skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ZRAZ Skoda- Bratislava, repete! 2.
Inak dik za vcerajsie stretko, straaasne rad som opat videl stare zname tvare...
dnes dojdite ku Carefuru do petrzky vecer okolo 22:00 budeme tam s kamaratom na rapidach 

-> JuraRacing: len s tym rozdielom ze nemam platne PZP

-> Mishoooo: Cau pozeram ze mas skoro dvojicku mojej :) rapidy peknu ju mas 

-> Mishoooo: Cau pozeram ze mas skoro dvojicku mojej :) rapidy peknu ju mas 

tak vam aspon takto posielam 

ja tak či onak by som dofrčal na skutri

-> DuriQ: Ok, takze sa mozme dohodnut stretnut napr. na parkaci IKEY a odtial mozme vyrazit na tvoje miesto. Mohli by sme potom pripadne zbehnut na motokary, ak by sa dalo a chcelo...
JuraRacing: jj tak jak vravis v tej oblasti... ale ak ta napada nieco ine lepsie a hlavne s dobrou obsluhou tak sa nehanby a navrhni... hlavne nech je v pohode obsluha :)
Tomáš SK: gurmanovy som sa chcel vyhnut : )) nemam tam dobre skusenosti s obsluhou a nerad sa vraciam do podnikov kde je zla obsluha napada ma v ivanke taka pizzerka je tam parking pred posedenim a obsluha celkom usla : ) ak bude chcet mlada ist tak pojde :)
Gurman na ivanskej este vedet kde to je nekde blizko Avionu alebo v tej casti ?
-> DuriQ: Napada ma Gurman na Ivanskej (myslim, ze to je Ivanska) - Struk to nema daleko a mne to nevadi. Cas - 19:00? Zober aj Basku, ja dojdem s mojou.
ja som za : ) aj v piatok len si dako dohodnut cas, ja sa v podstate viem prisposobit a miesto ? daky park plac s posedenim ala kofola otazka znie kde ?
-> Tomáš SK: o kolkej a kde?
Duro, Miso, Milos, Struk a dalsi, takze tento piatok nema nikto z vas naladu a cas? Frajerky, manzelky a ine by tiez boli vitane 

-> JuraRacing: no to je teda stretko.... raz chod na nase to su stretka.. len skoda ze niesu poslednu dobu... 

mohlo by byt neco radi by sme sa s kamaratom zucastnili
najblizsiu sobotu ideme pozret na tuning stretko o 21:30 ku CAREFURU do petrzky byva tam kazdu sobotu take tuning stretko ale nejaky skodovacky zraz by sme viac prijali

trosku nam to tu utichlo tak co hosi skusme nahodit dake terminy... jeden vidim 24-26.4 :) na milosovom zraze potom ? : )
Inak neviem ci by sa vam chcelo, ale pred tromi-styrmi (?) rokmi sme boli na motokarach, odtial ma Mishko peknu fotku v ID :-D Nechceli by ste si dat repete?
Co tak v piatok pred Velkou nocou?
ok kde a kedy?
-> DuriQ: prečo nie rad sa pridam

Mishoooo: tak ja ten technicak risknem po novom 

-> Tomáš SK: kurna si hladate cesticky v zakonoch.. des... a ze skodovaci....

-> Mishoooo: Ak bola nemecka drzka zmontovana v SR, moze sa zucastnit? :)
mishooo: ok tak cezkolovenzka kref : ))
-> DuriQ: jak bez... zadny japonci...

pani co tak dat dake stretnutie blizkeho druhu ? stara particka : )) s autamy alebo bez to je jedno : )
-> Mishoooo:
tak este ze som tam nebol lebo to by nestacil ani pejorativny slovnik

-> DuriQ: najprv si to treba skusit.. az ked sa mi to zapaci tak namiesam vlastne

Mishoooo: netrenuj na cudzich a zamiesaj si na svoje 

-> haso: sak to sa dalo cakat... preto som odchadzal az po 2 hodinach autom... Ja som jedneho chuja nabral... vyhybam sa kociku a na druhej strane jebo jedna noha na cesta jedna na chodniku... bum ho spetakom... cumel ako vyorana mys....

-> Mishoooo: zevraj tam chodci pouzivali aj cesty ako chodnik a kamarat vravel ze isiel autom do karlovky a ze uz dlho tak nevulgarizoval v aute a ze mu to trvalo dlhsie nez keby siel pesi

-> DuriQ: asi tak... mi sme dosli na cas zaparkovali pod hradom z druhej strany a potom aj tak sli pesi cez snp most s deturencami do auparku, mcdonald, potom ma svagor odviezol k autu a do cukrarne a domov po 6-tej.. krasne prazdne cesty...

Mishoooo: mno nebolo to tam kto vie co 4x preleli a konec, megaakcia za p*cu a par drobnych
hlavne ta cesta odtial musela uxvatna 

-> DuriQ: vzdy...? jeden pepov zraz a 2 opekacky ktore boli zrovna cez vikend ked som robil
-> Gemini: bez sanci ta tam najst....

-> Gemini: bez sanci ta tam najst....
Mishoooo: mno tak ty mas co pisat vzdy sa nieco zorganizuje a kto nepride ? ty 

Gemini: vies co je neuveritelne dostat z 2valca bez turba cez 1000koni 

-> Mishoooo: si dobre informovany, 340 HP na 530 kg je nieco neuveritelne
-> disco_punk: dík, panboh ti to oplati na detoch, budu take krasne a mudre ako ja

-> Gemini: ja som v garazi a ladim, takze nista z toho:(
-> haso: www.redbullairrace.com/br
atislava
-> Mishoooo: ano a kde to? co to? jako to? zas som neinformovany

-> haso: Edge 540
motor: AEIO 540 EXP
motor: AEIO 540 EXP

-> Gemini: jake letadla???

co tak v nedelu nejake to pivko, poobede budem sledovat ako dve akrobaticke lietadla padnu do Dunaja