vajca jakesi zavajcene a ty strucy mas to uz prehrate popredu si si to vcera radne dojebabral , to nebude len tak ze si napises ze si mal vcera vypadok ... budes zbicovany
mauceu: ja som pocul ze mam ist na prdelovu prstovacku ale len hodic ocko vraj bude mat chooki premieru
chooki: pupus no tak nezahovaraj ja viem ze to tak mas rad... a pozdrav chlapcov zgaraze a aj s posilky tako si pochudol... ta dako moc zneuzivaju pupus to nemozes takto lebo dostanes zlatu zilu... a potom pritu tazit aj sfetovany cernoskovia s kliestami a led lampou
-> chooki: Ja viem ze som to zacal. Nazval som tak STRUCYho lebo napisal ze nejde na chatu... A trosku ma to nasralo. Nemyslim si ze by bolo slovo pica pre chlapa nejakou nadavkou. Ale nazvat niekoho ko..tom, tak to potom klobuk dole pred tvojim spravanim. A kludne mozes zase zacat pisat o tom aky si ty super a v podstate to tak zle nemyslis... Akoze fakt z teba nechapem...
-> BEYER: vidiet ze sa vyznas, ale nemal by si takto verejne pisat svoje sexualne praktiky, za jedno je to nexutne, a vies, nie vsetci su k buzerantnom tolerantny tak ako ja....:)
chooki: mam pre teba recept na ukludnenie... pekne sa rozkroc spoj si palcaky k sebe a poriadne si vyprstuj RIT mozno ta to precisti a prestanes pisat pikacoviny :)) mozno sa ti to aj zapaci pupus... :)) potom ti zozeniem dakeho cernoska s velkou kladou :))
-> BEYER: no na tvojom mieste by som uz nerastol, sak uz teraz sa nemestis do rapidy :)) ak teda myslime fyzicky rast, ze...psychicky mas este rezervy :))
inak, vsimli ste si kto to vsecko zacal ? taky jeden, tzv pica II.
ozaj, strucy dobry napad, mali by sme mat nove nicky :
strucy - pica I
mauceu - pica II
mishooo - pica III
tomas SK - pica IV
sep - pica V
itchy - pica VI
chooki - pica VII
beyer - pica samozvany
milos - kokot samozvany,
este do party zostava doolitle, morda, adam a daslim picam a kokotom na koho som zabudol sa ospravedlnujem :))