skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rallye Cup 2010
zimní amater rally v Chuchli amaterrallye.cz/
-> Luky.: a jaký máš číslo? Už vím....
By mě zajímalo, proč jsem zase až skoro na konci
Je sice pravda, že jsem se přihlašoval až trochu pozdějš, ale s ohledem na výsledky mě mohli zařadit kousek výš 

Tak už máme startovku
www.edda.cz/mscrdovrchu/i
ndex.php?m=novinky%...
Např Valoušek - Kolář,Berger, Drotár atd

Např Valoušek - Kolář,Berger, Drotár atd
-> Luky.: jo ták,to zcela dramaticky mění situation)tak že bych zkusil orienťák:-)
-> Luky.: Aha no dobře každej rok prozradíš další auto ze své sbírky

-> Petrson: no já se zmiňuju postupně. Druhou tisícovku, Felicii, 1202 a 1203 si nechávám na příště

-> Luky.: äha no, že si se tady o nich zatím nezmínil, jen o tisce
-> Petrson: jj, dva
Leštěnku a pracanta používaného na závody
-> Bery: Mluvilo se o tom, že je rozhodné datum, kdy se daný model začal vyrábět, nikoliv rok výroby tvého konkrétního kusu

-> Bery: Mluvilo se o tom, že je rozhodné datum, kdy se daný model začal vyrábět, nikoliv rok výroby tvého konkrétního kusu
myslel jsem že bych se jel taky projet,ale mám moc mladý auto...proč to rovnou nenechají do r.v. 89??

-> Luky.:
Ty máš rápo?

-> Petrson: Jistě. Hned 2x
Já s Rapidem (tisícovka je pro moje potřeby moc hezká a byla by škoda s ní v Sedlačech praštit
) a táta s tisícovkou

Já s Rapidem (tisícovka je pro moje potřeby moc hezká a byla by škoda s ní v Sedlačech praštit

Rallye Praha Revival TZ-02. www.edda.cz/mscrdovrchu/i
ndex.php?m=novinky%...
-> Luky.: jseš taky přihlášenej?
-> Luky.: jseš taky přihlášenej?
Nějaké fotky, co jsem tak po netu našel:
zdeno700.rajce.idnes.cz/1 3._-_14._11._2010_Historic _rallye_Berounka
www.porsche-club.cz/porsc he-galerie-foto/.../27.htm l?tab=0
picasaweb.google.com/Hond zikpirates/BuzerakStrasice
Mám natočeno něco videí ze zákulisí a pak průjezdy v Dlouhé Lhotě, kde jsme čekali, až přijde náš startovní čas. Jen to potřebuju trochu zkompresit, má to asi 900GB. Poradí někdo šikovný program? Jen tam naházet třeba 100 videí a čekat až na mě vypadnou zkomprimovaná? Včera jsem něco sháněl a nenašel jsem nic (→ Tuner#2: ani to od tebe ne).
Pak to hodim na YT
zdeno700.rajce.idnes.cz/1 3._-_14._11._2010_Historic _rallye_Berounka
www.porsche-club.cz/porsc he-galerie-foto/.../27.htm l?tab=0
picasaweb.google.com/Hond zikpirates/BuzerakStrasice
Mám natočeno něco videí ze zákulisí a pak průjezdy v Dlouhé Lhotě, kde jsme čekali, až přijde náš startovní čas. Jen to potřebuju trochu zkompresit, má to asi 900GB. Poradí někdo šikovný program? Jen tam naházet třeba 100 videí a čekat až na mě vypadnou zkomprimovaná? Včera jsem něco sháněl a nenašel jsem nic (→ Tuner#2: ani to od tebe ne).
Pak to hodim na YT
-> kamikaze 15.11.10 20:40:18: Aha, ale díky za odkaz, pěkné kousky.

-> Tuner#2: Jediný foťák co mám, je N6230i a z toho obrázky moc pěkný nejsou, kameru jsem nebral. Tak bohužel
www.pajuse.cz/main.php?g2 _itemId=...

www.pajuse.cz/main.php?g2 _itemId=...
-> kamikaze 13.11.10 14:49:55: Budou foto?
-> Luky.: Jo ta byla pěkná

-> kamikaze: dali nám desítkový rozpis, ale podle toho se nedalo moc jet, bylo to dost nepřehledný. Zrušení druhého průjezdu mě mrzelo, líbila se mi ta spodní zatáčka na písku...

No tak ve Strašicích to bylo zajímavý, nikdo nevěděl kudy kam, jinak pěkná pokoukaná.
Nikde to asi viset nebude, aby účastníci nevěděli kudy kam pojedou, itinerář dostaneme asi až 10 minut před startem. Já bych jako divák volil podle těch SS.
Tedy strašický buzerák, hořovické letiště (tlustice), sedlčany - údajně v rallycrossovém areálu. Vzhledem k tomu, že ve Strašicích bude oběd, auta tam asi budou i chvilku vystavený
Tedy strašický buzerák, hořovické letiště (tlustice), sedlčany - údajně v rallycrossovém areálu. Vzhledem k tomu, že ve Strašicích bude oběd, auta tam asi budou i chvilku vystavený
-> Petrson: Tak to víme asi to samý

-> kamikaze: ¨více zatím než tuto není www.edda.cz/mscrdovrchu/i
ndex.php?m=novinky/...
a tady je aktualizovaná startovka www.edda.cz/mscrdovrchu/i ndex.php?m=novinky/...
a tady je aktualizovaná startovka www.edda.cz/mscrdovrchu/i ndex.php?m=novinky/...
Ví někdo víc o Berounce (nemyslím to že je to přítok Vltavy
), jsou už někde mapy atd?

