skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Odjezd Besiny - Plzen...
Po válečné poradě jedem od nás v 7:45, pokud se chce někdo přidat, budem na konci přivaděče v 8:15 a jedem na čumendu
Já jedu tak v 9:00
-> Danster 15.10.10 14:34:18: Ano viz. 07:11:02 13.10.2010 Ráno uvidím čím pojedu.
-> MATTESS: Bude zase sraz na konci přivaděče v 7:15 ?
-> kamikaze: OK
-> MATTESS: Kdybych tu večer nebyl, tak mi napiš zprávu v kolik u tebe, já se nějak zařídím. Kamarádka má svátek, tak nevím jestli něco nechystá. 

-> kamikaze: to můžeme. Ev. se ještě domluvíme večer (na FB)
-> MATTESS: No tak pojedem zas společně? Jen musím vzít v Plzni benzín.
-> kamikaze: Já pojedu jako na jaře, Honza pokud Žlutkou, tak přes RO.
-> MATTESS: & Tuner#2: Kudy pojedete?
-> MATTESS: Nebo blbý 
Zimy bych se nebál, vždyť si pustim topení
No ale kdyby chcalo, tak na sebe holt obleču střechu. Nebo v nejextrémnějším případě bych jel Rapídem, ale to bych si připadal jako máslíčko, vždyť by tam nemělo ani sněžit... 

Zimy bych se nebál, vždyť si pustim topení

kucí, kdyby nebylo hnusně, tak bych se jel jeste vyvetrat, taky bez střechy
(ale ono hnusně asi bude
)

-> Luky.: odvážný

No já se hecnul že pojedu Feldou, bez střechy samozřejmě, tak jsem na sebe zvědavej 

-> Syny: V takej zimě ? Teď jsem se za chození do práce dva tejdny kurýroval a teď když jsem už celkem dobrej, tak zase nastydnouti ? Nie, díky. 
Jsem nománě nastyd jak prasklá kurva, dva dny hrůza, pak dobrý. Tak jsem zase začal vyvádět jako za mlada a ke konci následujícího tejdne se mi to vrátilo mnohem horší.
Rýma a suchej dusivej kašel.

Jsem nománě nastyd jak prasklá kurva, dva dny hrůza, pak dobrý. Tak jsem zase začal vyvádět jako za mlada a ke konci následujícího tejdne se mi to vrátilo mnohem horší.

Rýma a suchej dusivej kašel.
-> Syny: No oni to jsou věci, který by se měly udělat Běšiny neběšiny, jen nějak nemám čas.

-> Jirik_Tuňák: Ty jedes s Karolinou? :)
-> Syny 13.10.10 13:59:26: Nemá, bude zima jako kurva. 

Já pojedu, ale taky uvidím čím podle toho jak bude v sobotu ráno 

-> kamikaze: To ja nevim :) To je na tobe ne? Jak bude to netusim... pokud bude nejak slusne, tak pojedu (jen nevim jeste v kolik). Pokud bude hnusne, tak to dle me nema cenu...
-> Syny: Mam se s tim autem vůbec sr.t?
No jestli bude prset, tak nejedu vubec :)
-> All: Takže nakonec tam budu čekat jenom já jo? Já tam netrefím

-> Syny: windguru zatim předpovídá déšť od 8:00
Tak rano asi bude kosa kazdopadne... Mozna i mlha nebo tak, ale melo by byt udajne pak pekne... Denska to taky nevypadalo a jakpa je ted venku pekne :)
-> MATTESS 13.10.10 13:03:37: OK.
-> Tuner#2: mně to je je fuk, pojedem 4
-> MATTESS 13.10.10 07:11:02: Pokud bude hnusně, jedu s Tebou ledničkou a vezmeš i Mášu?
Jinak samo platí čas i místo srazu když bude kloudně.
Jinak samo platí čas i místo srazu když bude kloudně.
-> M@rtin: chce
-> MATTESS: 7:15 hm, kolem ctvrte vyrazim. Jede i opicka?
-> MATTESS: Přesně tak
Takže kdo bude, bude, kdo nebude, prostě nebude
no pokud bude rano hnusne, tak na to prdim taky a pojedu az dyl... V kempu budu chvili, pa nejakou tu RZ a hura zase zpatky :) Mrznout tam nehodlam :)
Jestli by mělo bejt ráno hnusně nebo mrznout nebo nevim co tak pojedu až někdy dopoledne
Já jedu už v pátek večer......ale na východ..
Užijte si to

Užijte si to

Dal bych sraz po 7:15 na tradičním plácku, vyjel bych 7:30
To počasí se mi moc nelíbí. Pokud bude ráno pršet, jedu spotřební "Ledničkou"
To počasí se mi moc nelíbí. Pokud bude ráno pršet, jedu spotřební "Ledničkou"
Tak vytahuju tradicni tema :) Uz nekdo vi kdy a v kolik pojede?
Ja se slecnou jedu v sobotu nekdy rano :) Zalezi jen jestli pojedem sami nebo se tu domluvi nejaky cas a dame nekde tradicne spicha :)
Ja se slecnou jedu v sobotu nekdy rano :) Zalezi jen jestli pojedem sami nebo se tu domluvi nejaky cas a dame nekde tradicne spicha :)
-> Nwkt: když jsem jel v srpnu na Šumavu, stála tam auta. Ty tyče nejsou po celé délce plácku. A minule jsme stáli dál, protože mě Karel mírně zviklal, že tam nejde zajet
-> MATTESS: Jde? Nejsou tam ty tyče? Minule jsme stáli až dál na křižovatce
Na konci přivaděče to jde stále, tak bych to vrátil tam
20 dní do srazu, nezačnem pomalinku plánovat shromažďovací místo? 

A koukám změna místa takže já bych taky měl dorazit 

Domluveno, benzina večer už na netu nejsem. Zítra Ahoj!
Ja bych to videl na tu benzinku, ta je o kilak dal a bude se i lip vyjizdet potom...
-> MATTESS: jj, tak jak píšeš, jen jde o to, že tam prostě nejde vlítnout v kile :)) (je tam stejně omezení na 60tku v tom zúžení) Jinak si nemyslím, že by to nešlo.

-> M@rtin: Je to po cestě, sjedeš ze 4 proudýho přivaděče na normální silnici, projedeš lesem a po pravý straně je benzínka
-> MATTESS: Snad to najdu, kdyžtak mě bude někdo navigovat po telefonu
-> MATTESS: Ok, tam by to slo...
-> fine_ray: ono už loni se zajíždělo pomalu a pokud mi jel někdo za zadkem, moc pěkně jsme se necítil
Co ostatní? Souhlasí?
Co ostatní? Souhlasí?