skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rallye Cup 2010
-> kamikaze: Pěkný, pěkný NJ musel jsem ject dělat.
-> Tuner#2: O tom nic nevím, jeden trabant tam udělal hodiny a v tesnym závěsu za ním další dvá ostrý dvoutakty. Tak je pustil a když se rozjel tak mu to nějak zdechlo a do cíle dojel na lidskej motor
a nejspíš ho stihnul vzít ještě další trabant. A jeden to tam vzal kolem tý značky "Silnice se udržuje v zimě je pluhem" smykem tak, že lítala tráva a jinej bordel kolem nás. A značku jen tak štrejchnul. Jinak nic.

-> Nwkt: na poslední fotce je vidět menší rozbíhavost

-> kamikaze: A nějaká nehoda? Slyšel jsem letět sanitku. Když jsem jel do RO, tak na plaťáku vezli toho červenýho Nissan Sunny roztřeleného na předek.
-> Tuner#2: Mazec
No odpoledne to tam pustil ještě jeden, ale zvládl vyjet a dojet. Pak to tam dokázali oživit trabantící

Zbytek někdy časem v galerii až se dostanu k tomu fotky probrat...
Jsem nakonec musel jet pryč a byl jsem tam dřív.
Paddock:
skoda-virt.cz/cz/.../222- ix-rallye-strela
Paddock:
skoda-virt.cz/cz/.../222- ix-rallye-strela
-> Tuner#2: OK budu tam

-> kamikaze: Až přijedu z práce, počítám kolem půl osmý tam budem.
-> Tuner#2: V kolik tam večer jedeš? Bych se tam jel taky docela podívat:)
-> Nwkt: vlakem? Já vím, to je blbý fór....
-> Nwkt 23.04.10 13:00:09: No to si děláš KOZY? To snad není ani Jiřík II 

-> Nwkt:
stale cvaka

-> jarda.u1: Uhodl 

-> Nwkt: hadam zadni brzdy?

-> Tuner#2: Synyho seatem?
to zase rozebírá dneska 

-> Nwkt: Seatem spolu ne? 

-> Tuner#2: Neni čim dojet
Mě to asi nakonec nevyjde, zítra odpoledne se pořádá velká rodinná oslava a musíme to připravit
Pokud náhodou jo (jako že asi ne), tak bych jel ráno asi do toho odbočení před Bujesily, kde se vloni všichni váleli po pangejtech. Je to tam dobře přístupný a já bych fakt jel jen na chvilku. A dneska večer depo? To neni uplně blbej nápad
Nicméně to taky nevidim uplně růžově

Pokud náhodou jo (jako že asi ne), tak bych jel ráno asi do toho odbočení před Bujesily, kde se vloni všichni váleli po pangejtech. Je to tam dobře přístupný a já bych fakt jel jen na chvilku. A dneska večer depo? To neni uplně blbej nápad

-> Tuner#2: Tobě se vždycky povede vyfotit
.

-> Petrson: Když se povede něco vyfotit tak ano.
-> Tuner#2: Založíš pak fotogalerii?? Já tam bohužel nejedu

-> MATTESS: OK, přijedu, vezmu foťák a přijedu k Tobě.
-> Tuner#2: Asi pojedu dnes s Tebou, můžeš se rovnou stavět pro mě

Tak dneska jedu omrknout veřer depo a zítra ráno budem někde na RZ, ale asi jen na chvilku, musím makat. Co Plzeňáci? Přijedete se někdo podívat do Němčovic je to kousek.
-> Luky.: Ty ukradnou celý

Taky se snad zajedu podívat. Doufam že motorky nevykrádají 

-> Tuner#2: cože co, vykrádání aut??? A kurva. To abych to postavil někam nevim kam. Nechtěl bych mit nemilý překvápko. Mit to 4 Km taky bych asi jel na kole. Ale cca300 už je dost nálož na cyklovýlet
.

-> Tuner#2: 

-> MATTESS: Na záda? 

-> Tuner#2: když to půjde, vezmem trhače asfaltu

-> TUNER: budou
ale jede se komplet po uzavrenych silnicich vcetne prejezdu
ale jede se komplet po uzavrenych silnicich vcetne prejezdu
-> TUNER: Nechci to zakřiknout, ale snad se pojede: www.ewrc.cz/ewrc/show.php
?id=13804&a...
Je to děs co se děje...
Je to děs co se děje...
-> TUNER 13.04.10 19:59:17: Až tak?
-> MerHanz: Když bude čas tak ty 4km sfouknu na kole, autem ani boha po tom co tam MATTESSovi auto vykradli a přišel jsem o vše a teď bylo prý asi 10 aut v okolí Třemošný - asi už nacvičovali na rally
-> MerHanz: Když bude čas tak ty 4km sfouknu na kole, autem ani boha po tom co tam MATTESSovi auto vykradli a přišel jsem o vše a teď bylo prý asi 10 aut v okolí Třemošný - asi už nacvičovali na rally

-> MerHanz: ....jestli vůbec nějaký Němčovice....a vůbec volnej pohár bude.....
Tak kdopak se chystá do Němčovic?????
Hezky se to rozpadá

Tak a rally je zrušena
Ach jo

Myslel jsem že se pojedu podívat na prskoletu. Tak holt pojedu někam jinam... 

Koukám, že RC se začíná sypat. Nejprv vyřazení kramolínu, teď neochota orgánů spolupracovat. Prostě vše pro podporu talentů.......

Tak to nevypadá fakt moc dobře..

seš si tím úplně jistej? 

O víkendu startuje další ročník RC ,veškerý info zde: www.wmr.cz