-> Luky. 08.11.10 11:46:12: Nechtěl bych

jj P205, jinak markgumy byli funglovky 

-> Luky.: 205tka...na sjetejch markgumach.... :)
-> Jan Kubíček: co to je za auto? Něco jako 205 nebo Kadett?
kamarád měl taky trošku v patek smulu, kdyby někdo měl vic fotek tak se uvítaj
-> Luky. 08.11.10 11:52:54: Jo tak to bude ona už podle toho čela vzadu.
Je to po Arazimovi, vhml zná majitele, mohl by to vědět esli je to ono
-> Luky. 08.11.10 11:46:12: Fuj nepěkná rána...
Ta 130LR Chemopetrol je ta co byla dost dlouho na prodej za cca. 400tKč?
Ta 130LR Chemopetrol je ta co byla dost dlouho na prodej za cca. 400tKč?
-> kamikaze: bylo nás pět,ale fotek bylo jen pár a navíc s našim vybavením nekvalitní jako vždy.(to je lepší si užívat auta live než čučet do foťáku,z auta máš kulový a z fotky je pak taky mázlí nic :( )
Po takovým rychlejším úseku byl mírnej horizont a pak pravá 3.Posádka prý začala brzdit až v zatáčce auto šlo do boku.Přišli jsme tam až po cca 15 minutach takže nevíme jestli auto šlo přímo na sloup s el. vedením ,nebo jestli byl v poli nějaký betonový můstek.
Každopádně po prohlídce v servisu mi bylo divně.Ta rána šla přímo na B sloupek a tam kde je rám nejvíc svařenej.Celej ten rám bych zarvanej do auta,sedačka zmáčklá a vytržená.
PS:ale nic s polskou kvalitou to nemělo společného,vnitřek auta byl kvalitně udělán,jen měli pořádnou smůlu.
Po takovým rychlejším úseku byl mírnej horizont a pak pravá 3.Posádka prý začala brzdit až v zatáčce auto šlo do boku.Přišli jsme tam až po cca 15 minutach takže nevíme jestli auto šlo přímo na sloup s el. vedením ,nebo jestli byl v poli nějaký betonový můstek.
Každopádně po prohlídce v servisu mi bylo divně.Ta rána šla přímo na B sloupek a tam kde je rám nejvíc svařenej.Celej ten rám bych zarvanej do auta,sedačka zmáčklá a vytržená.
PS:ale nic s polskou kvalitou to nemělo společného,vnitřek auta byl kvalitně udělán,jen měli pořádnou smůlu.
-> venni: Budou nějaký fotky? Já to vzdal tam jet, nějak o mě zavadila rýmička a kašlíček
Navíc píšu dva zápočťáky a počasí nebylo taky moc OK. Já se zkusím dát dohromady na Berounku
Jinak posádce nezávidím a držím palce.

-> kamikaze: jo docela to šlo,první byla zrušená z tohoto důvodu www.novinky.cz/krimi/2161
21-ridic-nezvladl-pri-zavo
du-na-rakovnicku-zatacku-j
e-tezce-zraneny.html.Nebyl to fajn pohled do vnitřku tý astry.
-> Dipi 04.11.10 20:53:59: Bohužel mě to časově nevyšlo 

Byl někdo?
Hmm, na mě docela daleko, jsem čekal že to bude jako minulej rok, navíc jsem nachcípanej
Asi se na to vykašlu a pošetřím benzín na příští výkend

Tak už konečně jsou podklady k dispozici,zde předběžná startovka,nás tam bohužel nehledejte. rallye.marionetta.cz/down
load/XI-Rallye-Strela-2010
-stc.pdf
Časový harmonogram:rallye.marionetta.cz/down load/XI-Rallye-Strela-2010 -hmg.pdf
A mapy:rallye.marionetta.cz/inde x.php?zobraz=map...
Časový harmonogram:rallye.marionetta.cz/down load/XI-Rallye-Strela-2010 -hmg.pdf
A mapy:rallye.marionetta.cz/inde x.php?zobraz=map...
-> vhml: Já se chystám s Koutskýma bláznama tak snad bude na co koukat.Ale harmonogram ještě není sakryš...
-> venni: asi ne, doma práce moc, leč v pátek jedu do mostu, tak možná cestou zpátky...
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Tak to netuším
-> Tommyk: jo pokoukání jo ale né za vydřidušský ceny. byl sem tam třikrát
Moc pěknej rok 2007 kdy tam lítat Hloušek se žlutou a Sumové

-> Petrson: já tam teda taky ještě nebyl, ale pokoukání to musí být pěkný 

-> OndraKrupi-TenČtvrtý 03.11.10 14:37:35: buď dneska večer nebo zítra.
-> Tommyk 03.11.10 12:56:56: s touto souteží ať si vytřou p***l.
jako dávat 250 na den to je fakt vydřidušství
a to to budu mít cca 10Km od baráku
-> Tommyk 03.11.10 12:56:56: s touto souteží ať si vytřou p***l.
jako dávat 250 na den to je fakt vydřidušství

-> vhml: jedeš se taky podívat na jejich účinkování? :)