už tak prostě je, že kdo to organizuje si to moc neužije
- někdy se dívám z fotek na to co jsem měl vidět v reálnu, ale prostě na to nevyšel čas...
stodvacet 03.10.10 18:26:33 napsal:
Nezbývá nic jiného,než poděkovat pořadatelům za další super
sraz,škoda že už je to pryč,těšíme se na jaro.Díky
Jestli myslíš těmi pořadateli, konzultatnty a spolupracovníky:
- su.tech
- stodvacet
- Mark
- Stika87
tak je vše vpořádku.
Nezbývá nic jiného,než poděkovat pořadatelům za další super
sraz,škoda že už je to pryč,těšíme se na jaro.Díky

- su.tech
- stodvacet
- Mark
- Stika87
tak je vše vpořádku.

-> Rapi1: v robote som trcal ako pako ... a kilu sa i tak akosik nechcelo kua :( a stale nechce ... zase je cosik v neporiadku ...
Tak fotky už frčí na virt... založil jsem galerii, tak pokud tam budete chtít něco přidat, napiště mi zprávu. 

-> Tomáššš: si trdlo ked si nebol ja som ti vravel pod ale ty neee

bude i daka galeria ? rad by som videl aspon fotky :) ked som nebol :(
-> minno: tak ta červená to bylo dost o hubu, hlavně v ově u radnice. Dívám se jak blikla červená a jedno, druhé, třetí auto v poho projelo. Ještě že se nic nestalo

hej hej, fajne bolo, diky za organizaciu :)
-> Petuli: vydis to mas za trest ze si odisiel
nie sorac delam si srandu je to fakt smola no ale co som porovnaval tie hadice tak som si nikdy rozdiel nevsimol

Zraz fajn, akurát že som 95% z vás nepoznal a po zoznámení sa, si aj tak nezapamätal
Jediné, čo ma zarazilo, boli tí debilkovia z vás - na ceste z a do Ostravy, čo robili somariny na ceste
Jazda na červenú atď. a dosť brutálne obmedzovanie ostatných účastníkov premávky bolo fakt o držku! Vodičák vám vziať.....

Jediné, čo ma zarazilo, boli tí debilkovia z vás - na ceste z a do Ostravy, čo robili somariny na ceste

Super sraz..taky se těším na jaro! 

Sraz super, organizace super,program super, počasí super,není co dodat Těšíme se s Natal na jaro. 

Nezbývá nic jiného,než poděkovat pořadatelům za další super sraz,škoda že už je to pryč,těšíme se na jaro.Díky

-> Doyle: Díkes!
-> Doyle: Díky!
-> Don_pepe: -> Krupp: máte to v mailu

Super akce! Nemůžu než chválit a chválit...
-> Doyle: Hodíš ty fotky někam na net? Aspoň to panoráma ve větším bys mi mohl kdyžtak poslat mailem:)
-> Doyle: Hodíš ty fotky někam na net? Aspoň to panoráma ve větším bys mi mohl kdyžtak poslat mailem:)
no kurna vas tam ale bylo.. doufam ze sem hodite nejake fotky a to panorama v plnem rozliseni... ja uz chcu taky jezdit :)
Hlásím, že jsem po mnoha kilometrech a značně unaven taky konečně šťastně dorazil domů.
Na sraze se mi opět velice líbilo, děkuji hlavnímu pořadateli za uspořádání srazu a zařízení ubytování, svým spolubydlícím za čaj a domácí životabudič a všem zůčastněným za pohodovou atmosféru. Jsem rád, že jsem vás všechny viděl a těším se, až se uvidíme příště!!!

Na sraze se mi opět velice líbilo, děkuji hlavnímu pořadateli za uspořádání srazu a zařízení ubytování, svým spolubydlícím za čaj a domácí životabudič a všem zůčastněným za pohodovou atmosféru. Jsem rád, že jsem vás všechny viděl a těším se, až se uvidíme příště!!!
-> Rapi1: všeci z mojej chatky sa narychlo omluvili,tak i já:-))),su-tech to věděl,jako organizátor,ku... v půli cesty dom mi praskla ta tlustá hadice od termost. k trubce:-((((,už tam mám novou propletenou,ale přijde mi krátká,drží mi kousek na trubce a kousek na term.:-(((Dívné-má původní byla,co jsem min.týden vyndal--delší!!!!!!!!!!Js
ou rozdílné v délce,nevíte?
-> Petuli: kad si sa vecer stratil?nevravel si ze ostanes?
Btw ja uz som stastne dorazil domou.A prvi krat bez poruchy tak parada:D
Btw ja uz som stastne dorazil domou.A prvi krat bez poruchy tak parada:D

i když jen na chvíli, tak bylo super
odemě jedno petřkovické panorama (až na tu feldu)

vstávám a venku je krásně:-)))
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ok, koukám, že se to někde mezi řádky ztratilo - takže muzeum je objednané na 13:00
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Je to v programu - 13:00 budem v muzeu.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
ja vstavam, ouu, kdo tohle vymyslel

Kdyžtak mi někdo napište, v kolik asi budete chtít jet do toho muzea. Pokud ne hned ráno v devět, tak to snad stihnu. 

Tak já jdu spát, abych mohl ráno vyrazit za vámi. 

4. MORAVSKOSLEZSKÝ:
Sraz příznivců vozidel Škoda.
KONTAKTNÍ TELEFON: 774660609 - (kdo má moje soukromé číslo tak klidně na něj)

Sraz příznivců vozidel Škoda.
KONTAKTNÍ TELEFON: 774660609 - (kdo má moje soukromé číslo tak klidně na něj)

-> Monika (Štiková): strojí se vánoční stromeček - ty ses šla obklékat!!!!!!!!!!!!!!

tak jdu spat, rano vstanu driv abych to stihl dobalit :D sel sem jen preparkovat auto o ulici vedle a zas sem skoro ctvrt hodiny jezdil po venku
hrozna nemoc

Jeste jednou zneuziju diskusi, nepoveze nahodou nekdo na sraz do bazaru stredovy dil vyfuku na facko ( karbec bez katu ) ?
-> su.tech: jdu se "STROJIT".
-> stika87: jj trefil jsi to, pojedeme červeným...
akorát jen jedním... 

-> su.tech:

-> stika87:
-> Monika (Štiková): Jedem na výlet... do 25-30min jsem u vás.
-> Monika (Štiková): Jedem na výlet... do 25-30min jsem u vás.
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod:
4. MS je za náma...
Zastavil:su.tech – nezodpovědný hajzlík