skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
7. Jihomoravský sraz 17.-19.9.2010 (3.k Msp)
-> itchy: ja idem v piatok tiez 2 auta
-> Marek 120LS: Sem ja napr., asi sobota rano, minimalne 2 auta
kto tam ide z okolia senice??
Tak tu mame poslednich 8 mist na spani v budove. Neprovahejte posledni sanci na ubytko a nevsedni nocni zazitky pri soutezich.

-> suri: -> MIC: Aha tak to už vím, jen jsem nevěděl , že se tomu říká takto. Jinak už se moc těším až vyženu z aparatury po měsíci pavouky:)
-> jerzy: díky, ano myslel jsem to v rámci obsahu tohoto tématu
-> Karel.: předpokládám že v rámci vašeho tématu o srazu, jinak nevidim důvod, bylo to z recese. ale vyhověl jsem ti.
-> Čokin: maslo , lekvár , šunka syr a pod . proste z každého trošku a je na tebe čo si dáš
-> Čokin: to je takova ta: zabaleny maslicko, pasticka, marmeladicka a tak

-> jerzy: můžeš to laskavě smazat?díky
-> MIC: Asi jsem debil, ale co je to kontinentální snídaně????
Tak se nam ubytko postupne plni, zbyva uz mene jak polovina posteli, tak nevahejte
Kdo chce veceri ci snidani tak se ozvete
Pátek
-večeře: kuřecí řízek, brambory
Sobota
-snídaně: kontinentální
-večeře: gulášová polévka; maso na nudličky, rýže
Neděle
Kdo chce veceri ci snidani tak se ozvete
Pátek
-večeře: kuřecí řízek, brambory
Sobota
-večeře: gulášová polévka; maso na nudličky, rýže
Neděle
-> MOLSO:
Jasneeee

Jasneeee

-> Pipo26: prides pre mna do HC ? 

-> Milos: ak chceš výlučne nové riadenie, kontaktuj David.-a, ja som od neho pred časom kupoval novú tyč hrebeňa aj nový pastorok, a vyskladal som si nové riadenie do zálohy :)
-> MOLSO:
Haaadaj haaadaj 3x hadaj...
Ak chces, zoberiem ta kedze si bez auta ...

Haaadaj haaadaj 3x hadaj...

Ak chces, zoberiem ta kedze si bez auta ...

-> Pipo26: len 85 ? a na čom ? 

Na 85 percent dojdem aj ja ...

-> tunerlada: nerob zagorku a pridi 

-> tunerlada: no vidis tam se bude taky tancovat, tak bys mohl udelat nejake vystoupeni. Tak to rozmyslete

-> MIC: to je zas pro mě moc daleko to datum páč sme se z přítelkyní přihlásily do kurzu tancování a ty hodiny budeme mít buď v pátek nebo v sobotu večer
-> aceboss: no ještě si ze mě dělej prdel
šak příští rok si to vynahradím plnou sezónou snad
teď přez zimu snižím auto dodělám drobnosti a na jaře vyrazím v plné parádě 

-> tunerlada:
A já jsem to říkal, že ty se letos v 100% stavu neodjedeš ani jeden sraz a už je to tady
jeden sraz jsi proopravoval a na druhý nejedeš.......
tobě to fakt nikdy nevyjde bud nemůžeš a nebo se zase nechce autu

-> tunerlada: no pokud mas cas tak jeste je ta akce v prosinci 11.12.2010 v Prietrži.

-> MOLSO: hej taky mě to sere jak sviňa ptz sem měl něco nachystaného a chtěl sem tam vtáhnout jednoho známého škodovkáře,ale je to svatba mamcina bratra tak je to blbý tam nejít kor když se pravidelně navštěvujem
holt se boužel uvidíme až zas na jaře

-> Milos: a co mam dat vediet ak by bolo co ? 

-> MOLSO: koho, co preco ?
-> Milos: prides pomoct so zabitím ?? 

-> MOLSO: molsiku ak by to bolo daj vediet co a ako, d
-> tunerlada: jaa te zabiju !! 

no tak já se z největší pravděpodobností nezůčastním jelikož v sobotu jdu na svatbu
dopytle sem se tak těšil že to bude aspoň ještě jeden sraz škodováckej a nic..tak pánové až na jaře se asi uvidíme v plné parádě

-> Čokin: lenost, spíš zase chvilkovej odpor

Karel. 17.08.10 10:11:04 napsal: → Dušan: já jsem nikdy na jiohomorávku nechyběl
musím se vrhnout na orandžádu, ale nechce se mi
Jojo ta lenost to je hrozná svině

Jojo ta lenost to je hrozná svině

-> Milos: nejake riadenie som zazrel tuto v takej zapadnutej mototechne cez tyzden tam skočím ale ten predavac je hnup 

-> Milos: koli origo zvislakom som siel az do prahy a vykupil co bolo
ale to riadenie tiez neviem zohnat...

ja viem ze sa to nema, ale kolegovia z moravy, nenajde sa niekde krasny novy lezak komplet sirokeho hrebenovaho riadenia a nejake tie origo zvislaky ?
-> Dušan: já jsem nikdy na jiohomorávku nechyběl
musím se vrhnout na orandžádu, ale nechce se mi

-> DuriQ: uvidis jak se podari, tak se zastav aspon ukazat
-> Karel.: hlavne prijed ty 

-> DuriQ: přijedeš a hotovo

MIC: ja neviem ci stihnem mat auto dorobene v cas, kedze nan nemam teraz vobec cas ale ked tak by som prisiel apon na otocku, ale snad sa mi podari najst si dva tri dni aby som auto dal do kopy :( takze so mnou je to dost tazko urcit ci pridem na weekend alebo nie :(
budeme sa snazit ;)
budeme sa snazit ;)
Na nasich strankach jsem upresnil moznosti ubytovani a stravovani. Mista se nam postupne zaplnuji tak neprovahejte svoji sanci na volnou postel.
brno.tym.cz/Srazy/.../pla novane_srazy.html
Prosim i ty, kteri na sraze nebudou spat at se registruji, abychom na sraze usnadnili rychle odbaveni a zkratili pripadne cekani.
brno.tym.cz/Srazy/.../pla novane_srazy.html
Prosim i ty, kteri na sraze nebudou spat at se registruji, abychom na sraze usnadnili rychle odbaveni a zkratili pripadne cekani.
-> mau: to je dobre
a mozno pride aj kuzelnik...
-> DuriQ: toz my se tesime

budem sa snazit najst si cas aby som poskladal auto :) a mohol sa zucastnit ono toto je jeden z mala zrazov na ktore chodim :)
-> tunerlada: pokoje jsou pouze ctyrluzkove, moznosti stanovani jeste upresnim. Vetsinou s ubytkem nikdy nebyl problem vsichni se poskladali
-> darklord: jj je neboj

-> darklord: jj je neboj

-> tunerlada: kukni na stranky zrazu u chalanov na webe, je tam aktualny stav volnych miest (hm tak asi az tak moc aktualny nebude
)

-> darklord: toe vůl
-> MIC: paráda tak aspon zase bude něco nového
jinak dalo by se objednat dvoulůžkový pokoj nebo stanovat?

Super, uz se moc tesim, tentokrat na obe noci 

-> tunerlada: Na cestu za rytirem z Lamberka bude potreba tez dobry orientacni smysl, ale bude to bez auta, aby si clovek mohl dat v klidku pivko a relaxovat po prijezdu na sraz