takze, fotky od mojho navigatora... moc toho neni ale aspon nieco..
ulozto.cz/4517838
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
4.old-skoda zraz, 2rocnik Msp2010, 1.kolo
dobre bolo len pocasie mohlo byt lepšie ale inak v pohode 

ich und bebe pred zrazom(bebeho v čase ked mala cca 300km a nepoznala dážď)
-> Mishoooo: víc foto plíííííííííííís 

supeer ....radosť pozerať

Ludia pozeram ze vas bolo dost :) Skoda ze som nemohol dojst ... :( Ale chce to viaaaaac foto a info co kto kde a jak ....

-> Mar3k: ohh krása
příští rok jedu sváma hoši
teda pokud budu pojizdnej 

-> U-Geen: mozno niekto z organizatorov(milos/elen3
) by mohli urobit taky vyber z fotiek
jesi chcete vytvorit a pridelit nejaky galerky tak napiste :-)
to je to ero jak po nom ostal metrovy flak od oleja? ja som pred hodkou dosiel dom, nocna jazda bola po dlhom case konecne prijemna bez snehu a zveri... uz aby bolo leto
-> matoo: dobra a de bude ten zvysok ???? :D prca bola,uplne dobre vsetko :)
-> Ba.jogi: no joooo aj ja som sa divil 

-> Mar3k: to neeeeeeeeeeee co ti hrabe uzastne
*9*

a dufam ze o rok o takomto case tam budem aj ja

-> matoo: super fotka

Burda roku 2010
uuuuuu

-> MOLSO: Na našej škole je to úplne bežné....
-> belcanto: to snad neni mozne :(
-> Milos: Bohužiaľ neprídeme,nakoľko máme od rána od 10:00hod.skúšku..... Takže sa tam pekne zabavte a narobte foto,aby sme videli o čo sme prišli... 

-> matoo: ja neviem, cakam 3 auta, ostatni maju smolu 

-> darklord: mam len termostat pumpa nemnasel
-> itchy: a koho vsetko tam cakas?
-> itchy: nezabudni pre mna ten domec na termostat a vodnikpumpu 

TAKZE deturence ospravedlnujem sa ale pomylil som cas, takze o hodinu skor odchod zo SHOWromu SKODA v Senici, t.j. 8:00 - 8:10, nejako som prehliadol cas, vsetkym sa ospravedlnujem a od 7:50 Vas tam cakam
Karel. 08.04.10 10:07:35 napsal: takže má účast padá, nestíhám vyměnit převodovku, asi mi je souzeno nikdy nejet na slovensko bo fakt nevím
Navíc bych stejně neměl peníze výplata teprv dojde a tímto i omlouvám Petra81, má střevní chřipku,takže aji on nejede. Omlouvám se

-> Milos: Ahoj Miloš, musím se omluvit i za Karla, bohužel nedojedem, Já jsem nemocnej a Karel na svým stroji bohužel nedojede. Mrzí nás to, ale nedá se nic dělat. Měj se a pozdravuj ženu.
to aby som si zobral do auta gumaky :D skodovka sice neni ponorka, ale mohlo by menej zatekat

-> matoo: podhorie
nic sa vy netoto, aj na inych zrazoch prsava preco by nemohlo aj na nasom, aspon bude zabav na zrucnosti
nic sa vy netoto, aj na inych zrazoch prsava preco by nemohlo aj na nasom, aspon bude zabav na zrucnosti

nepotesim vas, na sobotu je hlasene prsanie 

-> Mishoooo: kokos, ono ma snezit v Brne cez vikend, a ja som naivne chcel zobrat stan a spacaky :D:D
-> Milos: uvidime ako si chodil do kostola ale podla tej predpovede si tam bol asi tak naposledy ked ta krstili.. 

-> Milos: a kde chces dat futbalek? kunov? prietrz?
-> Milos: no ja dufam ze si objednal dobre pocasie 

este ma napadlo kua, ak by bolo pocasie, co tak si dat taky fotbalek organizatori : ucastnici, samozrejme podla dohody, ale to az v nedelu, tak ked tak si prineste strevice na travu, hm 

-> dominique: este aj mar3k z devinskej ide na felde combi, cez malinovo a dalej neviem kade