skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Odjezd Besiny - Plzen...
-> MATTESS: jak říkám, ne že by to nešlo, běžně tam stojí auta (viděl sem tam i kamion, ale taky policii) a tak, ale prostě už to není jako předtím jen tak v klidu odbočit na "odpočívadlo".
-> MATTESS: OK není problém.
K místu Vašeho srazu...přibyly tam pevný sloupy (aby se tam nemohlo stavět), místo přenosných značek, místo na vjetí tam je, ale chce to s rozvahou.
-> MATTESS: No tak jo, budu tam tak v půl radši

-> Tuner#2: Ne zapojený ne, jen "pořádně" přikurtovaný, aby mě pak motor nesejmul hlavu ...

-> M@rtin: A zapojený? 

-> kamikaze: můžem, plánuju vyjet od nás tak v 6:35. Sejdem se u nás
-> M@rtin: hi hi
-> M@rtin: hi hi
-> Tuner#2: že by jsme dali závody po dálnici, když mám motor na správné straně ....

-> MATTESS: Pojedeme společně?
-> kamikaze: Honza jede po dálnici, já normálně přes město
-> kamikaze: Až za Plzní, já jedu pro Mášu do Rokycan a pak po dálnici.
-> Tuner#2: -> MATTESS: Vy pojedete z domova spolu nebo až tam za Plzní?
-> MATTESS: Co že změna? Alespoň se víc vyspím, za tenhle měsíc si to zasloužím.

-> MATTESS: Skvělé, nebudu muset nikam spěchat ....

Klidne pojedu vzadu, ale jestli predemnou poejde nekdo komu bude smrdet auto, tak predjizdim 

Si místo nárazníku vezmu lešenovou trubku a nebude mít kudy
Ale jak se budu vyminávat s protijedoucíma to nevím

-> Nwkt: když ho ohlídáš

-> MATTESS: Vzadu a když bude mít choutky předjíždět dostane facku 

-> kamikaze: jedem v klídku, neboj.
-> Nwkt: Synyho dáme dopředu, ať nás už nemusí předjíždět
-> Nwkt: Synyho dáme dopředu, ať nás už nemusí předjíždět

-> kamikaze: Dáme Synyho na konec kolony 

-> MATTESS: No já bych mohl jet s váma, pokud nepojedete nad rámec mých jezdeckých možností

bych to viděl klasicky v 7.15
Kuci, v kolik planujete cca vyrazet? Myslim z klasickyho shromazdovaciho mista...
Potreboval bych to cca vedet abych si rozvrhl, jestli Tomas pojede ke me nebo budu muset ja pro nej a jak ma prijet Tomasovo mlada...
Potreboval bych to cca vedet abych si rozvrhl, jestli Tomas pojede ke me nebo budu muset ja pro nej a jak ma prijet Tomasovo mlada...