skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
2.tdc - Pezinská Baba
-> petr s: odklon vznikol ohnutym ramena pri naraze, potom som vsak siel este hodne ostro a drzalo to uzasne.. a ako je odklon neviem nemeral som to ale drzalo to super cize to pomeram a spravim trubkove vrchne nech sa to nastavi lebo to drzalo ako prasa a prebrzdena je na 3 miestach :(( ale tak uz i tak bola pred smrtou
-> pistaa: Kolik máš odklon na předku?A jak je probržděná guma
-> DuriQ: je to este horsie uz to tak bolo min rok na skusku ked sa to tam voslo bez blatnikov ;)
pistaa: sak preto ti pisem ze to skus otocit :)
-> Trax: to si kde usudil? :D
-> pistaa: Moc velký odklon a tudíš malá styčná plocha při brždění...

-> DuriQ: to treba zazit v tom aute ako sa to chova, i preto sa moje pocity lisia od tych co to vidia
pistaa: ja to vidim skor tak ze brzdy to v pohode zvladaju, nebrzi ti to preto lebo mas bloknute kola a mas uzke gumy, teda malu treciu plochu, vrav si co chces, proste predne kola brzdia viac ako zadne, takze ak chces aby ti to lepsie brzdilo daj si dopredu sirsie gumy, jednoduchy test, zhod si predne blatniky a prehod kola zozadu do predu a naopak a vyskusaj brzdy 

-> Don Carlos: jj trochu..video neskor
-> pistaa: Guma probržděná, to bylo asi kritické, co? :-/
-> matoo: tuk, tuk.. dam video.. inak skusal som odklon a je to super.. uvidite video no este to nebrzdi ako by som chcel takze zvodidlaaa :D
-> pistaa: nedelne treningy na mokre?
-> pistaa: Cos prováděl?
-> matoo: nie ma auto KO :( a teraz uz aj ja :))
-> pistaa: aj tebe gratulujem k sobote
v nedelu si uz nesiel?

-> Gemini: gratulujem k 2x2 :) marek magula tam vobec nebol?
Pisem este sice s Prahy . idem i po nove plasty ale tesim sa ako sialeny.. az na to ze teraz tu .. cca minut doadu padali take ladove gulicku 5-7mm na priemer ;) dufam ze vekend bude peknyyy
ak budem moct pridem vas pozriet :)
motor ešte nevychladol a už ideme zasa......už tento víkend na Pezinskej Babe, ja s Pištom budeme čakať na Virťákov, tak sa nehambite.....nie že potom len fotky dáte........